Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα καινουργιο κινητο και εβαλα την sd card. Τωρα θελω ολες οι φωτογραφιες που περνω να πανε κατευθιαν στην καρτα . Πηγα στην εφαρμογη της καμερας και του αλμπουμ αλλα δεν με αφηνει να πατησω την επιλογη "Μετακινηση σε sd καρτα" . Επισης θα βολευε αν μου λεγατε και πως να το κανω αυτο και στις εφαρμογες , γτ ουτε εκει με αφηνει να τα μεταφεφερω.

Ευχαριστω και Καλες Γιορτες 

Δημοσ.

Πηρα καινουργιο κινητο και εβαλα την sd card. Τωρα θελω ολες οι φωτογραφιες που περνω να πανε κατευθιαν στην καρτα . Πηγα στην εφαρμογη της καμερας και του αλμπουμ αλλα δεν με αφηνει να πατησω την επιλογη "Μετακινηση σε sd καρτα" . Επισης θα βολευε αν μου λεγατε και πως να το κανω αυτο και στις εφαρμογες , γτ ουτε εκει με αφηνει να τα μεταφεφερω.

Ευχαριστω και Καλες Γιορτες

Χρονια πολλα.

Μπορουμε να εχουμε για ποια συσκευη μιλαμε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραια.

Η μεταφορα εφαρμογων στην sd σταματησε μετα την εκδοση 4.3.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι root το κινητο και να βαλεις την εφαρμογη Link2sd για να σου λυση το προβλημα.

Μονο ετσι θα δουλεψει η εφαρμογη.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.

Εχω z1 compact (δεν ειναι root) με android 4.4.4

Με τον file commander που εχει προεγκατεστημενο η συσκευη μπορω να μεταφερω αρχεια στην sd, ενω αν χρησιμοποιησω αλλο file manager δεν γινεται. Επισης η καμερα εχει την δυνατοτητα να γραφει απευθειας στην sd (αρκει να το ορισω απο το μενου).

Δεν επιτρεπεται σε αλλες εφαρμογες να γραφουν απευθειας στην sd οπως voice recorder κλπ. Δοκιμασε τον file commander ή καποιον file manager που ειχε προεγκατεστημενο η συσκευη σου και δες στο μενου της καμερας αν εχει επιλογη να γραφει απευθειας στην sd. Αυτα που εγραψα ειναι για την μεταφορα φωτογραφιων, μουσικης κλπ αλλα οχι για εφαρμογες.

Δημοσ.

Εχω z1 compact (δεν ειναι root) με android 4.4.4

Με τον file commander που εχει προεγκατεστημενο η συσκευη μπορω να μεταφερω αρχεια στην sd, ενω αν χρησιμοποιησω αλλο file manager δεν γινεται. Επισης η καμερα εχει την δυνατοτητα να γραφει απευθειας στην sd (αρκει να το ορισω απο το μενου).

Δεν επιτρεπεται σε αλλες εφαρμογες να γραφουν απευθειας στην sd οπως voice recorder κλπ. Δοκιμασε τον file commander ή καποιον file manager που ειχε προεγκατεστημενο η συσκευη σου και δες στο μενου της καμερας αν εχει επιλογη να γραφει απευθειας στην sd. Αυτα που εγραψα ειναι για την μεταφορα φωτογραφιων, μουσικης κλπ αλλα οχι για εφαρμογες.

Για εφαρμογες αυτο που λες δεν ισχυει
Δημοσ.

Βρε δεν εχετε καταλαβει τι λεει..... Θελει οι φωτο να περνανε στην sd... Απλα νομιζει οτι παει στην εφαρμογη της καμερας για να το σεταρει..... Θα πας ρυθμισεις-αποθηκευτικος χωρος και θα ορισεις την sd.... Απλα...

Δημοσ.

Βρε δεν εχετε καταλαβει τι λεει..... Θελει οι φωτο να περνανε στην sd... Απλα νομιζει οτι παει στην εφαρμογη της καμερας για να το σεταρει..... Θα πας ρυθμισεις-αποθηκευτικος χωρος και θα ορισεις την sd.... Απλα...

Βρε Τεο ο ανθρωπος λεει στο τελος και για τις εφαρμογες αν γινεται.

Εμεις αυτο λεμε οχι για την φωτογραφικη

Δημοσ.

Για την καμερα το εχω βρει , τωρα οι εφαρμογες .. θα δοκιμασω καποια προγραμματα που μου ειπατε

Ευχαριστω για την βοηθεια

Δημοσ.

Η γνωμη μου ειναι πως αν εχεις πολυ χωρο στη συσκευη δεν αξιζει να μπλεξεις στην διαδικασια για να μεταφερεις τις εφαρμογες στην sd. Αν παλι εχεις λιγο χωρο τοτε ειναι μονοδρομος.

Δημοσ.

Η γνωμη μου ειναι πως αν εχεις πολυ χωρο στη συσκευη δεν αξιζει να μπλεξεις στην διαδικασια για να μεταφερεις τις εφαρμογες στην sd. Αν παλι εχεις λιγο χωρο τοτε ειναι μονοδρομος.

Το Link2sd μεταφερει τα παντα.

Ειναι γι' αυτους που εχουν πολυ λιγο χωρο στο κινητο.

Ειναι ο μονοδρομος οντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...