Προς το περιεχόμενο

Windows 10 Pro x64: Cast to Device - Unexpected device error: Πως γίνεται σωστά;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα / καλημέρα σε όλους.

Στο PC μου έχω εγκαταστήσει τα απαραίτητα codecs, μέσω K-Lite και μπορώ να παίξω κανονικά αρχεία MKV, κτλ. και να δω ταινίες μια χαρά, χωρίς κανένα πρόβλημα.  Όμως όταν κάνω δεξί κλικ π.χ. σε ένα MKV, και επιλέγω το Cast to Device και μετά για παράδειγμα προς την 55-άρα μου Sony KDL-55NX810, η οποία είναι συνδεδεμένη με συγκεκριμένο IP στο Local network, μέσω Ethernet (LAN) cable, ενώ την βλέπει κανονικά και την έχω Allowed στα Media Streaming Options, μετά από "προσπάθεια" περίπου 1 sec, μου βγάζει μήνυμα λάθους: Unexpected device error, και φυσικά δεν παίζει τίποτα στην τηλεόρασή μου.

Έχω επίσης προσθέσει το folder με τις ταινίες μου στο Library για Videos.

Δοκίμασα να απενεργοποιήσω και το Firewall αλλά τίποτα.

Τέλος να σημειώσω ότι η τηλεόρασή μου είναι σωστά συνδεδεμένη στο modem/router μου, σε ένα από τα Gigabit Ethernet ports,βλέπει κανονικά Internet, καταβάζει updates, μπαίνει netflix, youtube, weather.com, κτλ. και γενικά δεν υπάρχει κανένα άλλο θέμα δικτυακό.

Γνωρίζει κανείς πως γίνεται σωστά το Media streaming;  Σύμφωνα με τα παραπάνω που περιγράφω, τι δεν γνωρίζω για το θέμα, ή τι κάνω λάθος;;;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Χμ! Και εγώ που νόμιζα ότι εγώ ήμουν ο μόνος άσχετος...  Προφανώς λίγοι γνωρίζουν πως να κάνουν streaming με cast to device. Πιστεύω ότι πάλι θα πρέπει να κάνω cast to device σε συμβατές συσκευές με Windows 10 streaming ή κάτι τέτοιο, διαφορετικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο streaming software, όπως τα VLC Streamer, XBMC (αν υπάρχει ακόμη), κτλ.

Διορθώστε με αν γνωρίζετε και κάνω λάθος..

Δημοσ.

Hellooo!!!  Earth calling Insomnia forum & subscribers!  R u there???

Τι απέγινε το insomnia forum που ήξερα και έβλεπα απαντήσεις που με βοηθούσαν σημαντικά να λύσω το πρόβλημά μου;;;

Θα πρέπει να ψάξω καλύτερα για άλλο παρόμοιο σχετικό forum;;;...................

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...