Alithinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μου τη σπάνε όσες ερεθίζουν το δέρμα μου ή αφήνουν λεκέ στα ρούχα. Επίσης η οινοπνευματί μυρωδιά των περισσότερων δεν μου αρέσει. Έτσι πλέον δε βάζω κολόνιες... Ωστόσο πλένομαι με αφρόλουτρο με ωραία μυρωδιά που κρατάει για κάμποσες ώρες, και τα ρούχα μου μυρίζουν ωραία λόγο σκόνης πλυντηρίου, άρα δεν έχω πρόβλημα... Εκτός και αν περάσουν πολλές ώρες και τα ρούχα αρχίσουν να μυρίζουν τσιγαρίλα λόγο του ότι είμαι καπνιστής... 1
Anorymous Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) βρηκα μια απομιμηση της hugo boss στα lidl αρκετα καλη για τα λεφτα της , κανονικα βαζω dolce cabbana αλλα πλεον δεν μου περισευουν 45 ευρω για ενα μπουκαλακι τον 50 ml Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2016 από Anorymous
Titus_Labienus_secondo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Πολλά αρώματα όντως είναι ετεροχρονισμένα. Αυτό έχει να κάνει με το hype που έχει ένα άρωμα σε μια περίοδο. Δεν πάει κανένας εν έτη 2016, να αγοράσει π.χ. την CK One ή την Le male, γιατί πέρασε η "μπογιά" τους. Εν αντιθέση την PE της Chanel (που αναφέρθηκε προηγουμένως) άνετα ένας την φοράει στις μέρες μας. ** μπόνους σημείωση, μη πάει κανείς >25 να αγοράσει την 1Μ του PR, μόνο αν είναι να τον παντρευτεί η Δήμητρα..
zio10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ψιλοάσχετο, υπήρχαν παλιότερα τόσα πολλά μαγαζιά με χύμα αρώματα; Τα τελευταία χρόνια τα βλέπω σε κάθε στενό, παλιότερα έχω την εντύπωση ότι δεν ήταν έτσι!
Glikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Παλιότερα ούτε εγώ θυμάμαι πολλά. Βέβαια εδω που μένω είναι μικρή αγορά. Χύμα πάντως δεν έχει τύχει να αγοράσω. Δεν τα εμπιστεύομαι τόσο
bedazzled Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ψιλοάσχετο, υπήρχαν παλιότερα τόσα πολλά μαγαζιά με χύμα αρώματα; Τα τελευταία χρόνια τα βλέπω σε κάθε στενό, παλιότερα έχω την εντύπωση ότι δεν ήταν έτσι! Κρίση... 1
ultrobyr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 tommy hilfiger freedom sport εγω,γλυκια και ελαφρια μυρωδια πανω μου τουλαχιστον..
SoFiA11 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ψιλοάσχετο, υπήρχαν παλιότερα τόσα πολλά μαγαζιά με χύμα αρώματα; Τα τελευταία χρόνια τα βλέπω σε κάθε στενό, παλιότερα έχω την εντύπωση ότι δεν ήταν έτσι! Παλιά υπήρχαν αλλά στα φαρμακεία.Τώρα έχουν ανεξαρτητοποιηθεί και μάλιστα το κάθε μαγαζί έχει και τη δική του κολλεξιόν.Μούφες όμως γιατί απ'όσο ξέρω μπορούν να κάνουν ερεθισμούς και γενικά η ποιότητα είναι λίγο υπό του μηδενός (μυρίζουν λίγο απο πετρέλαιο, λίγο απο πλαστικό κλπ.).Καλά για την διάρκεια ούτε λόγος.Εδώ μερικές φορές αγοράζεις ακριβό καλό άρωμα και πάλι δεν διαρκεί (Τom Ford Oud Wood), φαντάσου δηλαδή τα χύμα. 1
mentoras99 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μεγαλη ψυχωση παντως οι γυναικες με τα αρωματα! Τραβουν γερα κολημματα με το συγκεκριμενο θεμα, είτε για τους εαυτους τους, είτε για τους αλλους.
stelios18120 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πάλι προχθες αγόρασα την paco rabanne one million 200ml στα 70€ Θεωρώ και καλη τιμή και το άρωμα είναι απίστευτο. 1
opcorsa Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 παιδες , να ρωτησω γιατι διαβασα κατι για 70ρια σε κολωνιες κλπ... ειμαι ο μονος που περνει χυμα απο αρωματοπωλεια? νομιζω ειναι αρκετα φαιρ σε τιμη και σε ποιοτητα... απο κολωνιες εχω δοκιμασει αρκετες (οχι αυθεντικες λογω τιμης) και φοραω σχεδον παντα Boss bottled... γνωμες? παλιομοδιτικη? περιεργη? κλασσικη> ? δεν εχω και ιδεα απο αρωματα, απλα μου αρεσει πολυ
sargio01 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Η ιδέα που έχεις ήδη είναι η βασικότερη που χρειάζεσαι. 1
vrwmiaris Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πάλι προχθες αγόρασα την paco rabanne one million 200ml στα 70€ Θεωρώ και καλη τιμή και το άρωμα είναι απίστευτο. Με αυτήν έχω κάψει καρδιές, δεν με μύρισε και η νενυ να με πει την γνώμη της 1
stelios18120 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Είναι από τις πιο ωραίες κολωνιες Όσες με έχουν μυρίσει έχουν ξετρελαθει
opcorsa Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Η ιδέα που έχεις ήδη είναι η βασικότερη που χρειάζεσαι. οπερ μεθερμηνευομενον εστι? Με αυτήν έχω κάψει καρδιές, δεν με μύρισε και η νενυ να με πει την γνώμη της με τετοιο ονομα δεν πας πουθενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα