Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όλη μέρα στο ίντερνετ είσαι... Δεν ξέρεις;

όχι , για πες 

άκου όλη μέρα στο internet ... εγώ??έλα παναγία μου 

• Like 1
Δημοσ.

1999 irc μιλάμε με φιλαράκι παρέα σε τσατ με βρισιδια αβερτα... Έφηβοι... Λέμε ρε μαλακα κάνα νιμου λες να παίζει; μπυριτσες τριφυλο και βουρ... Μετά από κάνα δίωρο τσιμπάει ψάρι στο καλάμι... Περιγραφή ΟΚ ακούγεται ταβλα το μωρό... Φωτογραφίες και λοιπά τότε ήταν σαν να στέλνεις dvd τώρα οπότε λέμε κλαιν... Κανονίσουμε ραντεβού για ουζα... Βέβαια λέμε ρε μαλακα λες να είναι καμία μεδουσα;

Βάζουμε σχέδιο να περιμένουμε στη γωνία...

Ξέρουμε τι θα φοράει και τι θα κρατάει... Ενώ εμείς έχουμε πει ψέμα για ξεκαρφωμα..

Και σκάει μύτη.... Μια ορκα.... Σαν τη χοντρή που κυνηγουσε τον ψαλτη..

Κλάμα και γέλιο μαζί.

όχι , badoo είχα φτιάξει κ μου την πέφτανε κάτι γριές

Η γριά κότα έχει το ζουμί..

Παιξε και αλλού, θέλει υπομονή

• Like 6
Δημοσ.

1999 irc μιλάμε με φιλαράκι παρέα σε τσατ με βρισιδια αβερτα... Έφηβοι... Λέμε ρε μαλακα κάνα νιμου λες να παίζει; μπυριτσες τριφυλο και βουρ... Μετά από κάνα δίωρο τσιμπάει ψάρι στο καλάμι... Περιγραφή ΟΚ ακούγεται ταβλα το μωρό... Φωτογραφίες και λοιπά τότε ήταν σαν να στέλνεις dvd τώρα οπότε λέμε κλαιν... Κανονίσουμε ραντεβού για ουζα... Βέβαια λέμε ρε μαλακα λες να είναι καμία μεδουσα;

Βάζουμε σχέδιο να περιμένουμε στη γωνία...

Ξέρουμε τι θα φοράει και τι θα κρατάει... Ενώ εμείς έχουμε πει ψέμα για ξεκαρφωμα..

Και σκάει μύτη.... Μια ορκα.... Σαν τη χοντρή που κυνηγουσε τον ψαλτη..

Κλάμα και γέλιο μαζί.

Η γριά κότα έχει το ζουμί..

Παιξε και αλλού, θέλει υπομονή

Αυτή θα σας έβαζε κάτω μέχρι να σας λιώσει. Κυριολεκτικά

Δημοσ.

Εγω είχα βγει ενα μισο-blind date και ήταν ελαφρώς χειρότερη απο την φωτο. Νοτ μπαντ απλά την περίμενα κάπως διαφορετικά. Γενικά δεν βγαίνω στα τυφλά διότι δεν ξέρω τι θα μου εμφανιστεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...