margaritagr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ειχα δει το v40 cc το golden hall. Πολυ ομορφο αυτοκινητο εξωτερικα, αλλα μεσα δε μου εκανε καποια ιδιαιτερη αισθηση! Εβγαινε και ιδια λεφτα με το golf αλλα ενω στο golf μπηκα και ενθουσιαστηκα, στο volvo ημουν σε φαση "α οκ, καλο.." Γουστα!!
zio10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ειχα δει το v40 cc το golden hall. Πολυ ομορφο αυτοκινητο εξωτερικα, αλλα μεσα δε μου εκανε καποια ιδιαιτερη αισθηση! Εβγαινε και ιδια λεφτα με το golf αλλα ενω στο golf μπηκα και ενθουσιαστηκα, στο volvo ημουν σε φαση "α οκ, καλο.." Γουστα!! Που τα volvo είναι και ωραία αυτοκίνητα εσωτερικά! Γούστα, συμφωνώ! Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ με το δικό μου, ο συνδυασμός εξωτερικού και κυρίως εσωτερικού μου άρεσε πιο πολύ απ'όλα. (Μου άρεσε και το c4 εσωτερικά πολύ, αλλά είχα γλυκαθεί με το turbo από τα test drive και δεν είχε ελπίδες... )
margaritagr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ειχαμε το τελευταιο s40 που ειχε βγει, πολυ ωραιο αμαξι εξωτερικα και μεσα μου αρεσε τοτε η μινιμαλ σχεδιαση του Εγω εχω κολημα με τα γκολφ, λιγα αυτοκινητα της κατηγοριας μ αρεσουν πιο πολυ. Το μονο που αν ειχα τα χρηματα θα με κερδιζε, ειναι η a αν και πιο μικρη σε μεγεθος, πολυ ομορφο αμαξι μεσα-εξω Αλλα μη βγαινουμε οφ 1
gia_nnis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Εγω προσωπικα θα κοιταζα σε i20 1.1 μεταχειρισμενο. Ειναι πολυ καλο για μεσα στην πολη και οικονομικο..
Ntenteras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ειδα το κλιο στην εκθεση και ενω εξωτερικα ειναι πανεμορφο, εσωτερικα μου φανηκε αδιαφορο. Θα σου ελεγα περα απο τα τεχνικα, επιδοσεις κλπ να πας να τα δεις απο κοντα. Μπορει να μπεις σε καποιο και να το ερωτευτεις, να πεις αυτο θελω Όχι μόνο τα έχω δει από κοντά , αλλά τα έχω και κάνει και test drive και τα 3. Το clio όντως ενώ εξωτερικά είναι ωραίο, εσωτερικά είναι από αδιάφορο ως και άσχημο. Εγω προσωπικα θα κοιταζα σε i20 1.1 μεταχειρισμενο. Ειναι πολυ καλο για μεσα στην πολη και οικονομικο.. Τα μεταχειρισμένα έχουν απορριφθεί. Επίσης θέλω κάτι μεγαλύτερο από τα 1100cc γιατί 3-4 φορές τον μήνα θα κάνει και κάποια ταξίδια >400χλμ. 1
sakks80 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 τα εχω οδηγησει και τα 3 στα οποια κατεληξες σε βενζινη και την καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα την ειχε το fiesta.ενιωθα οτι οδηγαω αυτοκινητο μεγαλυτερης κατηγοριας. 2
Ntenteras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Και εμένα μου το έβγαλε αυτό, έχει πολύ καλή θέση οδήγησης και ωραία αίσθηση στο τιμόνι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα