Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,πρωτο ποστ εδώ

σημερα αγορασα καινουργιο laptop,ενα lenovo,και πηγα το παλιο,ένα της acer που του ειχε καει η μητρικη,να μου βγαλουν τον σκληρο να τον εχω σαν εξωτερικο,το πηρα και ηρθα σπιτι.

όλα καλα,το συνδεω και βλεπω ότι γινεται εγκατασταση της usb,κρατουσε όμως πολύ και το εβγαλα για να ξαναδοκιμασω

και δεν ανοιγει,διαβαζει κανονικα ότι εχει 250γβ,ανοιγει αλλα δε τρεχει τον φακελο με τα αρχεια

τι να κανω?

το αφησα να κανει σαρωση και επιδιορθωση εδώ και μια ωρα

Δημοσ.

πρωτον πανε στην διαχειρηση δισκων και δες αν τον βλεπει εκει κανονικα, αν τον βλεπει και δεν τον ανοιγει αλαξε το γραμμα του δισκου ελπιζω φυσικα να μην ενοεις οτι σου ανοιγει τον δισκο αλλα χρειαζεται δικαιωματα διαχειριστη  για να σου ανοιξει τα  αρχεια

Δημοσ.

βασικα μου τον ανοιγει τον φακελο και μιυ λεει ότι δεν είμαι ο διαχειρηστης,και για να γινω πρεπει να πατησω συνεχεια,παταω,φορτωνει και δεν γινεται τπτ

να

τελειωσε η σαρωση και επιδιορθωση και παλι τα ιδια

δεν ανοιγει

πηγα στην διαχειρηση δισκων,το διαβαζει και λεεο καλη κατασταση,πρωτευων διαμερισμα

τι να κανω???

Δημοσ.

οκ τωρα το καθαρισες, αλλο το ανοιγει και χρειαζετε δικαωματα διαχειρθστη και αλλο δεν σου ανοιγει τον δισκο

για να παρεις δικαωματα διαχειριστη σε οποιοδηποτε φακελο ακολουθεις τα εξης

επιλεγεις τον φακελο που θελεις να ανοιξεις και πατας δεξι κλικ ιδιοτητες και επιλεγεις ασφαλεια

mtVLFDb.png

u34juI4.png

9BGdzN8.png

c6sE9eo.png

OaLuQMb.png

uMlFIFa.png

GyGQzqB.png

JYqojAo.png

θα χρειαστει να κλικαρεις μερικες φορες συνεχεια μεχρι να τελειωσει η αλλαγη δικαωματων και να σου ανοιξει ο φακελος

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω πολύ για την βοηθεια

τελικα ανοιξε ο δισκος εκεινη την νυχτα,και παρολο που δειχνει να εχει όλα τα αρχεια,μονο 7γβ ελευυθερα από τα 250,

λειπουν παρα πολλα αρχεια

αυτό πως εξηγειται?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...