fotaras13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Από το 2009 παρέα με την Hypnose από Lancome. Μ' ένα διάλειμμα πέρσι που υιοθετήθηκε η Cool Water για λίγο καιρό. Λόγω μεγάλου χρονικού διαστήματος έχω ταυτιστεί με το άρωμα αυτό, σε σημείο που όλοι οι φίλοι και η οικογένεια θεωρούν ότι είναι μέρος μου. Πρώην κοπέλα μου είχε πει με το που κράτησε ένα κασκόλ μου "Μυρίζει Χριστόφορο". Αυτή η φράση ήταν που κατάλαβα ότι δεν υπάρχει περίπτωση ν' αλλάξω άρωμα. Ένα πλεονέκτημα είναι ότι πολλοί δεν γνωρίζουν την ύπαρξη της καθώς η Lancome έχει κατά κανόνα γυναικεία αρώματα οπότε δεν την μυρίζω παντού και νιώθω λίγο πιο σπέσιαλ όταν με ρωτάνε όλοι ποια είναι και ότι τους αρέσει. Άρωμα βάζω πάντα λαιμό, αυτιά και λίγο στα ρούχα από μια απόσταση ασφαλείας για να μην αφήσω κανένα λεκέ. Μπράβο που σου κανει αυτό το άρωμα. Εμένα η συγκεκριμμένη πάνω μου ήταν χαλια, σε σημειο που απορρουσα αν εβαλα αρωμα η αιθεριο ελαιο κουραδας. Το ιδιο και οταν δοκίμασα ενα thierry mugler (αυτο με την καραμελα αν θυμαμαι καλα). Η dior Homme επίσης ήταν σαν να μην έβαλα, ενω η fahrenheit μυριζει πετρελαιο πανω μου... Φυσικα και τα παραπανω αρωματα ειναι κλασσικα και τοπ κάποια αλλά σε εμένα δεν κάνουνε... Άρα λοιπόν αυτο το πάρε το τάδε άρωμα είναι γαματο, μυριζει υπεροχα και κάτι τέτοια δεν ειναι ο σωστος δρομος. Άσχετα από το θέμα γούστο είναι ότιτο ίδιο άρωμα δεν μυρίζει ούτε κάθεται το ίδιο καλά σε όλα τα δέρματα... Αυτό που κάνω πλέον εγώ είναι να δοκιμάζω μαξ 3 αρώματα στο χέρι και να συγκρίνω μετά από 2 ώρες ποιο κάθεται πάνω μου καλύτερα. Μετά από λίγο καιρό κάνω το ίδιο για άλλα 2-3 άρωματα κ.ο.κ καταλήγοντας ετσι σε 2 αρώματα για τελική επιλογή. Ασφαλής τρόπος για να μην κλαις τα λεφτά σου για επώνυμο άρωμα σε λίγες μέρες γιατί μου έχει τύχει. Και εγγυημενα αποτελεσματα οσον αφορα τη διαρκεια του αρωματος. 1
fotaras13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Συνηθως παιζω με αυτη...... Πολύ καλές οι tom ford αλλά δεν αρέσουν σε όλους. Εχω παρει αυτη που ειναι με καπνο-βανιλια με εχουν ρωτησει αρκετες φορες τι αρωμα φοραω αλλα μια φιλη μου τη βρισκει απαισια Εμενα παντως μ αρεσει, γενικα το tobacco σαν αρωμα, οποτε δεν με αφορα ιδιαιτερα τι λενε οι αλλοι
Glikos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Ασε ρε Θα με αναγκάσετε να βάλω φωτο να σας το αποδείξω και δεν θέλω!
evabb Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Το να βάζεις άρωμα σε ρούχο πέρα το ότι θεωρείται χαζό ειδικά όταν το άρωμα είναι βαρύ, συν οτι λεκιάζουν τα υφάσματα. Το μυστικό είναι να το βάζεις στο σώμα στα "σημεία σφυγμού", στα πιο θερμά σημεία του σώματος,πχ πίσω από τα αυτιά, στον λαιμό, στους καρπούς και πίσω από τα γόνατα. Και καλό είναι το αποσμητικό να ταοριάζει με το άρωμα. Αυτά που φοράω συνήθως είναι coco chanel no 9 και Hugo Boss Red. εκτος αν σε πιανει αλλεργια και το ψεκασμα στα ρουχα ειναι μονοδρομος. γι αυτο κι εγω αρωματιζομαι παντα στα ρουχα 1
epp Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Βαζω παντα : -στους καρπους (εκει που ειναι ο σφυγμος) και -στον λαιμο ( εκει που πιανεις σφυγμο) . Στα ρουχα οχι και ειδικα σε πουκαμισο ΠΟΤΕ , ειναι εγγυημενο σημαδι. Απο κολωνιες ειμαι λιγο αναλογα τα κεφια μου αρεσει να αλλαζω οταν τελειωσει μια Δυνατο value4money θεωρω οτι εχει η Fahrenheit απο Dior
funbreaker Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Γενικά δεν συμπαθώ τις κολώνιες αλλά την συγκεκριμένη πάω να την αγοράσω τώρα όπως και να μυρίζει. Είναι όντως φοβερή να την πάρεις Είμαι στα duty free και την δοκίμασα. Ενταξει normal φαίνεται κι αφού αρέσει τόσο δεν μου πέφτει λόγος. Έχει 45 εδώ, ενώ skroutz υπάρχει από 25. Τί παίζει? Είναι μούφα του skroutz? Να πάρω από δω? Ή το skroutz είναι πιο φθηνό κι από duty free??
crom251 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Ιδια ml funbreaker? Μηπως μπερδευτηκες το λεω και συγκρινεις τιμη 50ml με 75ml
funbreaker Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Ιδια ml funbreaker? Μηπως μπερδευτηκες το λεω και συγκρινεις τιμη 50ml με 75ml Δεν είχε 50ml, είχε 75 και 125. Υπάρχουν και στο site των duty free με τις τιμές τούς.
ASFE Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Εμπιστευομαστε τα σκρουτζομαγαζα για κολωνιες? Πχ την London που θελω πηγα σημερα Sephora στο Avenue να ρωτησω τιμη. Τα 50ml 42€ και με δωρακι. Τα 100ml 57€ Μπαινω σκρουτζ και τσουπ η 100αρα στα 36€ η πιο φθηνη... Υποπτο?
zio10 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Εμπιστευομαστε τα σκρουτζομαγαζα για κολωνιες? Πχ την London που θελω πηγα σημερα Sephora στο Avenue να ρωτησω τιμη. Τα 50ml 42€ και με δωρακι. Τα 100ml 57€ Μπαινω σκρουτζ και τσουπ η 100αρα στα 36€ η πιο φθηνη... Υποπτο? Δε νομίζω, φτηνότερη όπως όλα στο σκρουτζ! Προσωπικά μια φορά (το πολύ δύο) έχω αγοράσει και ήταν οκ. Σίγουρα είναι και θέμα μαγαζιού, το σκρουτζ από μόνο του δεν λέει κάτι.
funbreaker Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Και πώς μπορεί να καταλάβει κανείς αν παραγγείλει απο σκρουτζομάγαζο αν η κολώνια που του ήρθε είναι αυθεντική?
fotaras13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Εμπιστευομαστε τα σκρουτζομαγαζα για κολωνιες? Πχ την London που θελω πηγα σημερα Sephora στο Avenue να ρωτησω τιμη. Τα 50ml 42€ και με δωρακι. Τα 100ml 57€ Μπαινω σκρουτζ και τσουπ η 100αρα στα 36€ η πιο φθηνη... Υποπτο? Ναι είναι ύποπτο, αρκετά skroutzομάγαζα έχουν μαιμού αρώματα. Για να σαι καλυμμένος άρωμα original μόνο από duty free, hondos, gallerie, sephora, attica κλπ. Αλλιώς καλύτερα να πας να πάρεις χύμα αρώματα αντιγραφα απο το να δωσεις 30αρι και να το κλαις, ας κλαις μονο το 7ευρω. Παρεμπιπτόντως βρήκα ένα μαγαζί στο κέντρο με χύμα αρώματα (κάπου στην Αιόλου σε ένα στενάκι). Εδώ και 3 μέρες το άρωμα που δοκίμασα μυρίζει ακόμα στο μπουφάν μου και στο χέρι μύριζε και την επόμενη μέρα αρκετά που έκανα μπάνιο. Δεν μ έχει ξανατύχει σε αρωματάδικα χύμα τέτοια διάρκεια, ίσως ήταν και το άρωμα, θα το επισκεφθώ ξανα να δω με σιγουριά τι παίζει... Και πώς μπορεί να καταλάβει κανείς αν παραγγείλει απο σκρουτζομάγαζο αν η κολώνια που του ήρθε είναι αυθεντική? Μπορεις και απο συσκευσία αν ψαχτεις και ξερεις. καποιες κανουν μπαμ απο χιλιομετρα. Κατι τυποι πχ που παιρνουν HOGO BOSS για αυθεντικη ε τα θελει ο κωλος τους... Αλλα τωρα ξερω οτι παιζουν και πολυ καλα αντιγραφα στις συσκευασίες. Ειχα δει κουτι million στον κορυδαλλο δεν μπορουσα να καταλαβω διαφορά με το original... Αλλά και μια ψεκασια αρκει. Απο την πρωτη τζουρα το καταλαβαινεις (αν εχεις μυτη) και απ τη διαρκεια φυσικα μιση ωρα μετα ειναι αρκετη για να βγαλεις συμπερασματα.
olimpiakos 7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 1. 212 VIP 2. Tough - Burbery(ωραιο αρωμα κατα τη γνωμη μου) και τωρα φοραω Invictus PR Λαιμο και καρπους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα