Προς το περιεχόμενο

Moto x style or Lg G4 or nexus 5x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ενα κινητό να πηγαίνει σφαίρα στις καθημερινές εφαρμογές και το browsing και να έχει παρα πολύ καλή ανάλυση οθόνης. Φεύγω απο iPhone 5s λόγο μικρής οθόνης που δε με βολεύει στην ανάγνωση αυτών που θέλω. Απ αυτά τα 4 ποιο θα με βολέψει; Σκεφτόμουν το G4 αλλά δε μου αρέσει το ui του και τόσο αλλά αν ειναι καλύτερο απ τα αλλά δυο βάζω κι ενα launcher στο κάτω κατω. Πείτε καμία γνώμη. έχετε δοκιμάσει τέτοια μεγέθη κινητών ; Βολεύουν ;

Δημοσ.

Παντού σε reviews διαβάζω για heating problems και για τα 3. Αυτά ισχύουν για τα android συνήθως ή ειναι 3-4 με defected κινητά και το γράφουν παντού; Το 5s δε ζεσταίνεται ούτε στο φούρνο. Όποτε προς το Moto x να κατευθυνθώ. Θα περιμένω κανα μήνα να πέσει η τιμή.

Δημοσ.

Τι να σου πω; Το ενδεχόμενο προβληματικού τηλεφώνου, παίζει πάντα. Είναι κανόνας στη ζωή, για μια σειρά περιπτώσεων. Για παράδειγμα, διάβασα μερικούς να λένε, πως το Moto G 3rd GEN έχει heating θέματα. Άκυρο. Είμαι κάτοχος και δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Το κινητάκι φυσάει!

Το να ζεσταίνεται μια συσκευή, σημαίνει ότι συντρέχουν λόγοι. Αν το λιώνεις στα games για ώρες, ε ναι ρε φίλε, θα ζεσταθεί. Αν κατεβάζεις ένα σωρό apps και δεν ξέρεις καν την αξιοπιστία τους (σε κάθε επίπεδο), τότε φταις εσύ, ο κάτοχος. Πολλά apps, τρέχουν στο παρασκήνιο, με αποτέλεσμα να δημιουργούν υπερθέρμανση της συσκευής. Φυσικά, υπάρχει και το ενδεχόμενο θέματος με την μπαταρία. Όπου εκεί -μπορεί- πάλι να φταίει ο χρήστης, που όταν το φορτίζει, τον πιάνει η όρεξη να το "πειράζει" ή, μπορεί να έχουμε να κάνουμε με προβληματική μπαταρία, που ανεβάζει θερμοκρασία. 

Εν ολίγοις, it's a risk. Ρισκάρεις. Όπως σε ζητήματα της ζωής, έτσι και στο τι συσκευή θα σου κάτσει!

Υ.Γ Εννοείται ότι η έρευνα πριν την αγορά ωφελεί ... 

• Like 1
Δημοσ.

Τι να σου πω; Το ενδεχόμενο προβληματικού τηλεφώνου, παίζει πάντα. Είναι κανόνας στη ζωή, για μια σειρά περιπτώσεων. Για παράδειγμα, διάβασα μερικούς να λένε, πως το Moto G 3rd GEN έχει heating θέματα. Άκυρο. Είμαι κάτοχος και δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Το κινητάκι φυσάει!

Το να ζεσταίνεται μια συσκευή, σημαίνει ότι συντρέχουν λόγοι. Αν το λιώνεις στα games για ώρες, ε ναι ρε φίλε, θα ζεσταθεί. Αν κατεβάζεις ένα σωρό apps και δεν ξέρεις καν την αξιοπιστία τους (σε κάθε επίπεδο), τότε φταις εσύ, ο κάτοχος. Πολλά apps, τρέχουν στο παρασκήνιο, με αποτέλεσμα να δημιουργούν υπερθέρμανση της συσκευής. Φυσικά, υπάρχει και το ενδεχόμενο θέματος με την μπαταρία. Όπου εκεί -μπορεί- πάλι να φταίει ο χρήστης, που όταν το φορτίζει, τον πιάνει η όρεξη να το "πειράζει" ή, μπορεί να έχουμε να κάνουμε με προβληματική μπαταρία, που ανεβάζει θερμοκρασία. 

Εν ολίγοις, it's a risk. Ρισκάρεις. Όπως σε ζητήματα της ζωής, έτσι και στο τι συσκευή θα σου κάτσει!

Υ.Γ Εννοείται ότι η έρευνα πριν την αγορά ωφελεί ... 

To moto g 3rd gen 2gb ram 16gb rom το έχει 220 στο expansys. Επειδή σε βλέπω σχετικό με τη τεχνολογία και επειδή δε με νοιάζει η ποιότητα κατασκευής παρά μόνο να έχει τέλεια οθόνη και να ανοίγει σφαίρα facebook-youtube-twitter-instagram και τέλειο browsing. Το προτείνεις; Πιστεύεις πως με το moto x style για αυτά τα πράγματα θα είναι σχετικά παρόμοιο; Είναι μισή τιμή.

Δημοσ.

To moto g 3rd gen 2gb ram 16gb rom το έχει 220 στο expansys. Επειδή σε βλέπω σχετικό με τη τεχνολογία και επειδή δε με νοιάζει η ποιότητα κατασκευής παρά μόνο να έχει τέλεια οθόνη και να ανοίγει σφαίρα facebook-youtube-twitter-instagram και τέλειο browsing. Το προτείνεις; Πιστεύεις πως με το moto x style για αυτά τα πράγματα θα είναι σχετικά παρόμοιο; Είναι μισή τιμή.

Γι'αυτά που ζητάς, θες stock android. Δηλαδή: Motorola Moto X Style.

Υ.Γ Το Nexus της LG (5x), εμένα δεν με έπεισε φέτος. (Για το Huawei Nexus δεν μπορώ να πω, κορυφή.)

Update: Το Motorola 2GB RAM, θα σου τα κάνει όλα αυτά κατά τη γνώμη μου. Αν θες το κάτι παραπάνω, πας στο Moto X Style.

• Like 1
Δημοσ.

Γι'αυτά που ζητάς, θες stock android. Δηλαδή: Motorola Moto X Style.

Υ.Γ Το Nexus της LG (5x), εμένα δεν με έπεισε φέτος. (Για το Huawei Nexus δεν μπορώ να πω, κορυφή.)

Update: Το Motorola 2GB RAM, θα σου τα κάνει όλα αυτά κατά τη γνώμη μου. Αν θες το κάτι παραπάνω, πας στο Moto X Style.

Είμαι τελείως μπερδεμένος. Πλέον μπήκε στο μυαλό μου και το s6 το απλό λόγο οθόνης και λίγο πιο συμμαζεμένου μεγέθους. Οπότε είμαι ανάμεσα στο style - s6 που είναι ίδια η τιμή τους σχεδόν. Το moto g3rd το απέρριψα λόγου χαμηλής ανάλυσης. Σε έχω πρήξει το ξέρω αλλά όταν είσαι σε ios ¨όπως ήμουν έχεις 2 επιλογές. Όταν πας σε android έχεις 200 επιλογές.

Δημοσ.

Είμαι τελείως μπερδεμένος. Πλέον μπήκε στο μυαλό μου και το s6 το απλό λόγο οθόνης και λίγο πιο συμμαζεμένου μεγέθους. Οπότε είμαι ανάμεσα στο style - s6 που είναι ίδια η τιμή τους σχεδόν. Το moto g3rd το απέρριψα λόγου χαμηλής ανάλυσης. Σε έχω πρήξει το ξέρω αλλά όταν είσαι σε ios ¨όπως ήμουν έχεις 2 επιλογές. Όταν πας σε android έχεις 200 επιλογές.

Καλημέρα, απαντάω επειδή το θέλω αδερφέ, οπότε κανένα πρόβλημα! χεχε

Λοιπόν φίλε dimips, εγώ Samsung δεν προτείνω. Όχι, δεν το θεωρώ κακό smartphone. Μια χαρά είναι. Άλλος κάλλιστα, μπορεί να σου πει να το πάρεις. Γνώμη μου, πάντα, πως σαν το stock android δεν έχει βρε αδερφέ! Άρα, πάρε το X Style, για να είσαι κατοχυρωμένος από ταχύτητα, updates και φυσικά ένα άλλο σορό "καλούδια". 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, απαντάω επειδή το θέλω αδερφέ, οπότε κανένα πρόβλημα! χεχε

Λοιπόν φίλε dimips, εγώ Samsung δεν προτείνω. Όχι, δεν το θεωρώ κακό smartphone. Μια χαρά είναι. Άλλος κάλλιστα, μπορεί να σου πει να το πάρεις. Γνώμη μου, πάντα, πως σαν το stock android δεν έχει βρε αδερφέ! Άρα, πάρε το X Style, για να είσαι κατοχυρωμένος από ταχύτητα, updates και φυσικά ένα άλλο σορό "καλούδια". 

Εμένα πάλι μου αρέσουν και τα Samsung, επειδή προσωπικά μου αρέσει το touchwiz. Όμως θα συμφωνήσω με τον Beerloah ότι το καλύτερο είναι το Stock android, οπότε X Style.

• Like 1
Δημοσ.

Και τα δυο έχουν τα καλά τους και τα κακά τους. Το G4 έχει από τις καλύτερες φωτογραφικές δυνατότητες μπρος και πίσω, έχει αφαιρούμενη μπαταρία και επίσης έχει και ράδιο. Από την άλλη πληρώνεις τόσα λεφτά και δεν έχει ίχνος "premium" συσκευής όπως θα άρμοζε σε αυτήν την κατηγορία τιμής όπως και το UI της LG που το θεωρώ λίγο καλύτερο από το Touchwiz της Samsung (δεν το λέω για καλό). Γενικότερα η συσκευή έχει πολλά να σου αρέσουν.

Θα δώσω όμως +1 στο moto X γιατί και αυτό είναι πολύ δυνατό και έχει σχεδόν στοκ android + μπαμπάτσικη και "premium" κατασκευή ενώ δεν υστερεί πουθενά εκτός από κάποια πραγματάκια (όπως ράδιο).

Με λίγα λόγια βάλε σε σειρά τι θες από τη συσκευή πρώτα και μετά η επιλογή είναι εύκολη.   

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα στα public πάλι και τα κοίταζα. Ο μόνος λόγος που κοιτάω το s6 τελικά ειναι το μέγεθος σε όλα τα αλλά υστερεί. Απλά παιδιά το Moto x style για τα δάχτυλα μου ειναι τεράστιο. Θα πάρω ενα απ τα δυο και οτι γίνει πολύ το σκέφτηκα.

Δημοσ.

Moto x style κ απο εμενα,οχι οτι το g4 ειναι καkο αλλα ειναι σπαστικη η πλαστικουρα το ξερω..Μιας κ ρωτουσες για το moto g κοιτα κ το moto x play στα 300,ειναι η μεση λυση απο moto g k moto x style.Τα huawei honor 7 και p8 τα κοιταξες;;Αξιολογα τηλεφωνα κ σε καλες τιμες!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...