Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι να λέμε τώρα. Τι ψυχοσύνθεση και μαμακιες. Αν βαράς 8-10 ώρες στην δουλειά για μερικά φράγκα πως σκατα να νιώσεις καλα. Πως να ζησεις αξιοπρεπως και να κανεις οικογενεια. Και όσον αφορά τους κακούς Τούρκους και ατάκες τύπου Παισιου ας μην πάμε εκει την κουβέντα, θα θέλουμε 300 σελίδες. Ο καθένας την γνώμη του. Σαφώς και δεν περιμένουμε απο κανέναν βοήθεια ούτε θα κατέβει κάποιος άγγελος στην γη να μας δωσει ευρω. Παρατημενοι στην μοίρα μας είμαστε. Την αλήθεια την ξέρουμε όλοι. Στην ίδια χώρα ζούμε οι περισσότεροι. Οσον αφορά τον 21cm φιλαράκι φιλικα πάντα δεν συμφωνώ με κάποιες Παισιακες φιλοσοφίες σου. Ούτε ξέρεις τι μυαλά κουβαλάει ο καθένας και τι λουκι τραβάει για να ζήσει.

Χαχαχαχα

Είπα εγώ για παϊσιο; Μίλησα για προφητείες πουθενά;

Έχετε φάει τόση πλύση εγκεφάλου με τις διαφημίσεις και την αγιοποίηση του παϊσιου που

σας μιλάει κάποιος υπό το πρίσμα της οικονομίας και της γεωστρατηγικής και εσείς αυτόματα το πάτε στις προφητείες.

Δεν μιλάμε για προφητείες.Μιλάμε για οικονομία και γεωστρατηγική.

Κάνουμε εκτιμηση του άμεσου μέλλοντος βάση τα οικονομικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα

που επικρατούν αυτή την στιγμή σε τοπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο.

• Like 1
  • Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έχετε φάει τόση πλύση εγκεφάλου με τις διαφημίσεις και την αγιοποίηση του παϊσιου που

σας μιλάει κάποιος υπό το πρίσμα της οικονομίας και της γεωστρατηγικής και εσείς αυτόματα το πάτε στις προφητείες.

Κάνουμε εκτιμηση του άμεσου μέλλοντος βάση τα οικονομικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα

Θα ξυπνήσουμε πολύ απότομα...

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως ανήκεις στο foundation Soros?

Ή στην ομάδα του Λιακόπουλου?

Εσυ ο απλός πολίτης τίποτα δεν μπορείς να κανεις ούτε να προβλέψεις. Άλλες δυνάμεις κυβερνανε. Αυτοί κάνουν οτι θέλουν. Σήμερα ειναι έτσι αύριο δεν είναι. Όλοι οι υπόλοιποι μέσοι πολίτες είμαστε υποχειρια τους. Τα συμφεροντα που λες άσε να τα ξέρουνε καλύτερα τα μεγάλα κεφάλια.

Μου είπες για τους κακούς Τούρκους πριν και γιαυτο ανέφερα τον Παισιο.

Ο άνθρωπος δεν είναι φτιαγμένος να δουλεύει σαν δούλος. Άσχετα αν το κάνει επειδή δεν έχει επιλογή. Το να δουλεύουμε για μερικά ευρώ μέχρι να γερασουμε χωρίς να έχουμε αξιοπρεπή ζωή εγω δεν το επικροτώ. Καθώς επίσης δεν επικροτώ τους τεμπέληδες που προτιμανε να ζητανε λεφτά από τον παππού τους παρα να δουλέψουν για λίγα λεφτά.

Δημοσ.

Μήπως ανήκεις στο foundation Soros?

Ή στην ομάδα του Λιακόπουλου?

Εσυ ο απλός πολίτης τίποτα δεν μπορείς να κανεις ούτε να προβλέψεις. Άλλες δυνάμεις κυβερνανε. Αυτοί κάνουν οτι θέλουν. Σήμερα ειναι έτσι αύριο δεν είναι. Όλοι οι υπόλοιποι μέσοι πολίτες είμαστε υποχειρια τους. Τα συμφεροντα που λες άσε να τα ξέρουνε καλύτερα τα μεγάλα κεφάλια.

Μου είπες για τους κακούς Τούρκους πριν και γιαυτο ανέφερα τον Παισιο.

Ο άνθρωπος δεν είναι φτιαγμένος να δουλεύει σαν δούλος. Άσχετα αν το κάνει επειδή δεν έχει επιλογή. Το να δουλεύουμε για μερικά ευρώ μέχρι να γερασουμε χωρίς να έχουμε αξιοπρεπή ζωή εγω δεν το επικροτώ. Καθώς επίσης δεν επικροτώ τους τεμπέληδες που προτιμανε να ζητανε λεφτά από τον παππού τους παρα να δουλέψουν για λίγα λεφτά.

Σμύρνη κάπου στα 1920; Ξέρεις τι ζωή είχε εκείνη την εποχή;

Ξέρεις τι ελληνική αριστοκρατία υπήρχε; Ξέρεις τι αρχοντιά;

Ξέρεις τι οικονομική ευμάρεια; Ποιος γνώριζε το τι ερχόταν;

Ποιος μπορούσε να δει λίγο παραπέρα από την μύτη του;

Οποιος είχε εκ των έσω πληροφορία ή όποιος μπορούσε να δει το μέλλον σώθηκε.

Όσοι ζούσαν στον υλισμό τους ξέρεις τι έπαθαν

Σε ένα άλλο σχόλιο έγραψα οτι να σχεδιάζετε την ζωή σας με βάση τις συνθήκες που θα

επικρατούν στο άμεσο μέλλον και όχι με αυτές που έχεις σήμερα.

Δημοσ.

Σημείωση:Δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά αλλά σχολιάζω την υλική νοοτροπία των νεοελλήνων

Είσαι υλικό ον,αλλά σου αρέσανε τα διακοποδάνεια.Είσαι υλικό ον αλλά σου άρεσε το μερσεντικό κάμπριο να φορτώνεις τα πιπίνια.Είσαι υλικό ον,αλλά σου άρεσε να πιάσεις μια θέση στο δημόσιο,να τα ξίνεις και να πληρώνεσαι και από πάνω.Είσαι υλικό όν αλλά ήθέλες και το χλιδάτο εξοχικό σου ή την με δανεικά χλιδάτη μόνιμη κατοικία σου

Όταν τα ζούσες,ξέρεις τι έλεγες; Μάγκια μου ρε φίλε,αν μπορείς και εσύ καν΄το.

Και τώρα που οι εφιάλτες τυλίξανε το υλικό σου όνειρο,ξέρεις τι θα πώ;

Στα παπάκια μου αν σου πάρουν το σπίτι σου,στα παπάκια μου αν δεν έχεις να φας,στα παπάκια μου αν πεινάνε τα παιδιά σου.Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς! Υλισμό δεν ήθελες; Φάε τώρα τον υλισμό σου στην μάπα!

Γλεντούσες τον υλισμό με ξένα κόλυβα και τώρα ήρθε η ώρα για τα δικά σου κόλυβα.

Δεν έχω πάρει ούτε δάνειο, ούτε Μερτσέντα, ούτε εξοχικό, ούτε είμαι ΔΥ, δεν χρωστάω, δεν έχω παιδιά (ούτε σκοπεύω να κάνω σε αυτή την χώρα). Μήπως κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια;

Απόλαυσε τώρα τα 21cm του chuck-a-lotus* και μην μιλάς. :)

*

tsakalotos_ipografi.jpg

ΥΓ1: Πάντως υπάρχουν πολύ πιο υλιστικές κοινωνίες από την Ελλάδα, π.χ. ο Καναδάς. Όσο για τον ιδιωτικό δανεισμό, δες κάτι χώρες σαν την Ολλανδία.

ΥΓ2: Ούτε εγώ αναφέρομαι σε εσένα...

Δημοσ.

Σμύρνη κάπου στα 1920; Ξέρεις τι ζωή είχε εκείνη την εποχή;

Ξέρεις τι ελληνική αριστοκρατία υπήρχε; Ξέρεις τι αρχοντιά;

Ξέρεις τι οικονομική ευμάρεια; Ποιος γνώριζε το τι ερχόταν;

Ποιος μπορούσε να δει λίγο παραπέρα από την μύτη του;

Οποιος είχε εκ των έσω πληροφορία ή όποιος μπορούσε να δει το μέλλον σώθηκε.

Όσοι ζούσαν στον υλισμό τους ξέρεις τι έπαθαν

Σε ένα άλλο σχόλιο έγραψα οτι να σχεδιάζετε την ζωή σας με βάση τις συνθήκες που θα

επικρατούν στο άμεσο μέλλον και όχι με αυτές που έχεις σήμερα.

Μην βάζεις όλους τους Έλληνες στο ίδιο τσουβάλι. Δεν είναι υλιστικό να θες να ζήσεις σαν άνθρωπος. Ειναι δικαίωμα σου. Και δεν μιλάω για τους Ελληναραδες με την μερτσεντα και τα δάνεια για εξοχικό. Μιλάω για τους Έλληνες. Και ζουμε βάση των συνθηκών που επικρατούν αλλα δεν θα πω ευχαριστώ στο κράτος που με μαμαει για χρονια. Ούτε θα χαίρομαι που παίρνω ψίχουλα και πληρώνω ενα κάρο φόρους. Το άμεσο μέλλον της Ελλάδας ειναι αβέβαιο. Έτσι καταντήσαμε.
Δημοσ.

Δεν έχω πάρει ούτε δάνειο, ούτε Μερτσέντα, ούτε εξοχικό, ούτε είμαι ΔΥ, δεν χρωστάω, δεν έχω παιδιά (ούτε σκοπεύω να κάνω σε αυτή την χώρα). Μήπως κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια;

*

tsakalotos_ipografi.jpg

ΥΓ1: Πάντως υπάρχουν πολύ πιο υλιστικές κοινωνίες από την Ελλάδα, π.χ. ο Καναδάς. Όσο για τον ιδιωτικό δανεισμό, δες κάτι χώρες σαν την Ολλανδία.

*

tsakalotos_ipografi.jpg

Μπράβο ρε παλικαρε! Μου αρέσει η σπαρτιατική σου ζωή!

Δημοσ.

Πάντως ρε συ 21cm μην φαντασιώνεσαι πολεμικές συγκρούσεις άδικα... ούτε καν οι Ρώσοι δεν το τόλμησαν αυτό και είχαν και πάτημα. Πλέον ο πόλεμος γίνεται με οικονομικά μέσα (βλ. κυρώσεις).

ΥΓ: Ακόμα περιμένω να μου πεις ημερομηνία για WW3.

Δημοσ.

θελω και εγω να μάθω . Απο το νήπιο το ακούω. Να ξέρω να αγοράσω ρεβιθια και λοιπά στο καταφύγιο που θα φτιάξω.

Δημοσ.

Πάντως ρε συ 21cm μην φαντασιώνεσαι πολεμικές συγκρούσεις άδικα... ούτε καν οι Ρώσοι δεν το τόλμησαν αυτό και είχαν και πάτημα. Πλέον ο πόλεμος γίνεται με οικονομικά μέσα (βλ. κυρώσεις).

ΥΓ: Ακόμα περιμένω να μου πεις ημερομηνία για WW3.

Ο παγκόσμιος πόλεμος δεν έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία.Πάντα προηγείται ένα παγκόσμιο κράχ.

Οπότε όταν ζήσεις το κραχ τότε ξερεις και την ημερομηνία του WW3.

• Like 1
Δημοσ.

Το κραχ το ζήσαμε το 2008: https://en.wikipedia.org/wiki/Financial_crisis_of_2007%E2%80%9308

7 χρόνια μετά ακόμα περιμένουμε τις προφητείες...

Στο κραχ του 2008 δεν έσκασε το χρηματιστήριο της Αμερικης ή της Κίνας,αλλά μια τράπεζα.

Κραχ έχεις όταν τα διεθνή χρηματιστήρια γκρεμίζονται.Αυτό το είδους του κραχ θα μας οδηγήσει σε παγκόσμιο πόλεμο

Δημοσ.

Τέτοιες προβλέψεις τις ακούω χρόνια. Το τραγικό είναι ότι λένε και στάνταρ ημερομηνίες κάποιοι. Διαβάζουν οιωνούς. Πεταγμα πουλιών. Κοπριές αλόγων κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Τέτοιες προβλέψεις τις ακούω χρόνια. Το τραγικό είναι ότι λένε και στάνταρ ημερομηνίες κάποιοι. Διαβάζουν οιωνούς. Πεταγμα πουλιών. Κοπριές αλόγων κλπ.

Και τι σχέση εχουνε ολα αυτα με τον υλισμο μας ρε φιλε? :D οπως γουσταρει θα ζησει ο καθενας εφοσον δεν ενοχλει τον διπλανο του.

Εγω προσωπικα το παραδεχομαι οτι ειμαι υλιστης και μ αρεσει να χαλάω λεφτα σε γυναικες. Επειδη ετσι περνάω ομορφα και τσιμπάω εμπειριες που θα θυμαμαι οταν θα ειμαι κωλογερος και δεν θα μπορω να πάω ουτε στην τουαλετα χωρις υποστηριξη. Αμα ζησω και ως τοτε βεβαια πρωτα ο θεος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...