Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ποιος δεν παραβιάζει τις πατέντες του άλλου. 

At the end of the day όλοι φιλαράκια είναι.

Δεν γίνεται και αλλιώς δεν υπάρχει κάτι που να μην είναι πατέντα .

Δημοσ.

Εδω ο κοσμος καιγεται και η γρια ξεροχτενιζεται. Ας μου επιτραπεί αυτη η φραση. Δε κοιταει η samsung να βγαλει κανα κινητο της προκοπης που οτι βγαζει κοστολογιται πλεον πανω απο 250€ και πολλες φορες δεν αξιζουν (βλεπε a3,a5). Και απο την αλλη η Nvidia να κοιταει πιο καλα τα αντιπαλα χαρτια καθως μπορει να εχει δικιο αλλα πολλες φορες οταν εταιρειες ειχαν παει στα δικαστηρια τη samsung αυτη παντα καταφερνε και εβγαινε λαδι, ενω εφταιγε.

Δεν κοιτας και συ, να μου επιτραπει η εκφραση, να διαβασεις το αρθρο πρωτα? Η nivida ηταν αυτη που πηγε τη samsung στα δικαστηρια.

• Like 2
Δημοσ.

πηγε για τα πολλα και εχασε και τα λιγα ας τα βρουν μονοι τους εμας τι μας εδιαφερει δεν πανε να κοψουν το λεμο τους 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

μια και έχω ακριβοπληρώσει όχι λίγες φορές nvidia, χάρηκα λιγάκι μ'αυτό. Δε πα να έχει άδικο και η Samsung... μήπως όταν τα σκάω χοντρά στην nvidia τ' αξίζει πραγματικά; Στ' αυτιά ρε, ρίχτε τους στ' αυτιά!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το φόρουμ ειναι γεμάτο ειδικούς που ξέρουν και κρινουν ποιες πατέντες έκλεψε ποιος από ποιον. Είναι δε τόσο σίγουροι που ανατρέπουν πορίσματα δικαστηρίων. Πραγματικά σουρεαλιστικές στιγμες.

^

This

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...