Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δεν ξέρω κανένα που να μην κάνει χρήση διαδικτύου μ'αυτόν τον τρόπο, εκτός απο τους πενηντάρηδες που τους θεωρώ παλιομοδίτες και όχι uptodate

Αν ερθει παντως ο ανωμαλιαρης ο Τριλοβιτης σε συναντηση σας θα κανω ντου !! :P

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπω κάτι τέτοια νηματα τωρα τελευταία και χαίρομαι. Ελπίζω να μην κλειδωθεί (σύντομα).

Προς τον TS. Φυσικά και γίνονται γνωριμίες online. Τι και πως είναι ανάλογα το τι ψάχνει ο καθένας. Κατά ποσο σοβαρότητα εχουνε ειναι σχετικό. Το αν θα καταλήξει σε φιλία ή σεξακι αναλογα την περίπτωση

Δημοσ.

Πλέον ονλαιν και οφλαιν είναι το ίδιο...απο το 2000 και εποχές irc... Μέχρι το 2016 και τα χίλια σαιτ γνωριμιών...

Λίγο προσοχή θέλει μόνο

Δημοσ.

δεν ξέρω κανένα που να μην κάνει χρήση διαδικτύου μ'αυτόν τον τρόπο, εκτός απο τους πενηντάρηδες που τους θεωρώ παλιομοδίτες και όχι uptodate

Τις προάλλες μου έλεγε ένας μπάρμπας 65 ετών ότι έχει 5 χρόνια FB και δεν έχει «φάει» ούτε μια...

#1stworldproblems

• Like 1
Δημοσ.

Τις προάλλες μου έλεγε ένας μπάρμπας 65 ετών ότι έχει 5 χρόνια FB και δεν έχει «φάει» ούτε μια...

#1stworldproblems

Παρακεταμολη θα εννοει...μια προσοχη τα νεφρα θελουν!

Δημοσ.

Παρακεταμολη θα εννοει...μια προσοχη τα νεφρα θελουν!

Άσε, είχε «φάει» πολύ «πράμα» στα νιάτα του και τώρα τον έχει πιάσει κατάθλιψη...

Δημοσ.

Άσε, είχε «φάει» πολύ «πράμα» στα νιάτα του και τώρα τον έχει πιάσει κατάθλιψη...

Θα θελει και πιπινακια γι'αυτο και η καταθλιψη... Co aprovel πες του για την πιεση και κανενα ηπιο αγχολυτικο και θα του περασει.

Δημοσ.

Σε λάθος μέρος ψάχνει ο γέρος, το φβ ψόφησε. Η μεγαλύτερη μεδουσα εκεί μέσα έχει 500 δούλους να την ανεβάζουν

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...