Legolas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, υπάρχει καποιος τροπος να αφαιρέσω γρατζουνιές σε αυτοκίνητο με επιτυχια ? Υπάρχει καποια αλοιφή να προτείνετε ? Επίσης εχω και ενα μικρο βαθούλωμα. υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω ? Γρατζουνιές και βαθούλωμα βρίσκονται κατω αριστερα στη πίσω πορτα (οχι πανω στη πόρτα) λιγο πανω απο τη ρόδα. Γίνεται κάτι ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Υπαρχουν διαφορα που κυκλοφορουν αλλα δεν ξερω την αξιοπιστια τους https://www.youtube.com/watch?v=jcrvDVsCY30 Για γρατζουνεις δοκιμασε με μια καλη αλοιφη
Alxnks Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Αλοιφή μόνο αν είναι επιφανειακή, "ανταλλαγή χρώματος" πάνω στο βερνικι. Αν έχει ξυσει χρώμα, αν εχει φτάσει σε υπόστρωμα/πλαστικό/λαμαρίνα... θες βάψιμο.
Alxnks Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Η αγαπημένες μου 1Ζ (πράσινη για ελαφριές γρατσουνιές και χρυσή για πιο δύσκολες) είναι πια εξαιρετικά δυσευρετες και δυστυχώς ήταν ότι πιο value for money υπήρχε σε τέτοιες αλοιφές, παρα πολύ καλή δουλειά σε παρα πολύ λογική τιμή. Ακόμα δεν μου έχουν τελειώσει για να χρειαστω άλλες όμως για να ξέρω και να προτείνω. Αν τις βρεις όμως αυτες κάπου ξεχασμένες, να τις πάρεις με κλειστά μάτια...κι αν έχουν και παραπάνω κομμάτια πες μου κι εμένα να παρω να χω καβατζα!
saleit Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο ισχυει ή μουφα ειναι. Ισχύει, απλά έχει σχέση και το τι υλικό είναι ο προφυλακτήρας, σχετικά με ευλυγισία κλπ....σε κάποια αυτοκίνητα, π.χ. Nissan X-trail, παίζει να γυρίσει και μόνο του..Συνέβει στο στο δικό μας! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα