DDevil Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Πέστα ρε DDevil! Εγώ ήμουνα σε τάξη με δέκα άντρες και όταν τους έλεγα να βγούμε οι 8 ήθελαν να πάνε σπίτι να πάιξουν WoW και οι άλλοι νυστάζανε... και όποτε περνάγανε τα πιπινάκια από την πόρτα τους πέφτανε τα σαγόνια στο πάτωμα. αΥΤΟΙ ΗΤΑΝε μούλοι ρε. Θυμαμαι μια φορά ειχαμε βγει βολτα και ειχαμε πάει σε 2 μπαράκια στο Μπουρνάζι ηπιαμε δυο ποτάκια απο 10 ευρώ στο ένα και 5 στο άλλο. Η ώρα ειχε πάει 2 και κάτι και ενω ειχα κάνει εγω ένα πέσιμο σε μια δεν βγήκε κάτι. Πεσιμο στυλ θες να χορεψουμε οχι κάτι ακραιο... τεσπα δεν ηθελε μετα φευγουμε απο αυτα τα 2 κατα τις 2 και κάτι και ο αλλος ειχε ξενερώσει τι εχεις ρε δικέ μου του λέω? λεει δε βγαλαμε τιποτα λεω δε πειράζει έχω να σε πάω σε ένα σιγουρο μέρος με ωραια μωρα να περάσουμε καλά! Και καταληξαμε σε ενα στριπ με 5 ευρω ο χορος να χαμουρευομαστε με κάτι διμετρες και μετα υπηρχε και η επιλογη να πάμε και σε στουντιάκι εγω ειχα κανα 100άρι μαζι μου η τελικη αποτιμηση της βραδιας ηταν πολυ καλη περάσαμε ωραια του λεω ειδες τελικα τπτ δεν ειναι απόλυτο! Δεν είναι κακό που και που να βρίσκονται δύο σκεύη ηδονής για ένα βραδάκι να τρίζουν οι σομιέδες. Δεν είναι ανάγκη όλες οι ανθρώπινες επαφές να είναι πενταετείς σχέσεις με σκοπό τον γάμο! Έτσι.Αμα δεν εχεις σχέση και δε κοροιδευεις με ψεμματα τις γυναικες καμια δεν μπορει να σε κρινει για το που και πως χαλάς τα λεφτά σου. Μπορει να γουστάρω να κάνω ουάν νάιτ στάντ και γενικα με ατακες σακη υδραυλικου δεν ανοιγεις συζητησεις ... προσωπικα ζητηματα συζητηση κομμένη! 1
Glikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είναι κακό που και που να βρίσκονται δύο σκεύη ηδονής για ένα βραδάκι να τρίζουν οι σομιέδες. Δεν είναι ανάγκη όλες οι ανθρώπινες επαφές να είναι πενταετείς σχέσεις με σκοπό τον γάμο! Ο 21cm το περιέγραψε λες και ζουμε στην εποχή Αδάμ και Εύας. Επίσης το να νιώθεις ψυχοσυναισθηματικη ολοκλήρωση οταν δουλεύεις σαν τον Ρανταπλάν για 500 ευρώ είναι μαζοχιστικό.
DDevil Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Ο 21cm το περιέγραψε λες και ζουμε στην εποχή Αδάμ και Εύας. Επίσης το να νιώθεις ψυχοσυναισθηματικη ολοκλήρωση οταν δουλεύεις σαν τον Ρανταπλάν για 500 ευρώ είναι μαζοχιστικό. Παντως τα γ@@μημνα τα λεφτά δινουν πολυ άνεση στις κινησεις έχεις επιλογες ρε φιλε και δεν εξαρτάσαι απο καμια ή κανεναν θες να κάνεις αυτο? το κάνεις. Πάς και πληρωνεις κάποιον και του λες θελω να κανεις αυτη τη δουλεια πάρε και άλλα να την κάνεις καλά. Σκεψου αμα δεν ειχα λεφτά εκεινο το βράδυ θα γυριζαμε σπιτι και θα μιζεριάζαμε που δεν ριξαμε γκομενα ενω πολυ φυσιολογικο να φάς χυλόπιτα αλλα ταυτοχρονα να έχεις αναγκη και γυναικεια συντροφια και να εκνευριζεσαι αλλα δεν αφησαμε την χυλοπιτα να μας χαλάσει το βραδυ. Επισης δεν αναγκαζεσαι να λες ψέμματα ή να πουλάς παραμυθια στις γυναικες και να έχεις χαζοχαρουμενο στυλάκι για να εισαι ελκυστικος ειμαι ετσι γουστάρεις? και οταν σου ριξει το Χ φευγεις και κυριος και δεν την ξαναενοχλεις. Μεγαλη υποθεση οι επιλογες. 1
Glikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Ετσι ειναι. Χωρίς λεφτά μιζεριαζεις. Δυστυχώς. 1
SlickNick Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Ετσι ειναι. Χωρίς λεφτά μιζεριαζεις. Δυστυχώς. Δυστυχώς ισχύει αλλά δεν έχει νόημα να σε ρίχνει κάτι τέτοιο. Το έχω ξαναγράψει, έβγαζα γκόμενες εποχές που δεν είχα λεφτά για εισιτήριο λεωφορείου(κυριολεκτικά), και περνούσα ωραία και με κερνάγανε, με ταίζανε κλπ. Και δεν είμαι κανένας ωραίος. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα συν ότι υπάρχουν αρκετές γυναίκες που από τις επιλογές που έχουν μία δεδομένη στιγμή προτιμούν τον απένταρο που έχει αυτοπεποίθηση και ξέρει να τις ρίχνει παρά το "παιδάκι" με το αυτοκίνητο του μπαμπά που τις κερνάει. Την κάνω παιδιά! Τα λέμε μετά!
Glikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχώς ισχύει αλλά δεν έχει νόημα να σε ρίχνει κάτι τέτοιο. Το έχω ξαναγράψει, έβγαζα γκόμενες εποχές που δεν είχα λεφτά για εισιτήριο λεωφορείου(κυριολεκτικά), και περνούσα ωραία και με κερνάγανε, με ταίζανε κλπ. Και δεν είμαι κανένας ωραίος. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα συν ότι υπάρχουν αρκετές γυναίκες που από τις επιλογές που έχουν μία δεδομένη στιγμή προτιμούν τον απένταρο που έχει αυτοπεποίθηση και ξέρει να τις ρίχνει παρά το "παιδάκι" με το αυτοκίνητο του μπαμπά που τις κερνάει. Την κάνω παιδιά! Τα λέμε μετά! Ε υπάρχουν και τέτοια. Καλο βράδυ.
21cm Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Ο 21cm το περιέγραψε λες και ζουμε στην εποχή Αδάμ και Εύας. Επίσης το να νιώθεις ψυχοσυναισθηματικη ολοκλήρωση οταν δουλεύεις σαν τον Ρανταπλάν για 500 ευρώ είναι μαζοχιστικό. Μετά σου φταίει ο γιατρός που σου λέει ή μου τα ακουμπάς ή πεθαίνεις; Με την δική σου νοοτροπία δουλεύει ο άνθρωπος. Ξέρεις τι λέει; Μαμήθηκα εγώ μια ζωή στο διάβασμα,στα μεταπτυχιακά-διδακτορικά για να δουλεύω για τρεις και εξήντα. Είδες τι κοινωνία φτιάχνεις όταν έχεις τέτοια νοοτροπία; Φτιάχνεις ανθρώπους που για τα φράγκα σε σκοτώνουν!
theoritikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Θέλω να σας δω τι θα κάνατε σε μικρη σχετικά πόλη,που δεν έχει πανεπιστήμια και σχετικό νεαρό κόσμο, με περιορισμένες επιλογές , όπου για να δεις καινούριες φατσες πρέπει να έρθουν Χριστούγεννα ή Πάσχα ;-)
21cm Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Θέλω να σας δω τι θα κάνατε σε μικρη σχετικά πόλη,που δεν έχει πανεπιστήμια και σχετικό νεαρό κόσμο, με περιορισμένες επιλογές , όπου για να δεις καινούριες φατσες πρέπει να έρθουν Χριστούγεννα ή Πάσχα ;-) Εγώ θέλω να δω τι θα κάνουν όταν θα τελειώσουν τα ευρώ. Αυτοί νομίζουν οτι θα τους ταιζουν οι ευρωπαίοι με τα εσπα και οτι θα φορτώνονται τα αεροπλανάκια συνέχεια με ζεστό ρευστό για να γεμίζουν τα ΑΤΜ. Για το ντου των τούρκων δεν το συζητώ.Εκεί να δεις τι κλάμα θα πέσει.Έχεις να δεις παλικαράκια να κρέμονται απο το φουστανάκι της γκομενίτσας και να σπαρταράνε σαν το ψαράκι.Αλλά ας το αφήσουμε αυτό διότι κάποιοι έχουν την εντύπωση πως οι Τούρκοι θα μας καμαρώνουν όταν θα τελειώσουν τα ευρά και δεν θα μας πειράξουν. Αντίθετα νομίζουν οτι θα μας στείλουν και ανθρωπιστική βοήθεια
bedazzled Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 21cm εσύ πρέπει να είσαι ο Ινδός που δεν έχει φάει/πιεί εδώ και 70 χρόνια.
anwnymh29 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δεν τα λεει ασχημα ο 21cm... θα τα δουμε οσονουπω ολα μπροστα μας , δεν ξερω αν ειναι αμυνα ή ηλιθιοτητα να μην θες να δεις την αληθεια. Χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν..
bedazzled Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Άλλο πράγμα λέω... πρώτα από όλα είμαστε υλικά όντα. Δεν ζούμε με κοπανιστό αέρα, ούτε με πέτρες. 1
defacer Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δεν τα λεει ασχημα ο 21cm... θα τα δουμε οσονουπω ολα μπροστα μας , δεν ξερω αν ειναι αμυνα ή ηλιθιοτητα να μην θες να δεις την αληθεια. Χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν.. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένη; Οσονούπω περίπου πόσο είναι; Κι άμα δεν δούμε την Αλήθεια μέχρι το οσονούπω, αυτό μήπως ξέρεις τι είναι; Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν εννοείται.
21cm Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Άλλο πράγμα λέω... πρώτα από όλα είμαστε υλικά όντα. Δεν ζούμε με κοπανιστό αέρα, ούτε με πέτρες. Σημείωση:Δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά αλλά σχολιάζω την υλική νοοτροπία των νεοελλήνων Είσαι υλικό ον,αλλά σου αρέσανε τα διακοποδάνεια.Είσαι υλικό ον αλλά σου άρεσε το μερσεντικό κάμπριο να φορτώνεις τα πιπίνια.Είσαι υλικό ον,αλλά σου άρεσε να πιάσεις μια θέση στο δημόσιο,να τα ξίνεις και να πληρώνεσαι και από πάνω.Είσαι υλικό όν αλλά ήθέλες και το χλιδάτο εξοχικό σου ή την με δανεικά χλιδάτη μόνιμη κατοικία σου Όταν τα ζούσες,ξέρεις τι έλεγες; Μάγκια μου ρε φίλε,αν μπορείς και εσύ καν΄το. Και τώρα που οι εφιάλτες τυλίξανε το υλικό σου όνειρο,ξέρεις τι θα πώ; Στα παπάκια μου αν σου πάρουν το σπίτι σου,στα παπάκια μου αν δεν έχεις να φας,στα παπάκια μου αν πεινάνε τα παιδιά σου.Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς! Υλισμό δεν ήθελες; Φάε τώρα τον υλισμό σου στην μάπα! Γλεντούσες τον υλισμό με ξένα κόλυβα και τώρα ήρθε η ώρα για τα δικά σου κόλυβα. 1
Glikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδιά τι να λέμε τώρα. Τι ψυχοσύνθεση και μαμακιες. Αν βαράς 8-10 ώρες στην δουλειά για μερικά φράγκα πως σκατα να νιώσεις καλα. Πως να ζησεις αξιοπρεπως και να κανεις οικογενεια. Και όσον αφορά τους κακούς Τούρκους και ατάκες τύπου Παισιου ας μην πάμε εκει την κουβέντα, θα θέλουμε 300 σελίδες. Ο καθένας την γνώμη του. Σαφώς και δεν περιμένουμε απο κανέναν βοήθεια ούτε θα κατέβει κάποιος άγγελος στην γη να μας δωσει ευρω. Παρατημενοι στην μοίρα μας είμαστε. Την αλήθεια την ξέρουμε όλοι. Στην ίδια χώρα ζούμε οι περισσότεροι. Οσον αφορά τον 21cm φιλαράκι φιλικα πάντα δεν συμφωνώ με κάποιες Παισιακες φιλοσοφίες σου. Ούτε ξέρεις τι μυαλά κουβαλάει ο καθένας και τι λουκι τραβάει για να ζήσει. 21cm εσύ πρέπει να είσαι ο Ινδός που δεν έχει φάει/πιεί εδώ και 70 χρόνια. Χαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις