Προς το περιεχόμενο

CMX AML8726-MX Android 4.2 Dual Core TV Box - 23 E @geekbuying - [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα με προβληματίζει πως ίσως λάβετε σοκολατάκια διότι όπως θα δείτε την φωτογραφία πουλάει το box στα 5 ευρώ και τα 20 ευρώ τα χρεώνει μεταφορικά. Είναι λίγο πάντως περίεργο.Εύχομαι βέβαια καλές παραλαβές.

Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει οι όροι του ebay στο πως χρεωνει τους πωλητές ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα να είναι λόγω αυτού (κι οπότε όντως να "βρωμάει" η συγκεκριμένη τιμή), αλλά απ' όσο ξέρω, παλιότερα αυτό ήταν συνήθης μαμουνιά των πωλητών ώστε να μην δίνουν μεγάλη προμήθεια στο ebay για τις πωλήσεις τους. Επειδή το ebay τους χρέωνε προμήθεια με βάση μόνο την τιμή πώλησης του προϊόντος, έβαζαν μικρή τιμή στο προϊόν και φούσκωναν τα μεταφορικά ώστε να τα βγάζουν από εκεί και να έχουν μικρότερη χασούρα.

Ένα άλλο φαινόμενο που έχω πετυχει κατά καιρούς ψάχνοντας διάφορα προϊόντα και δεν μου λύθηκε ποτέ η απορία, είναι το να βλέπω κάτι που ολοι οι πωλητές το έχουν π.χ. 6 ευρώ, να βλέπεις 2-3 ξέμπαρκα listings να το έχουν σε εξωπραγματική τιμή του στυλ π.χ. 1250 ευρώ. Δεν φαίνεται να πρόκειται για ορθογραφικά λάθη, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι σκόπιμα επιδιώκουν την μη πώλησή του βάζοντας τέτοια τιμή, θέλοντας να κρατήσουν το listing ενεργό, αλλά τι παίζει ακριβώς... αν ξέρει κανείς, ας μου λύσει την απορία μιας που το 'φερε η κουβέντα lol

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οταν βαζουν μικρη τιμη πωλησης κ αναπληρωνουν με τα μεταφορικα περα απο την μικρη προμηθεια επωφελουνται κ απο οτι εμφανιζονται στην αρχη των αναζητησεων

Δημοσ.

Αν έπαιρνα αυτό το tv box του geekbuying θα μπορούσα να έβλεπα ταινία 1080p? Επίσης με ένα wifi-dongle θα μπορούσα να έμπαινα και στο ίντερνετ ασύρματα?

ναι & έχει ενσωματωμένο wi-fi. :-)

Μια κάρτα 32GB Class 10 SDHC Link.png Site: https://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards.html?from=most-popular&keyphrase=32GB+Class+10+SDHC θέλει με το Link2SD Link.png Site: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buak.Link2SD&hl=el και είναι έτοιμο.

Στα 8GB Nand και 1GB DDR3 τι εννοεί; Το 1GB δεν είναι λίγο;

για kodi 1080p/ παιχνιδάκια / browsing είναι αρκετά.

Για να μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου ΔΕΝ υποστηρίζει bluetooth.  Ποντίκι/ Πληκτρολόγιο/ Gamepad η με καλώδιο ή 2.4 Ghz

Δημοσ.

Παιζει κανένα απο αυτα 10bit? αν ναι, ποιο απολα ηταν? =]

Thanks

Αν μου στείλεις sample μπορώ να το δοκιμάσω το απόγευμα/ βράδυ.

Πάντως με βάση αυτό [Link.png Site: http://kodi.wiki/view/Hi10P ] δεν είμαι αισιόδοξος.

Πρακτικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.  Τι rips είναι αυτά ?

Δημοσ.

υπαρχουν τα "αυθεντικα" Μ8S με Amlogic S812 soc της OTT (1gb η 2gb ram)

κ τα αντιγραφα M8S που ειναι ακριβως η ιδια πλακετα ,ολοιδια βασικα αλλα με διαφοροποιησεις στο wifi κομματι κ στην ψυκτρα που σε πολλα ειναι μικρη κ ανεπαρκης

ολα αυτα εχουν τις ιδιες δυνατοτητες αλλα δεν παιρνουν τα ιδια firmware λογω διαφοροποιησης στο wifi hardware

οποτε προσοχη με τις customιες στα firmware updates k ανοιξτε να δειτε αν η ψυκτρα ειναι της προκοπης

Δημοσ.

Μακριά από ebay πωλητές που πουλάνε πολύ φθηνά. 10 μέρες έκανε να με κάνει Refund το PayPal για το media player που είχα πάρει 16 ευρώ.

Τελικά παρήγγειλα αυτό

http://m.banggood.com/MXQ-Quad-Core-1GB8GB-Amlogic-S805-Fully-loaded-KODI-14_2-Android-4_4-TV-Box-Mini-Smart-PC-p-982636.html

Πού με κάτι πόντους βγήκε στα 34. Μην πάτε σε κάτι κατώτερο.

Δημοσ.

υπαρχουν τα "αυθεντικα" Μ8S με Amlogic S812 soc της OTT (1gb η 2gb ram)

κ τα αντιγραφα M8S που ειναι ακριβως η ιδια πλακετα ,ολοιδια βασικα αλλα με διαφοροποιησεις στο wifi κομματι κ στην ψυκτρα που σε πολλα ειναι μικρη κ ανεπαρκης

ολα αυτα εχουν τις ιδιες δυνατοτητες αλλα δεν παιρνουν τα ιδια firmware λογω διαφοροποιησης στο wifi hardware

οποτε προσοχη με τις customιες στα firmware updates k ανοιξτε να δειτε αν η ψυκτρα ειναι της προκοπης

πως θα καταλαβουμε την διαφορα;

Μακριά από ebay πωλητές που πουλάνε πολύ φθηνά. 10 μέρες έκανε να με κάνει Refund το PayPal για το media player που είχα πάρει 16 ευρώ.

Θα φανει φιλε με την δικια μου παραγγελια ,αν δεν ειναι οκ μονο τσιγκαλιδια θα αγοραζω ξανα απο εκει 

Δημοσ.

πως θα καταλαβουμε την διαφορα;

Θα φανει φιλε με την δικια μου παραγγελια ,αν δεν ειναι οκ μονο τσιγκαλιδια θα αγοραζω ξανα απο εκει

Το ebay ενω εχει καλες ευκαιριες εχει και παρα πολλους απατεωνες.Χιλιες φορες με λιγα ευρω παραπανω απο ενα αξιοπιστο καταστημα παρα απο μικροπωλητες και μετα να περιμενεις για refund απο το paypal.

Οσο για αυτα τα μηχανακια αν το θελετε μονο για kodi και το 1gb ram ειναι μια χαρα για 1080p ταινιες.Παιζει μεγαλο ρολο και η καρτα γραφικων να ειναι τουλαχιστον mali450 και οχι mali400 που ειναι πολυ κατωτερη.

• Like 1
Δημοσ.

δεν μπορεις αν δεν το λεει ο πωλητης αλλα δεν εχει κ πολυ σημασια αν η τιμη ειναι καλη

μαλιστα , ευχαριστω ,28 ευρω βγηκε ,για να δουμε τι θα δουμε

Το ebay ενω εχει καλες ευκαιριες εχει και παρα πολλους απατεωνες.Χιλιες φορες με λιγα ευρω παραπανω απο ενα αξιοπιστο καταστημα παρα απο μικροπωλητες και μετα να περιμενεις για refund απο το paypal.

Οσο για αυτα τα μηχανακια αν το θελετε μονο για kodi και το 1gb ram ειναι μια χαρα για 1080p ταινιες.Παιζει μεγαλο ρολο και η καρτα γραφικων να ειναι τουλαχιστον mali450 και οχι mali400 που ειναι πολυ κατωτερη.

συμφωνω, απλα ειπα να ρισκαρω ,αν ισχυει αυτο που ειπαν πιο πανω οτι βαζουν την τιμη πωλησης φθηνα για να μην δινουν μεγαλη προμηθεια στο ebay τοτε πιστευω να μην εχω θεμα ,γιατι αν τα βαλεις κατω το κερδος θα ειναι περιπου το ιδιο με καποιον που το πουλαει 40 ευρω , θα περιμενουμε λοιπον και οτι τυχερα εχουμε

εχει εως τωρα 81 πωλησεις ,44 το τελευταιο 24ωρο ,κανεις δεν παρελαβε ακομη για να δουμε τι παιζει 

http://www.ebay.com/itm/252226063521?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Δημοσ.

Αν μου στείλεις sample μπορώ να το δοκιμάσω το απόγευμα/ βράδυ.

Πάντως με βάση αυτό [Link.png Site: http://kodi.wiki/view/Hi10P ] δεν είμαι αισιόδοξος.

Πρακτικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.  Τι rips είναι αυτά ?

δεν ξερω τι rips ειναι αυτα μιας και τα εχω στα χερια μου [σκληρο] αλλα thanks for the info.

Δημοσ.

Παιζει μεγαλο ρολο και η καρτα γραφικων να ειναι τουλαχιστον mali450 και οχι mali400 που ειναι πολυ κατωτερη.

Το συγκεκριμένο φοράει Mail-400 GPU, το έχω, με Kodi 15.2 "Isengard" παίζει άνετα.

Σαφώς εάν είχε Mail-450 GPU, 2gb ram, κτλ θα ήταν καλύτερα, αλλά για 23 Ε κάνει την δουλεία του τέλεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...