tsimpouri3 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Μπορεί να έχει ξαναγίνει αλλά υπάρχουν και καινούργοι like me :wink: Με ποιά τραγούδια ανατριχιάζετε όταν τα ακούτε;;; Όλοι εχουμε μερικα εγώ ανατριχιάζω με τα: 1.dont cry guns&roses 2.heaven's door guns&roses 3.οι παλιες αγάπες πάνε στον παράδεισο πυξ λαξ 4.voodoo people prodigy http://www.geocities.com/tsimpouri3
Fozzy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Pistevo oti prepei na oriseis thn "anatrixila" giati den einai dynaton na niotheis akrivos ta idia synaisthimata akougontas px to don't cry k to voodoo people...
tsimpouri3 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 φυσικά και δεν νοιωθεις την ιδια ανατριχιλα αλλα εγώ ανατριχιάζω και με τα δυο οχι το ιδιο γιατι το dont cry ειναι το καλυτερο τραγουδι που υπάρχει για μενα ετσι
Haunter Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Placebo-Every me,Every you kai exw olwn twn eidwn "anatrixila"
Typhoon Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Dream Theater - Space-Dye Vest DJ Tiesto feat. Kirsty Hawkshaw - Battleship Grey
Cristina Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Πολλά είναι αυτά... Μάλλον στην αρχή της λίστας είναι: Ερμηνεία μοναδική από την Μαρινέλλα... "Γράμμα από το μέτωπο"... "Γράμμα από το μέτωπο, 30 Οκτωβρίου 1940, Αγαπήμενη μου, μεσ' το Καλπάκι σ'ένα ρέμα κουρνιάσαν οι στρατιώτες βουτώ τη λόγχη μου στο αίμα, δέξου τις λέξεις μου τις πρώτες είναι οι λέξεις μετρημένες σαν τις στιγμές μου εδώ πάνω κι είναι οι σκέψεις μου δωσμένες ως την στιγμή που θα πεθάνω. Αχ, τί να σου γράψω αγαπημένη; Εδώ συμβαίνουνε πολλά, γύρω μου δέκα σκοτωμένοι αλλά είμαι καλά... Είμαι καλά... Ό,τι να γράψω δεν μου φτάνει, τα λίγα εδώ είναι πολλά κι αν μάθεις πως έχω πεθάνει, είμαι καλά... Είμαι καλά... Μα να... Επίθεση αρχίζει πάλι, νομίζω πως όταν πάω να... Τώρα είναι η στιγμή είναι πολύ μεγάλη, τώρα μιλούν τα πολυβόλα... Τί να σου γράψω αγαπημένη, εδώ συμβαίνουν πολλά... Γύρω μου δέκα σκοτωμένοι αλλά είμαι καλά... Είμαι καλά... Ό,τι να γράψω δεν μου φτάνει, τα λίγα εδώ είναι πολλά κι αν μάθεις πως έχω πεθάνει, είμαι καλά... Είμαι καλά..." "Ο Διωγμός" από τους Charms... "Φίλε τώρα που σε βρήκα, λίγο στάσου, πριν να φύγεις θέλω κάτι να σου πω. Βλέπεις κλαίω, με παράπονο φωνάζω, πάει, χάθηκε ό,τι είχα στην ζωή. Είχα μια μικρή που λάτρευα στ' αλήθεια, μα τη ζήλεψε ο χάρος ο σκληρός. Στην ψυχή, πληγή και φίδι στην καρδιά μου, λιγμοί μου τραντάζουν το κορμί. Την πληγή δεν μπορώ να σταματήσω, μια ελπίδα έχω μόνο, την στερνή, να φωνάξω μ' όση δύναμη μου μένει 'Ω! Θεέ, Θεέ κοίτα λίγο χαμηλά!' Ήταν φίλε, όμορφη, όμορφη γλυκιά όπως πάντα, μα χλωμή, χλωμή με την χλωμάδα της νεκρής! Ας μου έβγαιναν καλλίτερα τα μάτια! Τί να βλέπω, τί να βλέπω τώρα που έφυγε αυτή; Ό, τι απόμειν' από μένα, φίλε κλάψε! Μεσ' τους τάφους σαν τρελλός θα τριγυρνώ. Τ' όνομά της στα συντρίμια θα φωνάζω κι έτσι μόνο, μαύρο τέλος θα με βρει. Την πληγή δεν μπορώ να σταματήσω, μια ελπίδα έχω μόνο, την στερνή, να φωνάξω μ' όση δύναμη μου μένει 'Ω! Θεέ, Θεέ κοίτα λίγο χαμηλά!'" (Με συγχωρείτε που έγραψα στιχους, αλλά στο net δεν θα τους βρίσκατε ούτε αυτούς, ούτε τα τραγούδια κι έτσι θα έπρεπε να τα ακούσετε. Αν και για να νιώσετε το μέγεθος των συναισθημάτων, θα πρέπει να τα ακούσετε...) Αμέσως μετά μάλλον... "Γιώργος Τσίγκος & Μαυροι Κύκλοι - Τετραγωνισμένα Φύλλα" και "Γ. Νταλάρας & Λ. Μαχαιρίτσας - Διδυμότειχο Blues" Υ.Γ.: Τι περίεργο! Και τα 4 είναι Ελληνικά... :?
dim_b Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 "Γ. Νταλάρας & Λ. Μαχαιρίτσας - Διδυμότειχο Blues[/b']" Συμφωνώ απόλυτα. Όταν είχε βγει το τραγούδι, ήμουν κάπου εκεί κοντά και, αν και οι προσωπικές μου εμπειρίες δεν έχουν καμιά σχέση με όσα περιγράφει το τραγούδι, δεν παύει να έχει συναισθηματική αξία και να προκαλεί μιά μικρή ανατριχίλα κάθε φορά που το ακούω.
Xvipes Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 egw pali anatrixiazw me to tragoudi ton metallica - nothing else matters me to archive - again to Blackmore's Night - Ocean Gypsy kai entelos paradoxos akousa exthes ena trance kommati pou eixa na to akousw poli kairo kai me epiase mia anatrixila to kommati einai to Jimmy Goldschmitz vs Peter Luts - Horizon opoios akouei trance kai den to exei prepei na to katebasei
Papajohn Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 To wind of change stin ekdosi apo to Moments Of Glory... Apla apithano... Papajohn
TheBoyFromSalina Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Para polla.... 2 pou mourthan afou diavasa to post tis Cris: Olympians - Mikri zwgrafia Arleta - I omixli mpainei apo pantou sto spiti alla kai alla opws: Chicane - Saltwater Moloko - The time is now Andain - Beautiful things Cranberries - Daffodil lament Madonna - Live to tell Daft punk - Short circuit (sto deftero miso) Genikws otan akouw mousiki pou mou aresei eimai me sikwmeni tin... trixa.
grigas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Deep Purple - Child in time Guns And Roses - Welcome to the jungle Metallica - For whom the bell tolls Rory Gallagher - Moonchild Led Zeppelin - The song remains the same και από ελληνικά το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό Γιάννης Πουλόπουλος - Φίλε έλα απόψε που πονάω
The_player Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Boy meets girl - Waiting for a star to fall Chicane - Saltwater Whitney Houston - One moment in time Pretty maids- Please dont leave me Manic Street Preachers - Motorcycle Emptyness (Eidika to solo me thn kithara poy klaiei) kai apo Ellhnika Ploytaxos - ax koritsi moy
icedale Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 DJ Tiesto feat. Kirsty Hawkshaw - Battleship Grey Chicane - Saltwater Μόλις τα είδα ανατρίχιασα... Με αρκετά ανατριχιάζω.. π.χ. Hydra - Affinity(The Thrillseekers Dub). Με αυτό δέν ανατριχιάζω απλώς βασικά... Με αυτό "Πάμε γ'άλλες Πολιτείες"..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.