Glikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Ε με το σκαιπ καλύτερα. Το εντελώς τυφλό ειναι ρίσκο. Μπορεί να σκάσει μύτη κανας μουστακαλής του στυλ Freddy Mercury και να τρέχεις να κρυφτείς. 2
DDevil Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 όχι , badoo είχα φτιάξει κ μου την πέφτανε κάτι γριές Οι Πουράτζες ειναι εγγυηση φιλε θα έχεις και το χαρτζηλικι σου 1
stavi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Το zoo το θυμαστε? Θυμάμαι εναν που μου εκανε ανήθικη πρόταση και του λεω τι λες ρε. Και αρχισε να μου λεει οτι στα τετοια του κι αν δε θελω βρισκει κατευθειαν εκει μεσα γιατι υπαρχουν ενα σωρο που θελουν. Τον αμφισβητουσα αλλα μου μπηκαν υποψιες. Μπορεί οντως να υπαρχουν διαφορες τετοιες που ψαρευουν αντρες για σεξ σε τετοια φορουμ
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα βασικά το θέμα μου είναι ότι έχω κάπως ξεμείνει από φίλους.. κάποιοι έφυγαν από Ελλάδα με άλλους απλά ξέκοψα (ξέκοψα επειδή με ξενέρωσαν πράγματα στη συμπεριφορά τους, ουσιαστικά μια παρέα είχα που δεν έχω).. και τώρα στο μεταπτυχιακό που κάνω ναι μεν κάνουμε παρέα στο fb και λέμε βλακείες.. έχουμε βγει 2-3 φορές.. αλλά δε νομίζω ότι θα εξελιχθεί κάπου γιατί βασικά αυτοί έχουν φίλους.. Δεν είναι και λίγες οι φορές που βλέπω άτομα να λένε οτι δυσκολεύονται να κάνουν παρέα και δεν έχουν φίλους ενω σπουδάζουν ή έχουν τελειώσει μια σχολή. Εμένα μου κάνει εντύπωση αυτό, γιατί και εγώ ήμουν εσωστρεφές άτομο και με υπερβολικά χαμηλούς τόνους ως μαθητής, αυτά τα χαρακτηριστικά έμειναν και αργότερα πάνω κάτω, αλλά πως να το κάνουμε, αν περάσεις σε σχολή ασχέτως μέρους ή αντικειμένου σπουδών δεν είναι δυνατόν να μην σου μείνουν έστω 2-3 άτομα με τα οποία θα βγαίνεις έξω που και που, αυτοί οι 2-3 μετά θα έχουν σχέσεις και με άλλα άτομα και έτσι δεν χανόμαστε 100% με παλιούς συμφοιτητές, επίσης δεν παίζει να μην σου έχει μείνει έστω 1 άτομο από το σχολείο ή ένας από τον στρατό. Στο μεταπτυχιακό πάλι κάποιον θα γνωρίσεις, αν και να λέμε αλήθεια το 1 έτος δεν είναι αρκετό και δεν συγκρίνεται με τα 4 και παραπάνω χρόνια της σχολής. Τέλος πάντων, κάποιον θα βρεις.
stavi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μερικοί πως γινεται και δεν εχουν, οχι φιλους, ουτε καν γνωστους να βγουνε μια βολτα. Ειλικρινά δεν το καταλαβαινω. . . Πως την παλεύουν ?
anwnymh29 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μερικοί πως γινεται και δεν εχουν, οχι φιλους, ουτε καν γνωστους να βγουνε μια βολτα. Ειλικρινά δεν το καταλαβαινω. . . Πως την παλεύουν ? 2-3 προβληματα να εχει καποιος μπορει να απομακρυνθει απο τους παντες.. δεν παλευεται η αληθεια..επισης ομως δεν παλευεται να εχεις μονο γνωστους δλδ φιλους του καφε και του ποτου..δεν σου χρησιμευουν καπου. Παντως μπορεις να χαθεις απο τους παντες και τα παντα πολυ ευκολα.. 2
bedazzled Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Το zoo το θυμαστε? Αυτό το πανάθλιο flash-only site? Θέλει κρέμασμα ο web designer...
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 2-3 προβληματα να εχει καποιος μπορει να απομακρυνθει απο τους παντες.. δεν παλευεται η αληθεια..επισης ομως δεν παλευεται να εχεις μονο γνωστους δλδ φιλους του καφε και του ποτου..δεν σου χρησιμευουν καπου. Παντως μπορεις να χαθεις απο τους παντες και τα παντα πολυ ευκολα.. Συμφωνω για τους γνωστους του καφε..Πιστευω δεν χρησιμευουν καπου γιατι πολυ απλα θα βγεις μαζι τους θα πιεις ενα καφε μια στο τοσο κ θα φυγεις αδειος,παλι μονος θα νιωθεις.Η αληθινη/οι παρεα/φιλοι ειναι ενα πολυτιμο αγαθο κ δυσκολα ζεις χωρις αυτο.Δεν νομιζω οτι μπορεις να χαθεις ετσι απλα απο τους φιλους σου,να κανεις ενα διαλλειμμα επειδη εχεις ενα προβλημα κ θες να κλειστεις για λιγο στον εαυτο σου ισως ναι. 2
tsakonas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Το zoo το θυμαστε? Θυμάμαι εναν που μου εκανε ανήθικη πρόταση και του λεω τι λες ρε. Και αρχισε να μου λεει οτι στα τετοια του κι αν δε θελω βρισκει κατευθειαν εκει μεσα γιατι υπαρχουν ενα σωρο που θελουν. Τον αμφισβητουσα αλλα μου μπηκαν υποψιες. Μπορεί οντως να υπαρχουν διαφορες τετοιες που ψαρευουν αντρες για σεξ σε τετοια φορουμ Ο κολλητός μου με το τάβλι πηδηξε τις μισές δυτικές συνοικίες εκεί μέσα. Παντρεμενες όλες. Είχε δίκιο 2
Glikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Οι γνωστοί όπως αναφέρθηκε ούτε σε μένα μου κάνουν αίσθηση να βγω μαζί τους. Άσε που είναι σκατοψυχοι. 1
Flaoutistas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ πιστεύω ότι αν το αίτιο που έκανε τον φίλο μας να απομακρυνθεί από τους φίλους του αρθεί, τότε θα μπορέσει να φτιάξει νέους φίλους. φίλους μπορούμε να κάνουμε ανά πάσα στιγμή κατά τη δικιά μου οπτική. Και δε χρειάζεται να σκέφτεται ότι είχε φίλους που δεν έχει αν δεν άξιζαν. Όπως είχε πει και η Λίλα στους Singles, στη θεωρία 201 1/2Αν η ζωή μας είχε ένα κουμπί restart τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο εύκολα.Θα μπορούσες να διορθώσεις όλες τις λάθος κινήσεις σου και να πετύχεις ένα πολύ καλύτερο σκορ.Αλλά αυτό το κουμπί δεν υπάρχει.Κι έτσι πρέπει να υποστούμε τις συνέπειες των πράξεών μας χωρίς επιστροφή στην αφετηρία. Κάθε τέλος είναι οριστικό Αλλά και κάθε αρχή καινούργια!
Glikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Οι καλοί φίλοι σπανίζουν. Μετρημένοι στα δάχτυλα. Έτσι το βλέπω εγώ. Πόσο μάλλον διαδικτυακά. Οι γνωστοί πάνε και έρχονται, οι πραγματικοί φίλοι μένουν. 2
Vapir Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Το zoo το θυμαστε? Ναι ,μέχρι πριν κανα χρόνο αν ήθελες έβρισκες σεξ χωρίς πολλά πολλά μέσα σε 1-2 ώρες χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.Υπήρχαν άντρες κ γυναίκες που έμπαιναν απλά για σεξ. Έμπαινα 12-1 το βράδυ το καλοκαίρι. Μια μέρα έπεσα σε γνωστή μου κ ήταν awkwardfuckedupόπωςθεςπεςτο , απο τότε δεν ξαναμπήκα κ διέγραψα acc , τώρα δεν ξέρω τι παίζει εκει μέσα.
Alithinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ δε το βλέπω έτσι, αλλά πολλοί και ακόμα περισσότερες το βλέπουν έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις