Alex-V Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δεν ειχε εγγυηση το κινητο οποτε σιγα. Να σε ρωτησω ομως. Πες οτι μου εστειλαν προβληματικη αφη (που να μην σωσουν). Πες οτι φταιει αυτη. Πως εξηγεις με καποιες rom το 4-5-6 να μην λειτουργουν και σε καποιες αλλες να δουλευουν αυτοι οι αριθμοι? Εκει τρελαινομαι εγω.
PseudonimoEl Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δεν ειχε εγγυηση το κινητο οποτε σιγα. Να σε ρωτησω ομως. Πες οτι μου εστειλαν προβληματικη αφη (που να μην σωσουν). Πες οτι φταιει αυτη. Πως εξηγεις με καποιες rom το 4-5-6 να μην λειτουργουν και σε καποιες αλλες να δουλευουν αυτοι οι αριθμοι? Εκει τρελαινομαι εγω. Μπορει απο καποιες παρτιδες και μετα να εχουν διαφορετικη οθονη τα lenovo a7000 και λογο driver να μην δουλευει σωστα στο δικο σου, το φανταζομαι απλα οπως με καποια κινητα που εχω δει και χουν διαφορετικες καμερες ή οθονες και ας ειναι τα ιδια μοντελα.. Μπορει ομως να χαλασε και το digiter το ειχα παθει και γω οταν ειχα το ideos x5 της huawei και δεν επιανε σε καποια σημεια, αλλα δεν ειχα θεμα με εκδοσεις λογισμικων. κατσε πειραματισου με διαφορες custom rom μπας και αλλαξει τιποτα αμα βασιζετε σε ποιο παλια εκδοση ή ειναι port απο αλλο κινητο
Alex-V Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Πφφφ θα δω τι μπορω να κανω. Σας ευχαριστω και τους 2 για την υπομονη και τις συμβουλες.
saruman123 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Τωρα να γελασω ή να κλαψω.... Αφου βλεπεις οτι δεν.....και εχεις κανει τοσα αν ηταν δεν θα εφτιαχνε? Για μενα δεν αξιζει να το πας για φταξιμο. Με αυτα τα λεφτα που θα δωσεις βαλε κατι παραπανω και παρε ενα καινουριο να ησυχάσεις
Alex-V Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Κανε οτι θες χαχα Θα παω να δω ετσι απο απορια, και πραττω αναλογως.
proview Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Προσφατα το ιδιο τηλεφωνο μου παρουσιασε προβλημα στην αφη...Επιανε σε συγκεκριμενα σημεια.... Με 24,47 ευρω με τα μεταφορικα, ξανάγινε καινουριο... Απο εδω: http://www.ebay.com/itm/152102836222?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα