Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαταρίας δέν έχω δοκιμάσει, αλλά έχω καλές εμπειρίες με κολλητήρι γκαζιού. Το γεμίζεις με γκάζι σαν αυτό που παίρνουν οι αναπτήρες.

Δεν ειναι πιο επικινδυνο ? καλυτερο δεν θα ειναι ? με μπαταρια ?ευχαριστω πολυ για την απαντηση

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειναι πιο επικινδυνο ? καλυτερο δεν θα ειναι ? με μπαταρια ?ευχαριστω πολυ για την απαντηση

Δέν έχω χρησιμοποιήσει κολλητήρι μπαταρίας, όμως απο reviews που έχω δεί δέν είναι πολύ σόι.

Συνήθως αυτό που λένε οι κατασκευαστές είναι πόσα δευτερόλεπτα χρειάζεται μέχρι να αρχίσει να λιώνει καλάι, και μάλιστα κάποια απο αυτά έχουν πολύ εντυπωσιακά νούμερα, πολύ πιό γρήγορα και απο κολλητήρι ρεύματος.

Όμως οι μύτες έχουν πολύ μικρή θερμοχωρητικότητα και μόλις ακουμπήσεις τη μύτη σε αυτό που θέλεις να κολλήσεις θα πέσει απότομα η θερμοκρασία και λόγω της χαμηλής ισχύος δέν θα μπορέσει να την αναπληρώσει γρήγορα.

Οπότε το αν θα σου χρησιμέυσει το κολλητήρι μπαταρίας εξαρτάται απο το τί κολλάς συνήθως. Οτιδήποτε έχει μεγάλες μεταλικές επιφάνειες, κοννέκτορες κτλ. θα σε δυσκολέψει πάρα πολύ.

Τα κολλητηρια γκαζιού είναι όσο ασφαλή είναι και οι αναπτήρες. Η μύτη ζεσταίνεται ακαριαία, μπορείς να ρυθμίσεις τη θερμοκρασία και μπορείς να έχεις μαζί σου ένα σπρέυ βουτανίου για αναπτήρες για να το ξαναγεμίσεις επιτόπου.

Δημοσ.

Tα κολλητηρια μπαταριας ειναι μια χαρα μονο για να κολλας καλωδιακια,βλεπε τεχνικους συναγερμων.

Για περισσοτερα πραγματα απλα δεν μπορουν.

Εχω ενα weller φορητο,που ζεσταινει και γρηγορα και στην ενωση καλωδιων ειναι αψογο.

Αν δεν χρειαζεσαι φορητοτητα οπου δεν υπαρχει διαθεσιμη πριζα απλα δεν το χρειαζεσαι.

Δημοσ.

Sorry,αλλα εγω θα στην κανω την ερωτηση,οταν θες να ξεκολλησεις πυκνωτη απο tv δεν θα γινει σε καποιο παγκο αυτη η δουλεια με πριζα?

Θα ξεκολλησεις πυκνωτη στην υπαιθρο?

Καλυτερα αεριου οπως ειπε και ο fubar,ειναι σαφως πιο δυνατο.

• Like 1
Δημοσ.

υπάρχει και αυτό

αυτό που γνωρίζω για να ΜΗΝ υπάρχουν προβλήματα με τέτοια τύπου κολλητήρια,είναι η ποιότητα του βουτανίου που γεμίζονται.

Δημοσ.

υπάρχει και αυτό

αυτό που γνωρίζω για να ΜΗΝ υπάρχουν προβλήματα με τέτοια τύπου κολλητήρια,είναι η ποιότητα του βουτανίου που γεμίζονται.

ολα τα ιδια δεν ειναι ?  αλλα μου πεις σε ολα υπαρχουν ποιοτητες

εδιτ

εχει 6.50 ευρω ενα καλο ?http://www.antoniadis.com.gr/product_info.php?products_id=3123

πω πω !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...