Glikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Θα την πάρω να την ψεκάζω και εκτός γιορτών. Μην μείνω με το **** στο χέρι τον υπόλοιπο χρόνο
bedazzled Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Ναι σε αυτο εχεις δικιο ειναι λιγο potent και overpowered η συγκεκριμένη, μια ψεκασια και δεν θα ξανανιωσεις ποτε μοναξια στις γιορτες εγγυημένα.. Δηλαδή ο Κάβουρας θα βρει γκόμενα απλά με μια overpowered κολώνια;
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Θα την πάρω να την ψεκάζω και εκτός γιορτών. Μην μείνω με το **** στο χέρι τον υπόλοιπο χρόνο Μας ψεκάζουμε. Όλο το χρόνο. 1
Glikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δηλαδή ο Κάβουρας θα βρει γκόμενα απλά με μια overpowered κολώνια; Θα την πάρω και εγω να ψεκαστω και θα ριχτω στην παραλια το καλοκαίρι. Ακομα και τα ψάρια θα θέλουν να μου κάνουν έρωτα. Μας ψεκάζουμε. Όλο το χρόνο. Χαχαχα! Οταν μου φορτώσουν τα like θα σε τιμήσω!
marge Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Γενικά δεν συμπαθώ τις κολώνιες αλλά την συγκεκριμένη πάω να την αγοράσω τώρα όπως και να μυρίζει. Περνα και μια βολτα απο Βρυξελλες να τρελαθουμε τελειως, ε.
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δηλαδή ο Κάβουρας θα βρει γκόμενα απλά με μια overpowered κολώνια; Δεν χρειάζεται κολώνια το καβουράκι, τη (ρωσίδα) γκόμενα την έχει στο τσεπάκι. Χαχαχα! Οταν μου φορτώσουν τα like θα σε τιμήσω! Ε άμα σου λέω ότι κάπου σ' έχω ξαναδεί... Ζίο εσύ; 3
Glikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δεν χρειάζεται κολώνια το καβουράκι, τη (ρωσίδα) γκόμενα την έχει στο τσεπάκι. Ε άμα σου λέω ότι κάπου σ' έχω ξαναδεί... Ζίο εσύ; Να σου αναφέρω ότι δεν εισαι το μόνο άτομο που με περνάει για κάποιον άλλον! Σε λιγο θα πάθω κρίση ταυτότητας.
redhotstef Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Στα γονατα γιατι;;.. Στα γονατα, ποτε; Με καλτσον η γυμνα ποδια πχ; Να ρωτησω κατι αλλο... Τα axe αρωματα ειναι μονο φτηνιατικα; Δεν αρεσουν; Εγω συνηθως δεν φοραω αρωματα, αντε να βαλω μεσα απο τη μπλουζα κατω απο το λαιμο. Εχω τρια αρωματα στο δωματιο και ακομα τα εχω γεματα.. Ενα adidas victory league, ενα str8 original γραφει και ενα 212men rilheng. Στο επεισοδειο του "ευτυχισμενοι μαζι" που ο μακης ειχε βαλει ενα αρωμα με φερομονες δεν ξερω τι και τον ακολουθαγαν ολες οι γκομενες, τι παιζει; Ποια αρωματα ειναι αυτα χαχα; Περνα και μια βολτα απο Βρυξελλες να τρελαθουμε τελειως, ε.Το μισο ινσομνια στο εξωτερικο..
Glikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Στα γονατα, ποτε; Με καλτσον η γυμνα ποδια πχ; Να ρωτησω κατι αλλο... Τα axe αρωματα ειναι μονο φτηνιατικα; Δεν αρεσουν; Εγω συνηθως δεν φοραω αρωματα, αντε να βαλω μεσα απο τη μπλουζα κατω απο το λαιμο. Εχω τρια αρωματα στο δωματιο και ακομα τα εχω γεματα.. Ενα adidas victory league, ενα str8 original γραφει και ενα 212men rilheng. Στο επεισοδειο του "ευτυχισμενοι μαζι" που ο μακης ειχε βαλει ενα αρωμα με φερομονες δεν ξερω τι και τον ακολουθαγαν ολες οι γκομενες, τι παιζει; Ποια αρωματα ειναι αυτα χαχα; Το μισο ινσομνια στο εξωτερικο.. Πήρα πρόσφατα μια κολόνια axe black και είναι πολύ ωραία κατα την γνώμη μου. Φθηνά ειναι σχετικά, της κατηγορίας str8 πχ. Φτηνιάρικα με την έννοια ότι είναι άθλια δεν τα λες.
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Ξέρω ότι σας έπρηξα αλλά ακόμη ψάχνω.Πάω αυτές τις μέρες σε καταστήματα με κολώνιες και γεμίζω χαρτάκια και τα χέρια μου μέχρι να βρω μια ξεχωριστή μυρωδιά Πέρα από τις κλασικές dolce και dior καμία άλλη δεν με έχει συγκινήσει. pure poison dior dolce gabbana η μπορντω light blue και η j'adore καλούτσικη ε δεν βρίσκω άλλη! για γυναικείες λέω. την βάζω στον λαιμό συνήθως την κολώνια, δε μ'αρέσει να λεκιάζω τα ρούχα μου Κοπελια ακου. Βαλε τη Mademoiselle και ξεκινα να παρατηρεις τα βλεμματα οσων την μυριζουν. Τrust me.
zio10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δεν χρειάζεται κολώνια το καβουράκι, τη (ρωσίδα) γκόμενα την έχει στο τσεπάκι. Ε άμα σου λέω ότι κάπου σ' έχω ξαναδεί... Ζίο εσύ; Δεν κάνω τέτοια εγώ ρε 1
Valerie_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Κοπελια ακου. Βαλε τη Mademoiselle και ξεκινα να παρατηρεις τα βλεμματα οσων την μυριζουν. Τrust me. Ρε συ μην είσαι απόλυτος.. το καλύτερο από όλα είναι να δοκιμάσεις κολώνιες να δεις πως κάθεται πάνω σου. ούτε το χαρτάκι είναι μέθοδος αξιόπιστη. εγώ ποτέ δεν λέω ποια φοράω γιατί αυτή που φοράω εγώ και αρέσει μπορεί πάνω στην άλλη να μην κάθεται καλά. άσε που έσκασα πολλά λεφτά μέχρι να καταλήξω,μασημένη τροφή θα δίνω; 3
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 ένα ψιτ Paco rabanne όταν μεγαλώσεις και σε παντρεύομαι ... Εχω :-)
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Ρε συ μην είσαι απόλυτος.. το καλύτερο από όλα είναι να δοκιμάσεις κολώνιες να δεις πως κάθεται πάνω σου. ούτε το χαρτάκι είναι μέθοδος αξιόπιστη. εγώ ποτέ δεν λέω ποια φοράω γιατί αυτή που φοράω εγώ και αρέσει μπορεί πάνω στην άλλη να μην κάθεται καλά. άσε που έσκασα πολλά λεφτά μέχρι να καταλήξω,μασημένη τροφή θα δίνω; Οχι νταξει μωρε δικιο εχεις κατα βαση, απλα τη συγκεκριμενη οσες φορες την εχω οσμιστει σε οποιαδηποτε γυναικα, εχει το ιδιο effect Ασε που νομιζω δεν τη δοκιμασε ακομα. Και, για πε, ποια φορας εσυ?
Valerie_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Οχι νταξει μωρε δικιο εχεις κατα βαση, απλα τη συγκεκριμενη οσες φορες την εχω οσμιστει σε οποιαδηποτε γυναικα, εχει το ιδιο effect Ασε που νομιζω δεν τη δοκιμασε ακομα. Και, για πε, ποια φορας εσυ? δεν λέω γιατί στο τέλος θα γίνει σούπα σαν τη light blue τα καλοκαίρια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα