Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ κι εγώ τον ts! Προσοχή όμως στο πρόγραμμα: Focusky Professional!

Ζητάει πληρωμή με paypal (για μηδενικό ποσόν) και μετά έρχεται μήνυμα για χρέωση 99$ μετά από ένα χρόνο!

"You just set up an automatic payment profile to WONDER IDEA TECHNOLOGY LIMITED. Here's the information..."

"... About the automatic payment you just set up:

Amount to be paid each time: $99.00 USD Billing cycle: Yearly Payments start: Jan 5, 2017

... To change or cancel your agreement with WONDER IDEA TECHNOLOGY LIMITED, log in to your PayPal account, go to your Profile, and click My money. Update your agreement in the "My preapproved payments" section....

• Like 3
Δημοσ.

Ευχαριστώ κι εγώ τον ts! Προσοχή όμως στο πρόγραμμα: Focusky Professional!

Ζητάει πληρωμή με paypal (για μηδενικό ποσόν) και μετά έρχεται μήνυμα για χρέωση 99$ μετά από ένα χρόνο!

"You just set up an automatic payment profile to WONDER IDEA TECHNOLOGY LIMITED. Here's the information..."

"... About the automatic payment you just set up:

Amount to be paid each time: $99.00 USD Billing cycle: Yearly Payments start: Jan 5, 2017

... To change or cancel your agreement with WONDER IDEA TECHNOLOGY LIMITED, log in to your PayPal account, go to your Profile, and click My money. Update your agreement in the "My preapproved payments" section....

αυτο το κανει μονο σε αυτο; τα υπολοιπα ειναι κομπλε;

Δημοσ.

Κατέβασα κι εγώ κάποια για δοκιμή. Ευχαριστώ πολύ τον ts! 

Ξέρετε αν πρέπει να εγκατασταθούν πριν τις 8/1 για να ισχύει το free ή απλά να τα κατεβάσω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...