Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταια εχω παιξει αρκετες παρτιδες με αυτο το Ταβλι που περιεχει ολες τις παραλλαγες και μαλιστα προσφατα κερδισε το βραβειο στο αντιστοιχο παγκοσμιο πρωταθλημα. 

Το επιπεδο του πραγματι στο Φευγα και στο Πλακωτο ειναι εξαιρετικο (σαφως καλυτερο και απο το Leon), στις Πορτες δεν το χρησιμοποιησα πολυ αλλα αφου εχει υψηλο επιπεδο στα αλλα 2 σιγουρα θα ειναι σουπερ και εκει.

Το προγραμμα ειναι freeware.

Υποστηριζει δημιουργια ζαριων απο Mersenne, Fibonacci και Ranlux. 

Παρολο ομως που ειναι τυχαια η δημιουργια ζαριων σε καποιες στιγμες δινει την εντυπωση προκαθορισμενης ζαριας, αλλα μου ειναι αδυνατο να το αποδειξω. Φανταζομαι οτι ειναι 100% τυχαια, αλλα κραταω καποιες επιφυλαξεις.

Οποιος μπορει να το δοκιμασει και εχει γνωσεις απο pseudorandom number generators ισως μπορει να δωσει τα φωτα του. 

Εννοειται φυσικα οτι εχει και χειροκινητη επιλογη ζαριου.

Δημοσ.

Κάτι μου λέει πως για να κέρδισε το βραβείο σημαίνει πως ο αλγόριθμος δεν θα ήταν της πλάκας.

Στανταρ. Αλλωστε επαιξα και με χειροκινητη εισαγωγη και η ΑΙ ειναι η καλυτερη με διαφορα. Εχασα αρκετα παιχνιδια Φευγα και Πλακωτο, αλλα με χειροκινητο ζαρι κερδισα περισσοτερα οποτε μπηκα σε σκεψεις σχετικα με τους randomizers.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...