thelos257 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Την καλημερα μου σε ολους ες σας μου εχει αγορασει η μητερα μου και ενα αλλο δωρο αυτο εδω: Compute stick INTEL BOXSTCK1A32WFCL μαύρο οπως σε καθε μ αγορα σας το παρουσιαζω και σας λεω τις εντπυωσεις μου.Χαρακτηριστικα: Μετατρέψτε την HDMI-ready τηλεόραση ή οθόνη σας σε ένα πλήρως λειτουργικό υπολογιστή με το Intel Compute Stick.Δείτε. Δουλέψτε. Παίξετε. Το Intel Compute Stick είναι έτοιμο να σας προσφέρει την απόδοση και την ποιότητα που περιμένετε από την Intel σε ελκυστική τιμή.Επεξεργαστής: Intel Atom Processor Z3735F 1.33GHz (2MB cache)Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 με Bing 32-bitRAM: 2GB 1333MHz DDR3LΚάρτα γραφικών: Intel HD GraphicsΉχος: Intel HD audio μέσω HDMI, με υποστήριξη πολυκάναλου ψηφιακού ήχουWLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/nΧωρητικότητα: 32GB eMMCΣυνδεσιμότητα: 1 x HDMI 1.4a, 1 x USB 2.0, 1 x microSD έως και 128GB, Bluetooth 2.1Ασφάλεια: WEP, WPA/WPA2, AES, TKIP, CKIP, WPS, WMM/WMM-SAΔιαστάσεις (mm): 103.4 x 37.6 x 12.5Βάρος (g): 54Χρώμα: ΜαύροΠεριλαμβάνονται: Τροφοδοτικό, Καλώδιο microUSB, Καλώδιο επέκτασης HDMI 3
pano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν είσαι στον σωστό τομέα,αλλά μπραβο σου. Αν θες πες μας και τις εντυπώσεις σου. 1
thelos257 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν είσαι στον σωστό τομέα,αλλά μπραβο σου. Αν θες πες μας και τις εντυπώσεις σου. Καλημερα Πανο οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες τα εχω σχεδον ολα συνδεσει πανω του με ενα hub usb πανω στην μονη θεση usb που εχει πανω το μηχανακι και ολα δουλευουν μια χαρα κομπλε. Ειναι τετραπλουπυρινα ο επεξεργαστης Intel Atom που εχει επανω οποτε κολλαει ναι αλλα οχι σαν ενα 2πυρινο εχει και 2GB RAM.
thetruth Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα, παιζει ταινιες (1080p) χωρις κολλήματα; Επισης, διαβαζει κανονικα ολα τα αρχεια και τους υποτιτλους? ευχαριστω 1
kostasfalcon Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Καλημερα Πανο οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες τα εχω σχεδον ολα συνδεσει πανω του με ενα hub usb πανω στην μονη θεση usb που εχει πανω το μηχανακι και ολα δουλευουν μια χαρα κομπλε. Ειναι τετραπλουπυρινα ο επεξεργαστης Intel Atom που εχει επανω οποτε κολλαει ναι αλλα οχι σαν ενα 2πυρινο εχει και 2GB RAM. όταν λες κολλαει τι εννοεις? το εχει φιλος και παει σφαιρα...... επισης εχω σχεδόν παρομοιο hw (asus t100 με atom 3740 & 2GB ram) και δεν μου κολλαει καπου.... καλησπερα, παιζει ταινιες (1080p) χωρις κολλήματα; Επισης, διαβαζει κανονικα ολα τα αρχεια και τους υποτιτλους? ευχαριστω Μια χαρα παιζει 1
thelos257 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 όταν λες κολλαει τι εννοεις? το εχει φιλος και παει σφαιρα...... επισης εχω σχεδόν παρομοιο hw (asus t100 με atom 3740 & 2GB ram) και δεν μου κολλαει καπου.... Μια χαρα παιζει Καλησπερα οταν λεω κολλαει εννωω στον ηχο επειδη τον εχω τον ηχο μεσω bluetoon καταλαβενεις γι αυτο μ κολλαει οταν παιζει ενα τραγουδι στο youtube κατα τα αλλα μια χαρα ειναι.
kostasfalcon Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα οταν λεω κολλαει εννωω στον ηχο επειδη τον εχω τον ηχο μεσω bluetoon καταλαβενεις γι αυτο μ κολλαει οταν παιζει ενα τραγουδι στο youtube κατα τα αλλα μια χαρα ειναι. Άλλο ότι μπορεί να σου κανει conflict ο ήχος μέσω Bluetooth και άλλο ότι κολλάει γενικώς και αορίστως κάτι που φυσικά δεν ισχύει...... Το t100 μου που το συνδέω στην TV μου μέσω hdmi, ποτέ δεν είχε θέμα με τον ήχο ο οποιος είναι άψογος..... 1
thelos257 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Άλλο ότι μπορεί να σου κανει conflict ο ήχος μέσω Bluetooth και άλλο ότι κολλάει γενικώς και αορίστως κάτι που φυσικά δεν ισχύει...... Το t100 μου που το συνδέω στην TV μου μέσω hdmi, ποτέ δεν είχε θέμα με τον ήχο ο οποιος είναι άψογος..... Ακριβως αυτο ηθελα να πω φιλε μου. Οτι μεσω bluetooth κανει διακοπες και δεν ξερω πως το φτιαχνω αυτο. Επισης το εχω παρα πολυ κοντα απο το intel stick επισης η οθονη μου δυστοιχως δεν υποστιρηζει ηχο ειναι η HP Pavilion 27XI. 1
Angelcrow Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μια ερώτηση μιας και θέλω να πάρω ένα για τη σύζυγο. Το Farmville το σηκώνει η κομπλάρει και πρέπει να κάνεις αργές κινήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα