DDevil Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Το να απομακρυνθεις απο κάποιον φιλο επειδη εχεις σοβαρο λογο επειδη σου επαιξε πστια το καταλαβαινω και θα το καταλαβει και αυτος και ειτε θα θελησει να επανορθωσει (δειγμα οτι σε σέβεται) ειτε θα αποκαλυψει το πραγματικο του προσωπο και θα αρνηθει με θράσος. Τωρα λογοι οπως "δεν με πηρε τηλ." , "πηγε με την γκομενα" "του ετυχε κατι σοβαρο και επρεπε να φυγει" "εχουμε καιρο να τα πουμε" κτλπ οπως καταλαβαινω εγω απο πλευρα μου δεν ειναι σοβαροι λογοι ουτε καν λογοι για να πεις οτι ο τάδε ειναι σκάρτος.Βεβαια οπως καταλαβαινουμε αν αυτο συνεχιζεται θα χαθειτε πχ αν αυτος βγαινει και δεν σε παιρνει ενα τηλ να πας και εσυ ή αμα δεν τον παιρνεις εσυ θα κοψετε αλλα αν μετα συναντηθειτε καπου εγω δεν θα ειχα θέμα γιατι θα ηξερα οτι παρα τις συγκυριες ο τυπος ξηγιέται εντάξει. Ας πουμε τις προαλλες ειχα κανονισει να βγω με ένα φιλο αλλα κατι ετυχε και ηθελε να περάσει απο τη δουλεια του οποτε τον ειδα μεσα στο αγχος και λεω ασε πηγαινε καλυτερα κανονιζουμε αλλο βράδυ. Σοβαροι λογοι για ριξη -> Ψέμματα , λογια πισω απο τη πλάτη , εχθρικη συμπεριφορα , σου βαζει εμποδια/τρικλοποδιες κτλπ αυτα ειναι οντως αξιοσημειωτα. 1
21cm Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Όταν δεν μπορείς να παλέψεις την μοναξιά ,τότε γίνεσαι ζητιάνος ανθρώπινης παρέας.Αυτό που έχω αντιληφθεί είναι οτι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι σαν τα φράγκα.Όπως άλλοι έχουν πολλά φράγκα και γλεντάνε και άλλοι είναι φτωχοί και ζητιανεύουν.Το ίδιο πράγμασυμβαίνει και με τις ανθρώπινες σχέσεις.Άλλοι έχουν φίλους και συντρόφους και περνάνε καλά και άλλοι είναι μόνοι και ζητιανεύουν παρέα
dritan90 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 τα βιβλια ειναι καλη παρεα-αλλα και παλι δεν σου μιλανε
DDevil Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Όταν δεν μπορείς να παλέψεις την μοναξιά ,τότε γίνεσαι ζητιάνος ανθρώπινης παρέας. Αυτό που έχω αντιληφθεί είναι οτι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι σαν τα φράγκα. Όπως άλλοι έχουν πολλά φράγκα και γλεντάνε και άλλοι είναι φτωχοί και ζητιανεύουν.Το ίδιο πράγμα συμβαίνει και με τις ανθρώπινες σχέσεις. Άλλοι έχουν φίλους και συντρόφους και περνάνε καλά και άλλοι είναι μόνοι και ζητιανεύουν παρέα Το θεμα ειναι τι ενεργειες κανεις οταν διαπιστωσεις οτι έχεις μεινει μονος για να δραπετευσεις απο τη μοναξια σου. Τι ενεργειες εχεις αποφασισει να κάνεις 2
dritan90 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Το θεμα ειναι τι ενεργειες κανεις οταν διαπιστωσεις οτι έχεις μεινει μονος για να δραπετευσεις απο τη μοναξια σου. Τι ενεργειες εχεις αποφασισει να κάνεις απο εχεις δουλεια φιλε μου-διαβασματα δεν μπορεις να κανεις και πολλα-ή μαλλον δεν εχεις την ορεξη-αλλα μπορει να ειναι και δικαιολογια αυτο
DDevil Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 απο εχεις δουλεια φιλε μου-διαβασματα δεν μπορεις να κανεις και πολλα-ή μαλλον δεν εχεις την ορεξη-αλλα μπορει να ειναι και δικαιολογια αυτο Δικαιολογια ειναι.Εγω θυμαμαι οταν ειμασταν φοιτητες (αν και εγω εμενα μακρυα απο το κεντρο) λεγαμε να παμε βιβλιοθηκη ειτε πανεπιστημιου ειτε στο κέντρο που μαζευει μερικές τυπισσες να τους τη πέσουμε ... επισης το ιδιο ειχε γινει οταν πηγαιναμε και σε άλλα τμηματα με περισσοτερες γυναικες δηθεν να παρακολουθησουμε μάθημα. Για αυτο οταν καποιος μου λεει ξέρεις ειμαι μονος θα τον ρωτησω πρωτα απο ολα τι ενεργειες κανει για να μην ειναι 2
SlickNick Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Βασικά πρώτα πρέπει να είναι κανείς ειλικρινής με τον εαυτό του. Όσο άτυχος και να είσαι κάπου έχεις ευθύνη και εσύ αν είσαι μόνος σου. Δεν γίνεται να είναι όοοοολοι ρηχοί κλαρινογαμπροί που θα σε μαχαιρώσουν πισώπλατα με την πρώτη ευκαιρία, ούτε όοοοοολες οι γυναίκες ψωνάρες που βγάζουν σέλφι όλη μέρα και τα φτιάχνουν μόνο με φραγκάτους κάφρους. Έχω γνωρίσει άπειρα παιδιά, που είναι ακοινώνητοι τέρμα, το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι να παίζουν όλη μέρα στο πισί και μετά αναρωτιούνται γιατί δεν έχουν φίλους, γκόμενα και ζωή... και πάντα φταίνε οι άλλοι. Όπως έγραψε πολύ σωστά και ο Ddevil το θέμα είναι τι κάνεις εσύ για να φτιάξεις την κατάσταση. 2
Alithinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 τι είν αυτό το ζου ρε παιδιά ? Άσε, έμαθα. Από περιέργεια που το ανέφεραν πριν τα παιδιά, το βρήκα, μπήκα και είδα. Το 80% των 'γυναικών' είναι τρανς εκεί... Και μέσα ε 5 λεπτά απ το λογκίν μου την έπεσαν 2 γκέη.
SlickNick Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δικαιολογια ειναι.Εγω θυμαμαι οταν ειμασταν φοιτητες (αν και εγω εμενα μακρυα απο το κεντρο) λεγαμε να παμε βιβλιοθηκη ειτε πανεπιστημιου ειτε στο κέντρο που μαζευει μερικές τυπισσες να τους τη πέσουμε ... επισης το ιδιο ειχε γινει οταν πηγαιναμε και σε άλλα τμηματα με περισσοτερες γυναικες δηθεν να παρακολουθησουμε μάθημα. Για αυτο οταν καποιος μου λεει ξέρεις ειμαι μονος θα τον ρωτησω πρωτα απο ολα τι ενεργειες κανει για να μην ειναι Πέστα ρε DDevil! Εγώ ήμουνα σε τάξη με δέκα άντρες και όταν τους έλεγα να βγούμε οι 8 ήθελαν να πάνε σπίτι να πάιξουν WoW και οι άλλοι νυστάζανε... και όποτε περνάγανε τα πιπινάκια από την πόρτα τους πέφτανε τα σαγόνια στο πάτωμα.
bedazzled Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Γενικώς ούτε οι δουλειές, ούτε οι γυναίκες έρχονται ουρανοκατέβατες. Και τα 2 θέλουν προσπάθεια... εκτός αν είσαι διάσημος. 2
Glikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Και τα δυο εχουνε πάρει την κάτω βόλτα πάντως σε πολλές περιπτώσεις
21cm Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Γενικώς ούτε οι δουλειές, ούτε οι γυναίκες έρχονται ουρανοκατέβατες. Και τα 2 θέλουν προσπάθεια... εκτός αν είσαι διάσημος. Όταν την δουλειά σου την βλέπεις από την πλευρά του μισθού και όχι της ψυχοσυναισθηματικής ολοκλήρωσης και όταν την γυναικα την βλέπεις ως σκεύος ηδονής και όχι ως προέκταση του εαυτού σου,τότε συμφωνώ μαζί σου.
Glikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Όχι άλλο κάρβουνο. Νιώθω ότι διαβάζω Πρέκα
SlickNick Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Όταν την δουλειά σου την βλέπεις από την πλευρά του μισθού και όχι της ψυχοσυναισθηματικής ολοκλήρωσης και όταν την γυναικα την βλέπεις ως σκεύος ηδονής και όχι ως προέκταση του εαυτού σου,τότε συμφωνώ μαζί σου. Δεν είναι κακό που και που να βρίσκονται δύο σκεύη ηδονής για ένα βραδάκι να τρίζουν οι σομιέδες. Δεν είναι ανάγκη όλες οι ανθρώπινες επαφές να είναι πενταετείς σχέσεις με σκοπό τον γάμο! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις