k_skidrow Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα, αποφασισα να αγορασω ενα κινεζικο smartphone,θα το αγορασω απο Ελλαδα (ναι το ξερω ειναι αρκετα τσιμπημενες οι τιμες σε σχεση με αγορα κατευθειαν απο Κινα,αλλα γλιτωνω το ΦΠΑ,οποτε πανω κατω στην ιδια τιμη ειμαστε. Λοιπον δινω παρακατω ενα λινκ απο σκρουτζ με τα 4 smarthphones που ειμαι αναμεσα... http://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=7945811%2C7653236%2C7945421%2C7165653 Πιστευω το dooge f3 pro ειναι μια αρκετα καλη και οικονομικη λυση,ωστοσο περιμενω και τις δικες σας συμβουλες. Παρακαλω μονο γνωστες επι του θεματος και μην ξεκινησετε για πολλοστη φορα να κραζετε τα κινεζικα. Ευχαριστω πολυ και καλες γιορτες!
GiwrgosP- Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Xiaomi mi4 απο κινα στα 200 ευρω. Δεν νομιζω πως αξιζει να δώσεις τα λεφτα σου σε καποιο απο αυτα οταν υπαρχει το mi4. Τωρα αν δεν θες οντως να παρεις απο εξω για τους χ,ψ λογους περιμενε να σου απαντησει καποιος αλλος γιατι δεν ειμαι σιγουρος για το ποιο απο αυτα ειναι καλυτερο. (παντως ενας φιλος απο το minideal πηρε το mi4 210 ευρω χωρις να πληρωσει κατι παραπανω) 1
saruman123 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Χρονια πολλα. Απο Ελλαδα κοιτα και το: Meizu m2 note Xiaomi redmi note 2 prime 2
k_skidrow Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Χρονια πολλα. Απο Ελλαδα κοιτα και το: Meizu m2 note Xiaomi redmi note 2 prime Για το m2 note δεν πιστευεις οτι ενω ειναι στα ιδια λεφτα με αυτα που προτεινα μας τα χαλαει η 2gb ram,ενω τα αλλα εχουνε 3; To ιδιο ακριβως και για το xiaomi,ενω οντως εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την συγκεκριμενη μαρκα και το συγκεκριμενο με αρκετα μεγαλη χωριτικοτητα εχει και αυτο 2gb ram. Και επειδη εχω σκοπο να το κρατησω τουλαχιστον 2χρονακια,δεν πιστευετε πλεον οτι τα 2gb ram στα κινητα αρχιζει και γινεται outdated?
newsformobiles Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Τα 2 μια χαρά είναι για την επόμενη διετία. Εδώ προτείνουν κινητά με 1 GB Ram... Το θέμα είναι εκτός των χαρακτηριστικών, είναι και το πόσο αξιόπιστη είναι μία εταιρεία. Οι Xiaomi, Meizu είναι στις πρώτες θέσεις, οι ετσιρείες που βρήκες είναι κάπου στη μέση. Κατ' εμέ το Xiaomi Redmi Note 2 Prime είναι μία πάρα πολύ καλή επιλογή. 1
Beerloah Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα. Χρονια πολλα.Απο Ελλαδα κοιτα και το:Meizu m2 noteXiaomi redmi note 2 prime +1 - τα ίδια προτείνω και εγώ. Για το m2 note δεν πιστευεις οτι ενω ειναι στα ιδια λεφτα με αυτα που προτεινα μας τα χαλαει η 2gb ram,ενω τα αλλα εχουνε 3; To ιδιο ακριβως και για το xiaomi,ενω οντως εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την συγκεκριμενη μαρκα και το συγκεκριμενο με αρκετα μεγαλη χωριτικοτητα εχει και αυτο 2gb ram. Και επειδη εχω σκοπο να το κρατησω τουλαχιστον 2χρονακια,δεν πιστευετε πλεον οτι τα 2gb ram στα κινητα αρχιζει και γινεται outdated? Η RAM, είναι για gamer ή για άτομα που έχουν τεράστια μερίδα εφαρμογών, να τρέχουν στο παρασκήνιο. Επίσης, αν το λειτουργικό κάνει καλή διαχείριση της RAM, δεν χρειάζεται την ποσότητα, που το μόνο που κάνει, είναι να μας χορταίνει τα μάτια. Δες για παράδειγμα smartphone, όπως το Moto G 3rd GEN, που έχει 1GB RAM και πετάει (είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου). Από όσο γνωρίζω, τόσο τα Xiaomi όσο και τα Meizu, έχουν άριστο λογισμικό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα