Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κάποιος πάρει και το ημερολόγιο γίνεται να τα στείλουν και τα 2 σε μία αποστολή έτσι ώστε να μημ χρεωθεί δύο φορές μεταφορικά ;

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πώς επιλέγετε να πληρώσετε? Σε pounds ή σε ευρώ? Σε ευρώ βγάζει 14.5. Ψιλοαπάτη δεν είναι η ισοτιμία?

Και μετά θέλει και μεταφορικά?

Edit, με λίρες είναι το πιο συμφέρον απ΄όλα. Με τη revolut πάντα να κάνει αυτή τη μετατροπή.

Δημοσ.

Ναι, όταν θα το χρησιμοποιήσεις το voucher θα σου αφαιρέσει την αξία του photobook μόνο, τα ταχυδρομικά θα μείνουν.

Είναι £3.99 ανά αποστολή και αν ζητήσεις να σου στείλουν περισσότερα μαζί για κάθε επόμενο προσθέτει £1.00.

Η προσφορά είναι για το hardcover σε μέγεθος A4, landscape. Το έχω πάρει παλιότερα και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος. Η εφαρμογή τους είναι αρκετά καλή για να τα φτιάξεις, μπορείς να τα αποθηκεύσεις έτοιμα και να ζητήσεις αποστολή όταν θα τα συμπληρώσεις όλα για να μειώσεις τα έξοδα αποστολής.

Τα voucher από όσο θυμάμαι ισχύουν για 1 χρόνο 6 μήνες (τσιφούτιδες, το αλλάξανε...) από την αγορά τους.

Thanks diplo, μόλις πήρα 2 έναντι καλοκαιριού :)

• Like 3
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξέρεις για πόσο διάστημα ισχύει το voucher? Κάποτε ήταν ετήσιο αλλά την τελευταία φορά που πήρα ίσχυε για 6 μηνες..

6 μήνες. Το γράφει. 

Και για κάποιον άλλον που ρώτησε για το αν μπορείς να βάλεις πολλές φωτό σε μια σελίδα η απάντηση είναι ναι μπορείς.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν κάποιος πάρει και το ημερολόγιο γίνεται να τα στείλουν και τα 2 σε μία αποστολή έτσι ώστε να μημ χρεωθεί δύο φορές μεταφορικά ;

Ναι γίνεται. Πληρώνεις κανονικά 2 μεταφορικά Και μετά τους στέλνεις μειλ να στα συνδυάσουν Και σου επιστρέφουν τα 2Α μεταφορικά.

Το έχω κάνει πολλές φορές; το άλμπουμ των 100 με το σκληρό εξώφυλλο, αξίζει στις 20 λίρες;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για 6 μήνες είναι το δικό μου λήγει σε 20+ μέρες. προσέχτε μην σας μήνει στα χέρια

Είχα ξεχάσει κάποια άλμπουμ Και επικοινώνησα μαζί τους, και μου έδωσαν άλλο 1 μήνα.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζει και κουπόνι RSSD50 50% έκπτωση!  Χα χα Θα τρελαθώ!

Περνάει μόνο στα σπιράλ Δεν περνάει στα 100 φύλλα με χοντρό εξώφυλλο

Περνάει και στα Πόστερ 50% 

Και στα ημερολόγια περνάει! Τρελή φάση!

post-200062-0-42761800-1464810879_thumb.png

post-200062-0-95210500-1464812020_thumb.png

post-200062-0-62386700-1464810165_thumb.png

κρίμα που δεν σας πρόλαβα. Το κουπόνι συνεχίζει να λειτουργεί σε όλες τις προσφορές που δεν είναι με κουπόνι

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
  • Like 3
Δημοσ.

Κρίμα, δεν πρόλαβα το 100ρι.. Έχει ακόμα το banner με τον κωδικό PAP60 αλλά δεν το παίρνει στο checkout
Ελπίζω να το ξαναβάλουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...