kleo1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) χρειάζομαι ένα φωτοτυπικό για γραφείο και θα ήθελα τις προτάσεις σας. απαραίτητα: εκτύπωση διπλής όψης σκανάρισμα διπλής όψης δικτυακός από εκεί και πέρα καλό θα ήταν να είναι και έγχρωμος αλλά δε καίγομαι κιόλας. όπως επίσης και η δυνατότητα fax. το σημαντικότερο, θα χρησιμοποιείται για εκτύπωση μεγάλου όγκου οπότε μας ενδιαφέρει η χαμηλή τιμή toner. δεν έχω πρόβλημα να θυσιάσω ποιότητα και ταχύτητα για την οικονομία βέβαια δεν ανέφερα τιμή αλλά είναι λίγο ρευστό αυτό. δηλαδή αν κάποιο είναι ακριβό αλλά μπορώ να κάνω απόσβεση με χαμηλή τιμή toner, το συζητάμε. επίσης δε ξέρω κατά πόσο είναι οικονομική η έγχρωμη εκτύπωση σε αυτά τα μηχανήματα. αν αξίζει δηλαδή σε σχέση με έναν πολύ οικονομικό Inkjet Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2015 από kleo1
in2dark Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Έχω αγοράσει 1 χρόνο τώρα μεταχειρισμένο kyocera και σώθηκα!!!! Τυπωνω όμως πολλά... Σκαναρει μπρος πίσω, τυπώνει επίσης, είναι δικτυακός. Όλα με 600 ευρώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα