epsilon753 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Personalised photoalbum 26 pages 29 x 22 cm (Πολύ καλό μέγεθος) Από το πολύ ποιοτικό και αξιόπιστο Huggler Για λίγες ώρες ακόμα με τον κωδικό BOX70 Παίρνετε το voucher και έχετε 6 μήνες να φτιαξετε το δικό σας αλμπουμ (με την online εφαρμογή τους) με φωτογραφίες να το τυπώσουν και να σας το στείλουν. Αντίστοιχα αλμπουμ στην Ελλάδα τα κοστολογούν πάνω από 50-60 ευρώ. Σημείωση πως όταν το φτιάξετε έχει έξοδα αποστολής περίπου 5 ευρώ. Πλήρωσα κανονικά με PAYPAL 6
epsilon753 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Φάτσα κάρτα στην αρχική τους σελίδα είναι huggler.com
ckalog Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Έχω φτιάξει κι εγώ στο παρελθόν Photobook από το huggler και είναι πολύ καλής ποιότητας.
th3rul3r Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Ξερει κανεις ποσο καιρο κανει να ερθει περιπου?
ckalog Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 μία εβδομαδα αν θυμαμαι καλα, αλλά δεν ήταν περιοδος γιορτών
kostakiss Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Συνολικα ποσο κοστιζει δλδ; Το αλμπουμ μπορει να 'σπασει' σε 13 κ 23;
StigmaX Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τη δημοσίευση. Μόλις έγιναν παραγγελία δύο.
ilion10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 κ εγώ ευχαριστώ τον ts, μόλις έκανα παραγγελία 2
KRIKON Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 αγορασα και εγω ενα με voucher. Να ρωτησω εμεις αγορασαμε για 26 σελιδες απο οτι καταλαβα. Σε καθε σελιδα ποσες φωτο μπορουμε να βαλουμε? Μπορουμε να βαλουμε πχ σε μια σελιδα 1 φωτο και στην επομενη 4?
gas_83 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Ξερει κανεις ποσο καιρο κανει να ερθει περιπου? Επαρχία (Λευκάδα) έκαναν να έρθουν περίπου μια εβδομάδα. Τα τελευταία που είχα παραγγείλει όμως έκαναν αν θυμάμαι καλά 2 εβδομάδες (Ιούνιος και Αύγουστος του 15).. Αν το βιάζεσαι πρέπει να υπολογίζεις και τον χρόνο που κάνουν για να το φτιάξουν (Production Time: 5-7 εργάσιμες) πριν το στείλουν (Delivery Time). Πάντως για Ευρώπη (εκτός Αγγλίας) στο site αναφέρει 5 - 7 εργάσιμες για αποστολή. Περισσότερα εδώ. Συνολικα ποσο κοστιζει δλδ; Το αλμπουμ μπορει να 'σπασει' σε 13 κ 23; Αν πάρεις ένα άλμπουμ κοστίζει 9 £ + 3.99 £ (έξοδα αποστολής) = 12.99 £ Για κάθε επιπλέον άλμπουμ (στην ίδια παραγγελία) προσθέτεις 1 £. Τι εννοείς 13 κ 23; Αν εννοείς σελίδες, το άλμπουμ της προσφοράς είναι το 26σέλιδο (το μικρότερο) και δεν μπορεί να σπάσει. Μπορείς όμως να προσθέτεις σελίδες με κόστος 0,95 £/ σελίδα. Πριν από 2 χρόνια περίπου (αν θυμάμαι καλά) το είχε βγάλει προσφορά στις 6 £, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τώρα δεν αποτελεί προσφορά..μια χαρά είναι! αγορασα και εγω ενα με voucher. Να ρωτησω εμεις αγορασαμε για 26 σελιδες απο οτι καταλαβα. Σε καθε σελιδα ποσες φωτο μπορουμε να βαλουμε? Μπορουμε να βαλουμε πχ σε μια σελιδα 1 φωτο και στην επομενη 4? Μπορείς να βάλεις από 1 έως 25 φωτο σε κάθε σελίδα, ανεξάρτητα από τις προηγούμενες/ επόμενες σελίδες. Διάθεση και χρόνος χρειάζεται και φτιάχνεις ότι γουστάρεις (για παράδειγμα μια φωτο την έβαλα σε 2 σελίδες -μισή μισή- και φαίνεται πολύ ωραία να γεμίζει όλο το άλμπουμ)
BELL Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 ρε παιδια επειδη δεν μπορω να το βρω, εχει αλμπουμ που οταν το ανοιγεις να μην διακοπτεται στη μεση;να φαινονται ενιαιες η αριστερη με την δεξια σελιδα οπως στα αλμπουμ που περνουμε απο τους φωτογραφους;
akisgd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δεν βλέπω να έχει την δυνατότητα που σου δίνει το blurb να κάνεις upload pdf, αλλά φαντάζομαι να μπορείς να δουλέψεις με προγράμματα στυλ indesign και να κάνεις τις σελίδες export σε jpg. tiff κλπ και να κάνεις αυτές τις σελίδες upload στο Huggler. Θα πρέπει να γίνει δηλαδή αντιστοίχηση 1:1, σελίδα και εικόνα... το έχει κάνει κανείς; εγώ αυτό θα προσπαθήσω να κάνω γιατί κανένα online πρόγραμμα δεν σου δίνει τις δυνατότητες των προγραμμάτων σελιδοποίησης.
Zerg13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Σημείωση πως όταν το φτιάξετε έχει έξοδα αποστολής περίπου 5 ευρώ. Πλήρωσα κανονικά με PAYPAL Σε ξαναβγάζει να πληρώσεις δηλαδή; Οπότε 12+5=17 Ευρώ. Σίγουρα είναι 5 ευρώ η αποστολή στην Ελλάδα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα