Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, χρόνια πολλά!

Θα βάλω αυτές τις μέρες OTE TV και δεν ξέρω τι είναι καλύτερο. Μέσω δορυφόρου η ευρυζωνικής σύνδεσης;
Ποια τα υπέρ και τα κατά; Εσεις πως το έχετε;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αν θέλεις πες και τους λόγους που υπερτερεί έναντι της ευρυζωνικής. Έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας πχ;

Γνωρίζω πως μόνο μέσω ευρυζωνικής παρέχονται μερικές υπηρεσίες όπως Replay TV

Δημοσ.

Ο καλύτερος συνδυασμός είναι δορυφορική με pvr δέκτη. Έτσι εχεις τα HD κανάλια και τα βλέπεις όποτε θες.

Δημοσ.

Με pvr δέκτη μπορεις να σταματάς να πας πίσω το πρόγραμμα να δεις κάτι που έχασες; Ειναι το αντίστοιχο της υπηρεσίας Replay TV;

Δημοσ.

Μπορείς να το σταματάς ναι. Να πας πίσω και να δεις κάτι που έχασες οχι. Μόνο αν το έχεις προγραμματίσει να γράψει κάτι που θες. Ο pvr στοιχίζει νομίζω 3-4 ευρώ παραπάνω τον μήνα.

Ευρυζωνική άμα έχεις VDSL δεν έχεις πρόβλημα αλλά παίζει μόνο σε ποιότητα SD. Δεν λέει με τίποτα..

Replay TV μπορείς να έχεις στο tablet ,τηλέφωνο με την δωρεάν υπηρεσία TV on the go (κάπως έτσι) σε ορισμένα κανάλια

Δημοσ.

Αν σου χρειαζεται τοσο πολυ το replay tv, εχεις καλη συνδεση ιντερνετ (το ευρυζωνικο δεσμευει μερος απο αυτη) και δεν σε νοιαζει να θυσιασεις λιγο απο την ποιοτητα τοτε βαλε ευρυζωνικη. Τωρα αν και ποτε θα αποφασισει ο οτε για τον pvr δεκτη, ναι θα υπαρχει μαλλον κατι αντιστοιχο του replay tv

edit

τωρα ειδα οτι εχει βγει ο pvr

Δημοσ.

Έψαξα για τον δέκτη pvr και προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες:

• Να γράψουν σε σκληρό δίσκο προγράμματα της επιλογής τους και να τα απολαύσουν όποτε εκείνοι επιθυμούν.
• Να γράφουν και να βλέπουν ταυτόχρονα διαφορετικά προγράμματα.
• Να προγραμματίσουν την εγγραφή όλων των επεισοδίων της αγαπημένης τους σειράς με μία μόνο εντολή εγγραφής.
• Να «παγώσουν» την προβολή ζωντανών προγραμμάτων (πχ ειδήσεις, ταινίες, σειρές ή αθλητικοί αγώνες) έως 90 λεπτά και να συνεχίσουν την προβολή, σε κανονικό χρόνο ή σε αργή και γρήγορη κίνηση.
• Να «γυρίσουν πίσω» στο ζωντανό πρόγραμμα που παρακολουθούν πατώντας rewind.

Σίγουρα αξίζει, προσφέρει πάρα πολλά και +4 ευρώ το μήνα δεν είναι κάτι τρομερό.

@TEOKOS

Μπορείς να πας και πίσω στο πρόγραμμα, αναφέρει: "Να «γυρίσουν πίσω» στο ζωντανό πρόγραμμα που παρακολουθούν πατώντας rewind."

Εκτός αν εννοεί κάτι άλλο

Δημοσ.

@TEOKOS

Μπορείς να πας και πίσω στο πρόγραμμα, αναφέρει: "Να «γυρίσουν πίσω» στο ζωντανό πρόγραμμα που παρακολουθούν πατώντας rewind."

Εκτός αν εννοεί κάτι άλλο

Δεν το έχω δοκιμάσει 2 χρόνια περίπου τώρα , καλή φάση αν γίνεται. Μόνο pause έχω κάνει. Πάω να το δοκιμάσω τώρα και επανέρχομαι.

EDIT : Ναι γίνεται. Καλή φάση :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...