hariC11 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 παιδια καλησπερα!!! Μακρια απο τον τυπο με ονομα "ARTZUNA"!!! Μου εστειλε ελλατωματικο προιον και εξαφανιστηκε!! http://www.insomnia.gr/classifieds/traders/325384-artzuna/ Χρονια πολλα σε ολους, εκτος μερικων! 1
arma1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μη στεναχωριεσαι φιλε , κατι τετοιοι τυποι σαν και αυτον την πατανε σε μεγαλυτερο βαθμο ,ολα εδω πληρωνονται , αγορες μονο σε ατομα με θετικες αξιολογησεις ,υπαρχουν αρκετοι που κανουν δευτερο προφιλ για να πουλανε την σαβουρα τους , αντε χρονια πολλα και καλες γιορτες
karembe78 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Και εγω εστειλα στον paylospaoklola180 και μαλλον παει να κανει καποια απατη...μακρια απο τον τυπο..πως τον μπλοκαρουμε?
visualizer Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 παιδια καλησπερα!!! Μακρια απο τον τυπο με ονομα "ARTZUNA"!!! Μου εστειλε ελλατωματικο προιον και εξαφανιστηκε!! http://www.insomnia.gr/classifieds/traders/325384-artzuna/ Χρονια πολλα σε ολους, εκτος μερικων! και που ξέρουμε ότι δεν το χάλασες εσύ ; ..............
arma1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 και που ξέρουμε ότι δεν το χάλασες εσύ ; .............. αφου λεει οτι δεν απανταει στα τηλεφωνα κλπ κλπ αυτο δε σου κανει; αν ηταν σωστος θα κοιτουσε να βρει καποια λυση η τελως παντων θα υπηρχε μια επικοινωνια
giannis42 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 και που ξέρουμε ότι δεν το χάλασες εσύ ; .............. Βλέπεις ότι ο ARZUNA δεν απαντά. Λίγο απίθανο να το χάλασε ο ίδιος. Μια αναφορά στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα πρέπει να γίνει.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Στις περιπτώσεις αυτές η αντιμετώπιση είναι συγκεκριμένη: 1. Δημοσίευση αρνητικής αξιολόγησης στην αγγελία στην οποία συναλλαχθήκατε. 2. Αναφορά στη διαχείριση του forum μέσω του συστήματος αναφορών στις αγγελίες. 3. Καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις