Ntenteras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια, ψαχνω αμαξι καινουργιο γυρω στα 15000Ε μοναδικη προυποθεση να ειναι diesel γιατι θα κανει πολλα χιλιομετρα σκεφτομουν το νεο corsa που με την αποσυρση παει τοσο αλλα γενικα δεν εχω ιδεα με το τι παιζει απο αμαξια αυτον τον καιρο οποτε σκεφτηκα να ρωτησω και εδω εχετε να κανετε καμια προταση οι γνωστες;
sakks80 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 πας κοιτας ford fiesta, opel corsa , renault clio. τα οδηγας και τα 3, παιρνεις τιμες για το ιδιο αμαξι απο διαφορετικες αντιπροσωπιες γιατι μερικοι σου κανουν περισσοτερα δωρα η εχουν σε προσφορα καποιο ετοιμοπαραδοτο κτλ κτλ και οποιο σε ικανοποιει αισθητικα,οδηγικα και απο αποψη εξοπλισμου-τιμης το αγοραζεις. 2
petaw-se-oneiro Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Swift diesel ή fiat punto (κατά προτίμιση το 2ο). 1
Ntenteras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας, θα πάω σύντομα από τις αντιπροσωπείες να τα δω και αν γίνεται να κανονίσω test drive. Ψάχνοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του corsa diesel είδα ότι το αυτόματο έχει καλύτερη κατανάλωση από το manual. Τόσο πολύ έχουν προχωρήσει τα πράγματα; Οικονομικά αξίζει το αυτόματο τόσο ώστε να το πάρει κάποιος που γενικά προτιμάει τα manual; Επίσης σε αυτά τα χρήματα τι πιστεύετε για μεταχειρισμένα; Θα βρω κάτι σημαντικά καλύτερο από τα παραπάνω supermini που να έχει μάξιμουμ 50-60k χιλιόμετρα;
sakks80 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας, θα πάω σύντομα από τις αντιπροσωπείες να τα δω και αν γίνεται να κανονίσω test drive. Ψάχνοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του corsa diesel είδα ότι το αυτόματο έχει καλύτερη κατανάλωση από το manual. Τόσο πολύ έχουν προχωρήσει τα πράγματα; Οικονομικά αξίζει το αυτόματο τόσο ώστε να το πάρει κάποιος που γενικά προτιμάει τα manual; Επίσης σε αυτά τα χρήματα τι πιστεύετε για μεταχειρισμένα; Θα βρω κάτι σημαντικά καλύτερο από τα παραπάνω supermini που να έχει μάξιμουμ 50-60k χιλιόμετρα; ειναι αναλογως στο ατομο.εγω ας πουμε τα συχενομαι τα αυτοματα.δεν με βολευουν καθολου.οσο για την καταναλαση στα ιδια ειναι ελαχιστες διαφορες
Papakaliati Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας, θα πάω σύντομα από τις αντιπροσωπείες να τα δω και αν γίνεται να κανονίσω test drive. Ψάχνοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του corsa diesel είδα ότι το αυτόματο έχει καλύτερη κατανάλωση από το manual. Τόσο πολύ έχουν προχωρήσει τα πράγματα; Οικονομικά αξίζει το αυτόματο τόσο ώστε να το πάρει κάποιος που γενικά προτιμάει τα manual; Αμα πρεπει να κανεις αρκετα χιλιομετρα σε πολη οπως η Αθηνα με αρκετη κινηση, τοτε θα καταλαβεις ποσο ανωτερα ειναι τα αυτοματα και οτι αξιζουν τα λεφτα τους και με το παραπανω. 1
Ntenteras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Ελάχιστα από τα χιλιόμετρα που κάνω είναι σε πυκνή κίνηση. Δεν με πειράζει να οδηγώ manual, ίσα ίσα μου αρέσει παραπάνω στην οδήγηση από ένα αυτόματο. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν όντως τα αυτόματα έχουν πια καλύτερη κατανάλωση και μπορούν να αποσβέσουν τα 500-1000Ε που κοστίζουν παραπάνω. Και απ' ότι καταλαβαίνω από τα λεγόμενα του sakks80 αυτό μάλλον δεν συμβαίνει. Το άλλο που ρωτάω για τα μεταχειρισμένα πιστεύετε αξίζει;
Dare-Devil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα παιδια, ψαχνω αμαξι καινουργιο γυρω στα 15000Ε μοναδικη προυποθεση να ειναι diesel γιατι θα κανει πολλα χιλιομετρα σκεφτομουν το νεο corsa που με την αποσυρση παει τοσο αλλα γενικα δεν εχω ιδεα με το τι παιζει απο αμαξια αυτον τον καιρο οποτε σκεφτηκα να ρωτησω και εδω εχετε να κανετε καμια προταση οι γνωστες; Σου προτείνω i20 και ύστερα fiesta .
gia_nnis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα παιδια, ψαχνω αμαξι καινουργιο γυρω στα 15000Ε μοναδικη προυποθεση να ειναι diesel γιατι θα κανει πολλα χιλιομετρα σκεφτομουν το νεο corsa που με την αποσυρση παει τοσο αλλα γενικα δεν εχω ιδεα με το τι παιζει απο αμαξια αυτον τον καιρο οποτε σκεφτηκα να ρωτησω και εδω εχετε να κανετε καμια προταση οι γνωστες; Δεν ξερω τι αποσβεση θα προλαβεις να κανεις δινοντας 15000ε.. Αμα χαλασει κατι στο diesel ειναι ακριβο..
Ntenteras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξερω τι αποσβεση θα προλαβεις να κανεις δινοντας 15000ε.. Αμα χαλασει κατι στο diesel ειναι ακριβο.. To προηγούμενο αμάξι μου έκανε 30000 χλμ τον χρόνο. Η απόσβεση της διαφοράς τιμής που έχει το diesel με την βενζίνη σε αυτά τα χλμ γίνεται αρκετά σύντομα. Τώρα το αν είναι να χαλάσει κάτι δεν έχει τόσο σημασία αν θα είναι το αυτοκίνητο diesel ή βενζίνη. Σε ένα βενζινοκίνητο που είχα παλιότερα χάλασε ο στρόφαλος και ήθελε 2000Ε και κοντά ένα μήνα στο συνεργείο. Αν είναι να συμβεί η μαλακία θα συμβεί ότι και να έχεις. Σου προτείνω i20 και ύστερα fiesta . Έχω καταλήξει στα corsa, fiesta και clio. Το πρώτο υπερτερεί σε χώρους και κατανάλωση. Το δεύτερο έχει την πιο ωραία αίσθηση στην οδήγηση. Το τρίτο είναι γενικά πολύ καλό σαν σύνολο αλλά και πιο ακριβό στις αντίστοιχες εκδόσεις. Μου άρεσε και το yaris αλλά είναι +2k από τα υπόλοιπα.
zio10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξερω τι αποσβεση θα προλαβεις να κανεις δινοντας 15000ε.. Αμα χαλασει κατι στο diesel ειναι ακριβο.. Αν πάρει κάτι με μεγάλη εγγύηση λογικά δεν θα έχει θέμα.
margaritagr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ειδα το κλιο στην εκθεση και ενω εξωτερικα ειναι πανεμορφο, εσωτερικα μου φανηκε αδιαφορο. Θα σου ελεγα περα απο τα τεχνικα, επιδοσεις κλπ να πας να τα δεις απο κοντα. Μπορει να μπεις σε καποιο και να το ερωτευτεις, να πεις αυτο θελω 3
zio10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ειδα το κλιο στην εκθεση και ενω εξωτερικα ειναι πανεμορφο, εσωτερικα μου φανηκε αδιαφορο. Θα σου ελεγα περα απο τα τεχνικα, επιδοσεις κλπ να πας να τα δεις απο κοντα. Μπορει να μπεις σε καποιο και να το ερωτευτεις, να πεις αυτο θελω Μεγάλο πράγμα το εσωτερικό στο αυτοκίνητο. Μπορεί και περισσότερο από το εξωτερικό. Όσο είσαι στο αυτοκίνητο είσαι μέσα, δεν γίνεται να πάρεις κάτι που δεν το γουστάρεις! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα