king2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Το έχω αγορασει και το περιμένω σχεδον 2 μηνες (bangood) Περιμένω να ακυρωθεί να το πάρω απο gear Πριν λίγες μέρες παρέλαβα παραγγελία από banggood που έκανε ακριβώς 9 μερες απο την μέρα αποστολής. Δεν βγάζεις άκρη αλλα έρχονται σε λίγες μέρες αλλα κάνουν 2 μήνες.
drdedus Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Εδώ κατι αλλο συμβαίνει γιατι εμεινε πανω απο 2 εβδομαδες στο Βενιζέλος και γυρισε Ολλανδία. Σήμερα παρέλαβα μια απο τις 4 παραγγελίες που αγοράστηκαν μεαζι με το box. Συνολο 2 απο τις 4 μεχρι σήμερα.
king2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Εδώ κατι αλλο συμβαίνει γιατι εμεινε πανω απο 2 εβδομαδες στο Βενιζέλος και γυρισε Ολλανδία. Σήμερα παρέλαβα μια απο τις 4 παραγγελίες που αγοράστηκαν μεαζι με το box. Συνολο 2 απο τις 4 μεχρι σήμερα. Όλες θα έρθουν φίλε μου μην σκας. Είναι και οι μέρες. Ειδικά το banggood στην αποστολή είναι πολύ γρήγοροι έδω σε μας είναι το θέμα. Περιμένω 7 πακέτα από zapals 2 πακέτα από gearbest 1 από fastcardtech 5 από banggood και 1 από geekbuing. Ερχονται με ρυθμούς χελώνας. Αρκεί να ρθουν και να μην τα τσιμπησει κανείς.
Federacion Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Όποιος παραλάβει κ δεν το θέλει, για οποιοδήποτε λόγο, το θέλω εγώ να το κάνω δώρο. Ότι χρειάζεστε pm.
Errik Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 τελικα παρηγγειλα αυτο εδω http://www.ebay.com/itm/252226063521?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITχωρις balance οπως τον παλιο καλο καιρο ,ελπιζω να μη φαμε καμια φολα ,πηρα αυτο διοτι εχει και 2 ram Το είχα πάρει και γω... Ο χρήστης εξαφανίστηκε απο το ebay και το item επίσης... Μαιμουδια φαίνεται όπως περιμέναμε. Σε κανα μήνα αν δεν έχει έρθει θα ανοιξω case...
arma1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Το είχα πάρει και γω... Ο χρήστης εξαφανίστηκε απο το ebay και το item επίσης... Μαιμουδια φαίνεται όπως περιμέναμε. Σε κανα μήνα αν δεν έχει έρθει θα ανοιξω case... Μπορουμε να ανοιξουμε απο τωρα; αφου εξαφανιστηκε ,με το ebay τι μπορουμε να κανουμε; edit επισης ειχε πουλησει το συγκεκριμενο καπου 80 φορες, σιγα μη μας δωσει το paypal ολους τα λεφτα πισω, αληθεια αυτον δεν μπορουνε να τον βρουνε τωρα;
sils Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μπορουμε να ανοιξουμε απο τωρα; αφου εξαφανιστηκε ,με το ebay τι μπορουμε να κανουμε; edit επισης ειχε πουλησει το συγκεκριμενο καπου 80 φορες, σιγα μη μας δωσει το paypal ολους τα λεφτα πισω, αληθεια αυτον δεν μπορουνε να τον βρουνε τωρα; Μην ανησυχείτε σε ολους πισω θα τα δώσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα