JohnTehGreek Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Σύντομα θα αγοράσω νέο τηλέφωνο και μετά από αρκετό ψάξιμο είμαι ανάμεσα σε Vodaforne Smart Ultra 6 και στο Meizu M2 note. http://www.gsmarena.com/vodafone_smart_ultra_6-7313.php http://www.gsmarena.com/meizu_m2_note-7266.php Το θετικό με το Voda είναι ότι δεν θα έχω κανένα θέμα με εγγύηση ενώ με το Meizu μάσαγαν τα λόγια τους στο public σήμερα. Από την άλλη αξίζει να πάρω Vodafone τηλέφωνο ή θα το μετανιώσω στους πρώτους μήνες;Είναι γενικά αξιόπιστη στα κινητά η Vodafone? Τι πιστεύεται εσείς;
Beerloah Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Σαν λύση είναι πολύ αξιόπιστη. Τρία άτομα από το περιβάλλον μου το έχουν (το Vodafone) και μπορώ να πω, ότι πρόκειται για ένα καλό smartphone. Ωστόσο, θεωρώ πως το Meizu έχει πιο καλό λογισμικό και κατά συνέπεια, θεωρώ ότι αυτός ο παράγοντας, το κάνει πιο αποδοτικό μελλοντικά. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Είναι αλήθεια το λειτουργικό στο meizu μου άφησε άριστες εντυπώσεις.Αλλά με χαλάει που δεν έχει app drawer και πρέπει να τα έχω όλα στην κεντρική οθόνη (εκτός αν υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω ένα). Αλλά από την άλλη και το λειτουργικό που είχε το voda μου φάνηκε εξαιρετικό και αρκετά απλό. Δύσκολη επιλογή...
2.1Ohm Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Σαν λύση είναι πολύ αξιόπιστη. Τρία άτομα από το περιβάλλον μου το έχουν (το Vodafone) και μπορώ να πω, ότι πρόκειται για ένα καλό smartphone. Ωστόσο, θεωρώ πως το Meizu έχει πιο καλό λογισμικό και κατά συνέπεια, θεωρώ ότι αυτός ο παράγοντας, το κάνει πιο αποδοτικό μελλοντικά. Πιο καλο λογισμικο απο που βγηκε το συμπερασμα? Στοκ android τρεχει το VF (εκτος απο λιγο bloat που γινεται disable)! Τι κλτρο απο στοκ ανδροιδ?!? Δυσκολη πολυ αποφαση εγω θα σου πω και τα 2 ειναι αψογα κινητα με πολυ ωραιες οθονες(του Μ2 κλτρη οθονη αλλα το VF κλτρο cpu)! Παρε οποιο σου αρεσει πιο πολυ οπτικα και πιστευεις θα το χαρεις παραπανω! Και τα δυο ειναι αριστα για τα λεφτα τους και δν θα απογοητευτεις με κανενα! 1
JohnTehGreek Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Η εγγύηση για μένα θα κρίνει πολλά.Ακόμα δεν έχει καθαρίσει το τοπίο για την εγγύηση της Meizu. Και σήμερα πήγα στα public μου είπαν ότι η εγγύηση του κινητού δεν καλύπτετε στην Ελλάδα.Αν πάθει κάτι δηλαδή θα πρέπει να το στείλουν στην αντιπροσωπεία που σημαίνει ότι θα μείνω χωρίς τηλέφωνο για τουλάχιστον 15 ημέρες. Από εκεί και πέρα μου είπαν ότι μπορώ με 30€ να πάρω το λεγόμενο safety net του public που καλύπτει την επισκευή το public,αλλά μετά άρχισαν να μου λένε ότι αν πάθει κάτι θα κάνει καιρό να μου το επισκευάσουν και μέχρι τότε θα μου δώσουν ένα άλλο για να κάνω την δουλειά μου και ότι η επισκευή ισχύει μόνο για μια φορά και κάτι τέτοια κουλά. Όποιος γνωρίζει σίγουρα κάτι ας ενημερώσει.
Beerloah Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Πιο καλο λογισμικο απο που βγηκε το συμπερασμα? Στοκ android τρεχει το VF (εκτος απο λιγο bloat που γινεται disable)! Τι κλτρο απο στοκ ανδροιδ?!? Δυσκολη πολυ αποφαση εγω θα σου πω και τα 2 ειναι αψογα κινητα με πολυ ωραιες οθονες(του Μ2 κλτρη οθονη αλλα το VF κλτρο cpu)! Παρε οποιο σου αρεσει πιο πολυ οπτικα και πιστευεις θα το χαρεις παραπανω! Και τα δυο ειναι αριστα για τα λεφτα τους και δν θα απογοητευτεις με κανενα! Stock Android το Vodafone; Γιατί; Επειδή μπορείς να σβήσεις τις επιπλέον άχρηστες-εφαρμογες; Όχι και συγκρίσιμο με πραγματικό stock Android. Έχει τα κολλήματά του σε μερικά σημεία. Και σε καμία των περιπτώσεων, δεν έχει τόσο καλή δομή λογισμικού, όπως καλή ώρα το Meizu. Για εμένα, το λογισμικό της Vodafone, είναι σεβαστό αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Και διαφωνώ κάθετα, με το να αποκαλείται "stock android". 1
JohnTehGreek Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Σήμερα έκατσα κανα 2ωρο στο mall "παίζοντας" με τα 2 κινητά. Μάλλον πάω για το Vodafone.Μου αρέσει περισσότερο το λειτουργικό του (γνώμη μου) και έχει μερικές όμορφες δυνατότητες.Μου άρεσε πχ τα εξώφυλλα εφημερίδων που βλέπεις αν κάνεις το δάχτυλο προς τα δεξια (ακριβώς όπως στα samsung). Και με την εγγύηση δεν θα χρειαστεί να τρέχω όπως με το meizu.
Makeran Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Σήμερα έκατσα κανα 2ωρο στο mall "παίζοντας" με τα 2 κινητά. Μάλλον πάω για το Vodafone.Μου αρέσει περισσότερο το λειτουργικό του (γνώμη μου) και έχει μερικές όμορφες δυνατότητες.Μου άρεσε πχ τα εξώφυλλα εφημερίδων που βλέπεις αν κάνεις το δάχτυλο προς τα δεξια (ακριβώς όπως στα samsung). Και με την εγγύηση δεν θα χρειαστεί να τρέχω όπως με το meizu. Αφού σου αρέσει αυτό πάρτο, περίπου ίδια είναι.
Pepina Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Το Vodafone Smart Ultra 6 το εχω εδω και 2 εβδομάδες.Δεν το περιμενα αλλα τα σπαει.Η αλήθεια είναι πως οταν ψαχναμε για κινητά εγω με τον σύζυγο ειμασταν αναμεσα στο Meizu M2 και το Huawei P8 δεν είχαμε δει ακομη τα Vodafone,εψαξα σε Forums να δω αν αξίζει και τελικά αξίζει και με το παραπανω. 199€ 5,5 οθονη,octacore,2gbram 16gb rom,Snap 615,3000 mah και lollipop 5.1.1. Ολα τα λεφτά!!!
ikaruga24 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Είναι αλήθεια το λειτουργικό στο meizu μου άφησε άριστες εντυπώσεις.Αλλά με χαλάει που δεν έχει app drawer και πρέπει να τα έχω όλα στην κεντρική οθόνη (εκτός αν υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω ένα). Αλλά από την άλλη και το λειτουργικό που είχε το voda μου φάνηκε εξαιρετικό και αρκετά απλό. Δύσκολη επιλογή... Το Meizu M2 note είναι καλύτερη συσκευή από τις δυο και με καλύτερο λογισμικό επίσης. Τρόπος είναι πανεύκολος αν θες app drawer, απλά αλλάζεις το launcher σε google launcher και αυτό ήταν. Φυσιολογικά το έχει ως επιλογή απευθείας από τα options. Αν πάλι όχι απλά το κατεβάζεις.
Makeran Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Το Meizu M2 note είναι καλύτερη συσκευή από τις δυο και με καλύτερο λογισμικό επίσης. Τρόπος είναι πανεύκολος αν θες app drawer, απλά αλλάζεις το launcher σε google launcher και αυτό ήταν. Φυσιολογικά το έχει ως επιλογή απευθείας από τα options. Αν πάλι όχι απλά το κατεβάζεις. Βέβαια το thred είναι 6 μηνών...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα