Achillia Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Πηρα καινουργιο κινητο και εβαλα την sd card. Τωρα θελω ολες οι φωτογραφιες που περνω να πανε κατευθιαν στην καρτα . Πηγα στην εφαρμογη της καμερας και του αλμπουμ αλλα δεν με αφηνει να πατησω την επιλογη "Μετακινηση σε sd καρτα" . Επισης θα βολευε αν μου λεγατε και πως να το κανω αυτο και στις εφαρμογες , γτ ουτε εκει με αφηνει να τα μεταφεφερω. Ευχαριστω και Καλες Γιορτες
Xristaras12 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 βγαίνει η μαγική σφαίρα για να μάθουμε την συσκευή,περίμενε λίγο.
saruman123 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Πηρα καινουργιο κινητο και εβαλα την sd card. Τωρα θελω ολες οι φωτογραφιες που περνω να πανε κατευθιαν στην καρτα . Πηγα στην εφαρμογη της καμερας και του αλμπουμ αλλα δεν με αφηνει να πατησω την επιλογη "Μετακινηση σε sd καρτα" . Επισης θα βολευε αν μου λεγατε και πως να το κανω αυτο και στις εφαρμογες , γτ ουτε εκει με αφηνει να τα μεταφεφερω. Ευχαριστω και Καλες Γιορτες Χρονια πολλα.Μπορουμε να εχουμε για ποια συσκευη μιλαμε?
Beerloah Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Χρόνια Πολλά, Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε, αν δεν μας έχεις πει προηγουμένως, ποια συσκευή κατέχεις.
Achillia Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Οπα συγνωμη παιδια το ξεχασα lg g flex 2
saruman123 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ωραια. Η μεταφορα εφαρμογων στην sd σταματησε μετα την εκδοση 4.3. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι root το κινητο και να βαλεις την εφαρμογη Link2sd για να σου λυση το προβλημα. Μονο ετσι θα δουλεψει η εφαρμογη. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2015 από saruman123 1
geo1st487 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Εχω z1 compact (δεν ειναι root) με android 4.4.4 Με τον file commander που εχει προεγκατεστημενο η συσκευη μπορω να μεταφερω αρχεια στην sd, ενω αν χρησιμοποιησω αλλο file manager δεν γινεται. Επισης η καμερα εχει την δυνατοτητα να γραφει απευθειας στην sd (αρκει να το ορισω απο το μενου). Δεν επιτρεπεται σε αλλες εφαρμογες να γραφουν απευθειας στην sd οπως voice recorder κλπ. Δοκιμασε τον file commander ή καποιον file manager που ειχε προεγκατεστημενο η συσκευη σου και δες στο μενου της καμερας αν εχει επιλογη να γραφει απευθειας στην sd. Αυτα που εγραψα ειναι για την μεταφορα φωτογραφιων, μουσικης κλπ αλλα οχι για εφαρμογες.
saruman123 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Εχω z1 compact (δεν ειναι root) με android 4.4.4 Με τον file commander που εχει προεγκατεστημενο η συσκευη μπορω να μεταφερω αρχεια στην sd, ενω αν χρησιμοποιησω αλλο file manager δεν γινεται. Επισης η καμερα εχει την δυνατοτητα να γραφει απευθειας στην sd (αρκει να το ορισω απο το μενου). Δεν επιτρεπεται σε αλλες εφαρμογες να γραφουν απευθειας στην sd οπως voice recorder κλπ. Δοκιμασε τον file commander ή καποιον file manager που ειχε προεγκατεστημενο η συσκευη σου και δες στο μενου της καμερας αν εχει επιλογη να γραφει απευθειας στην sd. Αυτα που εγραψα ειναι για την μεταφορα φωτογραφιων, μουσικης κλπ αλλα οχι για εφαρμογες. Για εφαρμογες αυτο που λες δεν ισχυει
geo1st487 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Για εφαρμογες αυτο που λες δεν ισχυει Αυτο λεω στην τελευταια προταση στο #7
tsilitheo1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Βρε δεν εχετε καταλαβει τι λεει..... Θελει οι φωτο να περνανε στην sd... Απλα νομιζει οτι παει στην εφαρμογη της καμερας για να το σεταρει..... Θα πας ρυθμισεις-αποθηκευτικος χωρος και θα ορισεις την sd.... Απλα...
saruman123 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Βρε δεν εχετε καταλαβει τι λεει..... Θελει οι φωτο να περνανε στην sd... Απλα νομιζει οτι παει στην εφαρμογη της καμερας για να το σεταρει..... Θα πας ρυθμισεις-αποθηκευτικος χωρος και θα ορισεις την sd.... Απλα...Βρε Τεο ο ανθρωπος λεει στο τελος και για τις εφαρμογες αν γινεται.Εμεις αυτο λεμε οχι για την φωτογραφικη
Achillia Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Για την καμερα το εχω βρει , τωρα οι εφαρμογες .. θα δοκιμασω καποια προγραμματα που μου ειπατε Ευχαριστω για την βοηθεια
geo1st487 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Η γνωμη μου ειναι πως αν εχεις πολυ χωρο στη συσκευη δεν αξιζει να μπλεξεις στην διαδικασια για να μεταφερεις τις εφαρμογες στην sd. Αν παλι εχεις λιγο χωρο τοτε ειναι μονοδρομος.
saruman123 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Η γνωμη μου ειναι πως αν εχεις πολυ χωρο στη συσκευη δεν αξιζει να μπλεξεις στην διαδικασια για να μεταφερεις τις εφαρμογες στην sd. Αν παλι εχεις λιγο χωρο τοτε ειναι μονοδρομος.Το Link2sd μεταφερει τα παντα.Ειναι γι' αυτους που εχουν πολυ λιγο χωρο στο κινητο. Ειναι ο μονοδρομος οντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα