Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρονια πολλα παιδες..εχω μπατζετ 300 ευρω..σκεφτομαι ο καταμερισμος να γινει  ως εξης..150 για επεξεργαστη 100 για μητρικη και 50 για ram8G..η καρτα γραφικων που εχω ειναι η shapphire 5870 http://archive.benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=373&Itemid=1&limit=1&limitstart=2...αυτο που θελω,ειναι να παιζω football manager 2016 και pro 2016..αντε και κανα farcry4..η 1η ερωτηση ειναι τι επεξεργαστη να επιλεξω ωστε να εχω την καλυτερη αποδοση με τα συγκεκριμενα χρηματα και η 2η τι πρεπει να προσεξω στη μητρικη ωστε να αποφυγω ενδεχομενο bottleneck..

Δημοσ.

Πες μας λιγο και απο τι αποτελειται το συστημα σου τωρα.Στο far cry 4 παντως η καρτα σου μαλλον θα τα βρει σκουρα..bottleneck δεν θα σου κανει κανενας συγχρονος επεξεργαστης σ αυτη την καρτα.Με 250 ευρω για επεξεργαστη κ μητρικη μπορεις να πας σε fx 8320 και gigabyte 970a-ud3p η αν θες σε intel μπορεις να πας σε i3 1151 πχ τον 6300 με μια μητρικη κοντα στα 90 ευρω.Στην πρωτη περιπτωση θα εχεις πολλους πυρηνες,στην δευτερη 2 πολυ δυνατους και με hyper threading.Μς την καρτα που εχεις τωρα διαφορες δεν θα δεις.

Δημοσ.

το τωρινο μου συστημα ειναι core 2 duo στα 2.13ghz..την καρτα δεν τη χρησιμοποιω προς το παρον..την πηρα προσφατα μιας και τη βρηκα σε τιμη ευκαιριας για να μειωσω οσο το δυνατον περισσοτερο τα εξοδα..στην ουσια απο το υπαρχον συστημα θα χρησιμοποιησω  μονο το  κουτι και το τροφοδοτικο που ειναι στα 550w..και  τον σκληρο wd500gb..το benchmark παντως αξιολογει τον fx ως πολυ καλυτερο απο τον i3..

Δημοσ.

Οταν χρησιμοποιούνται όλοι οι πυρήνες σαφώς και ο 8320 είναι ανώτερος απο i3.Μιλάμε για 8 πυρήνες ενάντια σε 2 εξάλλου.Ομως σκέψου οτι ο i3 έχει περίπου 1,5 φορά πιο δυνατό πυρήνα απο τον fx(ίσως και παραπάνω) οπότε σε εφαρμογές που χρησιμοποιούν μέχρι 2 πυρήνες είναι πολύ πιο γρήγορος.Βέβαια με τον fx έχεις και το πλεονέκτημα του καλύτερου multitasking,δηλαδή μπορεί να δουλεύεις με εφαρμογές που χρησιμοποιούν 1 ή 2 πυρήνες αλλά να έχεις ανοιχτές 30 εφαρμογές οπότε πάλι θα κάνει χρήση των παραπάνω πυρήνων του ο fx.Οποιον και να πάρεις πάντως να ξέρεις οτι η κάρτα γραφικών σου θα σε κρατάει πίσω σε απαιτητικά games.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...