xristinat7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Εχει τύχει σε κάποια, πήγα να βγάλω φωτο και μου έβγαλε τρεις φορές σφάλμα κάμερας, επανήλθα με επανεκκίνηση, εχει εγγυηση ακομα το κινητό
saruman123 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Ενδεχεται να φταιει η micro SD. Βγαλτην και δες αν στο κανει χωρις την καρτα.
leo06 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 παίρνει sd το s6? Ενδεχεται να φταιει η micro SD.Βγαλτην και δες αν στο κανει χωρις την καρτα.
saruman123 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 παίρνει sd το s6?Δικιο εχεις δεν περνει.Γραψε λαθος Εχει τύχει σε κάποια, πήγα να βγάλω φωτο και μου έβγαλε τρεις φορές σφάλμα κάμερας, επανήλθα με επανεκκίνηση, εχει εγγυηση ακομα το κινητόΠηγαινε στην εφαρμογη της καμερας και κανε καθαρισμο μνημης και εκαθαριση δεδομενων.Κανε μια επανεκκινηση και δες παλι αν στο κανει.
xristinat7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Sd δεν παίρνει, θα δοκιμάσω το άλλο, σήμερα μου το ξαναέκανε Χάνονται οι φωτογραφίες με την εκκαθάριση δεδομένων ; Απογοητεύτηκα το iPhone δε μου είχε κάνει τέτοια κόλπα
GiwrgosP- Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Αν τελικα δεν εφτιαξε κανε επαναφορα και θα εισαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα