Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή την βαρύναμε πολύ την συζήτηση πάρτε μια ωραία μουσικούλα για να απολαύσετε τα φρούτα της ανατολής
και όχι τα δικά μας τα ευρωβαμπίρ

Δημοσ.

Και τι σχέση εχουνε ολα αυτα με τον υλισμο μας ρε φιλε? :D οπως γουσταρει θα ζησει ο καθενας εφοσον δεν ενοχλει τον διπλανο του.

Εγω προσωπικα το παραδεχομαι οτι ειμαι υλιστης και μ αρεσει να χαλάω λεφτα σε γυναικες. Επειδη ετσι περνάω ομορφα και τσιμπάω εμπειριες που θα θυμαμαι οταν θα ειμαι κωλογερος και δεν θα μπορω να πάω ουτε στην τουαλετα χωρις υποστηριξη. Αμα ζησω και ως τοτε βεβαια πρωτα ο θεος.

Το αν έχουν σχέση ή όχι τον 21 ρωτα. Αυτός άρχισε να μιλάει για προφητείες

• Like 1
Δημοσ.

Και τι σχέση εχουνε ολα αυτα με τον υλισμο μας ρε φιλε? :D οπως γουσταρει θα ζησει ο καθενας εφοσον δεν ενοχλει τον διπλανο του.

Εγω προσωπικα το παραδεχομαι οτι ειμαι υλιστης και μ αρεσει να χαλάω λεφτα σε γυναικες. Επειδη ετσι περνάω ομορφα και τσιμπάω εμπειριες που θα θυμαμαι οταν θα ειμαι κωλογερος και δεν θα μπορω να πάω ουτε στην τουαλετα χωρις υποστηριξη. Αμα ζησω και ως τοτε βεβαια πρωτα ο θεος.

Καλά κάνεις φίλε μου και είσαι υλιστής.Δεν αντιλέγω.

Αλλά μην βγαίνεις και βρίζεις το μνημόνιο.Το μνημόνιο για τον υλισμό σου φροντίζει.

Για να μην χρεοκοπήσεις,για να μην βγεις από το ευρώ και για να έχεις φράγκα στην τσέπη σου για να παιρνάς

καλά με τις γκομενίτσες σου

Δημοσ.

Ωρα για ταινία παιδες. Αν ειναι ακομα ανοιχτό το νήμα αύριο καλως. Καληνύχτα

Δημοσ.

Ωρα για ταινία παιδες. Αν ειναι ακομα ανοιχτό το νήμα αύριο καλως. Καληνύχτα

Να δεις την ταινία  Ex Machina .Περιγράφει επακριβώς την νεοελληνίδα

Δημοσ.

Καλά κάνεις φίλε μου και είσαι υλιστής.Δεν αντιλέγω.

Αλλά μην βγαίνεις και βρίζεις το μνημόνιο.Το μνημόνιο για τον υλισμό σου φροντίζει.

Για να μην χρεοκοπήσεις,για να μην βγεις από το ευρώ και για να έχεις φράγκα στην τσέπη σου για να παιρνάς

καλά με τις γκομενίτσες σου

Οτι γουστάρω θα κάνω.Δεν θα μου πεις εσυ.

Το μνημονιο προφανως και δεν έχει σχεση με τον δικο μας υλισμο μας κατέστρεψαν τοσα χρονια οι ανικανοι που ειχαμε για πολιτικους. Ο αλλος ειπε ευχαριστω στους Αμερικανους που έκαναν τα Ιμια γκριζα ζωνη. Αντι να τους πει ή τους μαζευετε ή τους ριχνω. Τα Ιμια ειναι ελληνικα.Και επισης ελληνικα ειναι και τα 12 ναυτικα μιλια χωρικα υδατα.Τα ξερεις αυτα?

Ξερεις οτι αμα σε αφηναν να κάνεις γεωτρησεις στο Αιγαιο τωρα δεν θα τους ειχες αναγκη? δεν τα ξερεις.

Δημοσ.

Να δεις την ταινία Ex Machina .Περιγράφει επακριβώς την νεοελληνίδα γυναίκα

Την έχω δει. Σε αυτό θα συμφωνήσω.

Δημοσ.

Το μνημονιο προφανως και δεν έχει σχεση με τον δικο μας υλισμο μας κατέστρεψαν τοσα χρονια οι ανικανοι που ειχαμε για πολιτικους. Ο αλλος ειπε ευχαριστω στους Αμερικανους που έκαναν τα Ιμια γκριζα ζωνη. Αντι να τους πει ή τους μαζευετε ή τους ριχνω. Τα Ιμια ειναι ελληνικα.Και επισης ελληνικα ειναι και τα 12 ναυτικα μιλια χωρικα υδατα.Τα ξερεις αυτα?

Ξερεις οτι αμα σε αφηναν να κάνεις γεωτρησεις στο Αιγαιο τωρα δεν θα τους ειχες αναγκη? δεν τα ξερεις.

Για να κάνεις γεωτρήσεις στο Αιγαίο,πρέπει πρώτα να σπάσεις τον τσαμπουκά των Τούρκων ή των αμερικανών.

Ξέρεις τι σήμαινε αυτό; Πόλεμο!

Για πολέμους θα είμαστε τώρα;Τώρα τον πρώτο λόγο έχουν τα γκομενάκια

• Like 2
Δημοσ.

Για να κάνεις γεωτρήσεις στο Αιγαίο,πρέπει πρώτα να σπάσεις τον τσαμπουκά των Τούρκων ή των αμερικανών.

Ξέρεις τι σήμαινε αυτό; Πόλεμο!

Για πολέμους θα είμαστε τώρα;Τώρα τον πρώτο λόγο έχουν τα γκομενάκια

Οι πολεμοι δεν ειναι ευκολη υποθεση γιατι σκοτωνεται άμαχος πληθυσμος εγω δεν σου ειπα να κανεις πολεμο αλλα εστω να εβγαινε να το πει κάποιος ρε φιλε ελεος πια με αυτη την εμετικη διπλωματια του κώλου βγες και πες θεωρω οτι και οι Τουρκοι ευθυνονται για το οικονομικο μας αδιεξοδο διοτι αναγκαζομαστε να έχουμε μονο τους Ευρωπαιους που μας βάζουν σκληρους ορους και δεν τους ενδιαφερει αμα ο συνταξιουχος λιμοκτονησει ή ο ανεργος μενει μονιμως μεσα στο σπιτι ή τον πδαει το αφεντικο κτλπ επειδη δεν μας αφήνουν (χωρις πολεμικη συρραξη) να επεκταθουμε και να ΄ψαξουμε οικονομικους πορους σε περιοχες που κανονικα συμφωνα με τις συμβάσεις μας ανήκουν.Να καταλαβει και ο κοσμος της Τουρκιας τι ηγετες έχουνε που τους έχουν και για θεούς.

Αντι για ολα αυτα ομως έχουμε δηθεν χειραψιες και δηθεν επισκεψεις και άλλα τέτοια και δε βγαινει και τπτ οποτε γουσταρουν κανουν παραβιάσεις και εμεις περιμενουμε απο το δντ να μας ταισει με τους ορους του και τον καθε Σοιμπλε να λεει τα δικά του. Το προβλημα ειναι οτι τα τελευταια χρονια δεν ειχαμε ηγέτες γιατι αν ειχαμε θα ειχανε κανει κάτι να σταματησουν και τη φοροδιαφυγη. Ενταξει ο πολιτης ειναι πολιτης εσυ που εισαι ηγετης δεν μπορεις να τον βάλεις σε τάξη?!

• Like 1
Δημοσ.

pio+ilithioi+apo+tous+politikous.jpg

οι ανικανοι απο καποιους εκλέχθησαν ,δεν βγηκαν με το ζορι... εννοειται οτι δεν επιθυμω να τσουβαλιασω ολους τους ψηφοφορους... απλα σκεφτομαι οτι οσοι λεγανε θα θα θα παρε παρε χωσε βγαινανε, οσοι λεγανε μεταρυθμισεις παιρνανε το πουλι :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...