Προς το περιεχόμενο

zalman 9700 σε lga 1150

Gaming_alone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, έχω την ψύχτρα του τίτλου και θέλω να την βάλω στη νεα mobo με s1150. Το πρόβλημα είναι ότι έχω το κούμπωμα μόνο για am2+. Κανείς καμιά ιδέα; έχω φάει το internet και δε βρίσκω λύση.

Ευχαριστώ πολύ παίδες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

αν στειλεις στην zalman ειναι πολυ εξυπηρετικοι . σου κανει και το κουμπωμα για 1156/1155 

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, τα πλαστικά τα βρήκα (brackets) και τα παράγγειλα, δεν έχω βρει το σιδερένιο clip που βιδώνει στο bracket και στηρίζει την ψύχτρα μόνο. έχει κάποιος κάποια ιδέα; μου φαίνεται πως θα φτιάξω ο ίδιος όπως πάει..

δοκιμασες να τους στειλεις ενα μαιλ και να το ζητησεις ? εμενα μου ειχαν στειλει για την 9900 πραγματα και πληρωσα μονο τα μεταφορικα

έστειλα ένα mail, περιμένω να δω αντιμετώπιση και απάντηση. Να'σαι καλά!

εγω ειχα την καλυτερη ελπιζω και εσυ να εχεις αντιστοιχη. 

Μου απάντησαν πως κάνει αυτό.

Βέβαια κανένας πωλητής δε στέλνει ελλάδα, (παρόλο που λένε μερικοί βγάζει σφάλμα το amazon οταν παω να κανω checkout).

Μου απάντησαν πως κάνει αυτό.

Βέβαια κανένας πωλητής δε στέλνει ελλάδα, (παρόλο που λένε μερικοί βγάζει σφάλμα το amazon οταν παω να κανω checkout).

Το amazon.com από ότι ξέρω δεν στέλνει Ελλάδα. Δες μήπως το βρεις κάπου αλλού διαφορετικά στείλε τους μήνυμα να σου βρουν αυτοί κάποιον που να στέλνει Ελλάδα.

Το amazon.com από ότι ξέρω δεν στέλνει Ελλάδα. Δες μήπως το βρεις κάπου αλλού διαφορετικά στείλε τους μήνυμα να σου βρουν αυτοί κάποιον που να στέλνει Ελλάδα.

Δεν το εχω βρει πουθενα, μονο στο amazon.com. Εστειλα mail, και αναμενω.

• Like 1

Δεν το εχω βρει πουθενα, μονο στο amazon.com. Εστειλα mail, και αναμενω.

Και δεν απάντησαν ποτέ στο e-mail. Από την αρχή έπρεπε να το καταλάβω αφού αυτός που μου απάντησε από την δήθεν υποστήριξη τους δεν έγραφε σωστά αγγλικά. Και την είχα σαν "σοβαρή" εταιρία. Θα μπορούσαν να πουν, δεν έχουμε, αλλάζουμε κάθε 3 και λίγο 2-3mm στις μητρικές για να μην σας κάνουν οι παλιές οι ψύχτρες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Το έφτιαξα. Απλά το αναφέρω για την τεχνογνωσία. Με support clip (αυτο το πλαστικο που μπαινει περιμετρικα της ψυχτρας για 1150/1155/1156 και με clip για am2+ (το κλασσικο που εχουν τα stock coolers).

Ήδη στον i5 4460 απο idle 37 (stock cooler), πήγα σε idle 27.

Ευχαριστώ πολύ όλους σας.

• Like 1

ωραιος ευχαριστουμε.... ποτε δεν καταλαβα γιατι εδωσα την 9900 μου ...(ασχετος πονος ....) 

Ενα αλλο κολπο ειναι να παρεις την βαση για 775 και να "φας" λιγο τις τρυπιτσες ανοιγοντας τες. ειναι νομιζω ενα χιλιοστο μονο διαφορα οποτε κομπλε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασα την s775 και δεν ισχύει, δεν ειναι ενα χιλιοστό ειναι παραπάνω+ ότι βρίσκει το απο πάνω με κάτι πυκνωτές. Το έψαξα καλα και το αναφέρω για να μην ψάχνει κανεις άδικα.
Εντωμεταξύ μιλάμε για τέλειο κούμπωμα και πολύ σταθερό.

edit: Γιατί έχουν σταματήσει οι 100% χαλκινες ψύχτρες; Γνωρίζει κανείς;

Επεξ/σία από Gaming_alone

Στην 9900 που ειχα ισχυε παντως το ειχα κανει , ελεγα μηπως ηταν ιδιο κουμπωμα

Μπορει να εχουν ψιλοσταματησει γιατι ηταν πολυ ακριβες λογω του χαλκου ή λογω μοδας 

(ειχα ενα υπεροχο κουτι καποτε...απο το κουτι μεχρι την τελευταια μνημη σε χρωματα μπλε ηλεκτρικ και χαλκινο... ασχετο αλλα με επιασε νοσταλγια.. αυτο δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι τοπουλησα... τελοσπαντων...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...