ASFE Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δε νομίζω, φτηνότερη όπως όλα στο σκρουτζ! Προσωπικά μια φορά (το πολύ δύο) έχω αγοράσει και ήταν οκ. Σίγουρα είναι και θέμα μαγαζιού, το σκρουτζ από μόνο του δεν λέει κάτι. Δεν ηθελα να γραψω μαγαζι για να μην θεωρηθει διαφημιση. Αλλα και μετα το ποστ του @fotara13 μου εκανε εντυπωση αυτο που ειδα σε ενα μαγαζι απο το σκρουτζ. Αν παραβαινει καποιο κανονα το ποστ να σβηστει παρακαλω. https://www.aromania.gr/ α αρώματα μας είναι 100% αυθεντικά με την εγγύηση του καταστήματος μας και την κάλυψη και του πιο απαιτητικού καταναλωτή. Καταλαβαίνω πως πολλοί από εσάς αρχικά εκπλήσσεστε με τις χαμηλές μας τιμές (για τα ελληνικά δεδομένα που η κερδοσκοπία των τελευταίων ετών μας κάνει να πιστεύουμε πως αν δεν δώσουμε 100 ευρώ κάτι δεν μας πάει καλά) και το πρώτο πράγμα που νιώθετε είναι η δυσπιστία της αυθεντικότητας των προϊόντων μας. Εμείς σαν επιχειρηματίες στον χώρο τον καλλυντικών και των αρωμάτων με φυσικό αλλά και ηλεκτρονικό κατάστημα με μια αρκετά μεγάλη επένδυση θα ήταν αυτοκαταστροφικό αν επιλέγαμε σε ένα εφήμερο κέρδος με προϊόντα "μαϊμού" στην σημερινή Ελλάδα, αντιθέτως με καθημερινή έρευνα στις διεθνείς αγορές προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ένα απλό παράδειγμα ίσως σας βοηθήσει.... Αν υποθέσουμε πως το άρωμα σας έχει αρχική τιμή από την εταιρία που το αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα 100€, αν δεν έχει έκπτωση το αγοράζετε 100€, αν έχει έκπτωση -25% το αγοράζετε 75€ και αν έχει -35% το αγοράζετε 65€. Πιστεύετε ότι σε κάποια από τις τρείς παραπάνω περιπτώσεις το κατάστημα που το πουλάει δεν έχει κέρδος!!! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. Τώρα εγώ που δεν παίζω με το marketing των εγχώριων εταιριών και το βαφτισμένο άρωμα των 100€ το πουλάω 58€, γιατί να είναι"μαϊμού";;; Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ 501€ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΙΓΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. Ίσως να λαϊκίζω, όμως η αλήθεια πρέπει να λέγεται λαϊκά Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2015 από ASFE 1
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Έχω την εντύπωση ότι το έχω πετύχει κι εγώ το κατάστημα και ίσως να έχω ψωνίσει κιόλας...
funbreaker Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δυνατο value4money θεωρω οτι εχει η Fahrenheit απο Dior Εγώ την χρησιμοποιώ αυτήν εδώ και χρόνια αλλά νόμιζα πως είναι ξεπερασμένη πια. Ποία η γνώμη σας?
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ την χρησιμοποιώ αυτήν εδώ και χρόνια αλλά νόμιζα πως είναι ξεπερασμένη πια. Ποία η γνώμη σας? Δε νομίζω ότι ένα άρωμα μπορεί να είναι ξεπερασμένο...πιστεύω κιόλας ότι καλύτερα είναι να μην αλλάζουμε και πολύ συχνά αρώματα. 2
funbreaker Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δε νομίζω ότι ένα άρωμα μπορεί να είναι ξεπερασμένο...πιστεύω κιόλας ότι καλύτερα είναι να μην αλλάζουμε και πολύ συχνά αρώματα. Όταν το πρωτοπήρα πρίν καμιά 8ετία κυκλοφορούσε πολύ και το άκουγα συχνά και με καλές κριτικές. Τώρα δεν το ακούω πουθενά και μου την έχουν πει κιόλας οτι έχω μείνει πίσω, γι αυτό έθεσα τον προβληματισμο.
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχει σημασία όσο καιρό και να την έχεις. Αν σου αρέσει την φοράς. Εγω προσωπικά θα έπαιρνα και κολόνια που κυκλοφόρησε πριν 15 χρονια αν μου έκανε κλικ. 2
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Όταν το πρωτοπήρα πρίν καμιά 8ετία κυκλοφορούσε πολύ και το άκουγα συχνά και με καλές κριτικές. Τώρα δεν το ακούω πουθενά και μου την έχουν πει κιόλας οτι έχω μείνει πίσω, γι αυτό έθεσα τον προβληματισμο. Για μένα δεν ισχύει 1
ribo7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 βαζώ αποσμητικό πριν το γυμναστήριο γιατί οταν ιδρώνω βρομάω ειδικά όταν κάνω πόδια Νομίζω το αποσμητικό θα κλείσει τους πόρους και θα εμποδίσει την εφίδρωση. Δοκίμασε τριμάρισμα/ξύρισμα τρίχας. Εσείς που βάζετε εκεί χαμηλά, μου θυμήσατε σειρούλες στο στρατό που όταν είχανε έξοδο, έκαναν μπάνια, έπαιρναν το Axe, άνοιγαν το βρακί και ψέκαζαν φουλ!! Λίγο τραγικό imhο. Δε διαφωνώ ότι κάποια αρώματα σε μαγνητίζουν, αλλά θεωρώ πως είναι συνδυασμός με ντύσιμο-φυσική ομορφιά (ή από βάψιμο). Αν το ίδιο άρωμα το βάλει μια χοντρούλα με σπυράκια και σας σηκωθεί, τότε τι να πω..
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω το αποσμητικό θα κλείσει τους πόρους και θα εμποδίσει την εφίδρωση. Δοκίμασε τριμάρισμα/ξύρισμα τρίχας. Εσείς που βάζετε εκεί χαμηλά, μου θυμήσατε σειρούλες στο στρατό που όταν είχανε έξοδο, έκαναν μπάνια, έπαιρναν το Axe, άνοιγαν το βρακί και ψέκαζαν φουλ!! Λίγο τραγικό imhο. Δε διαφωνώ ότι κάποια αρώματα σε μαγνητίζουν, αλλά θεωρώ πως είναι συνδυασμός με ντύσιμο-φυσική ομορφιά (ή από βάψιμο). Αν το ίδιο άρωμα το βάλει μια χοντρούλα με σπυράκια και σας σηκωθεί, τότε τι να πω.. Στο πουλί είναι τραγικό να βάλεις άρωμα. Ε σαφώς αλλιώς ειναι μια όμορφη αλλιώς μια σαύρα. Δεν έχουνε το ίδιο εφεκτ και ας φοράνε ίδιο άρωμα
nikos-thess Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Καλα νταξει ρε σεις και στον άντρα και στη γυναίκα το άρωμα είναι σαν το αξεσουάρ για μένα όπως το ρολόι ας πούμε, ουσιαστικά δλδ συμπληρώνει το πακέτο. Αν ο άλλος/αλλη ειναι πάρτον και χτυπατον εμφανισιακα ή στο σώμα ή το ντύσιμο του/της ειναι για τα πανυγηρια, το αξεσουάρ πάει περίπατο. Το άρωμα μπορεί να γίνει μουνοπαγίδα αλλά στο άτομο που πληρεί τις προϋποθέσεις. Στις γυναίκες ένα θηλυκό άρωμα στην κατάλληλη επίσης παρουσία μπορεί να σε κάνει να κολλήσεις περισσότερο.
Mikeasdf Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ την χρησιμοποιώ αυτήν εδώ και χρόνια αλλά νόμιζα πως είναι ξεπερασμένη πια. Ποία η γνώμη σας? Ειμαι ερωτευμενος με αυτη την κολωνια..τελευταια φορα την ειχα μυρισει οταν ημουν 5 χρονων και μου εμεινε η μυρωδια. Μετα αναγκαστηκα να ρωτησω εναν περαστικο που την φορουσε πως λεγεται γιατι η μανα μου δε θυμοταν
fotaras13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Το φαρενάητ μια χαρά διαχρονικό άρωμα είναι, το "άσχημο" με το συγκεκριμμένο άρωμα είναι ότι το μυρίζεις παντού πλέον όπως και την 1 million. Αρώματα βραδινα με χαρακτήρα που ο καθε τυχάρπαστος τα φοράει για να πάει στο πάρκο ή μεσα στο λεοφωρειο το πρωι για να παει στη δουλεια.
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Η κολόνια "Μυρτώ" πάντως είναι best seller.
vchristod84 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Απορώ πώς ακόμα κάνεις δεν έχει αναφέρει τη γυναικεία Angel του Thierry Mugler. Για μένα απ'τα κορυφαία και κλασικά γυναικεία αρώματα. Εγώ αυτή την περίοδο φοράω το Ferre (for men) κι έχω ακούσει αρκετές φορές θετικά σχόλια από το "αδύναμο" φυλο . Αν τύχει και το βρείτε οι συμφορουμιτες,δοκιμάστε το,κάτι ξέρω μιας και οι γονείς μου για πολλά χρόνια είχαν κατάστημα με καλλυντικά και έχω από μικρός το μικρόβιο των αρωμάτων!
omghi2u Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 paco rabanne 1 million σε πιο καθημερινή. dior fahrenheit & Yves Saint Laurent Kourοs σε εξόδους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα