funbreaker Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Στους άντρες λατρεύω όσα είναι στο στυλ Davidoff Cool Water. Ελκυστική φρεσκάδα. Oh. My. God. Το Night Dive του Davidoff...με μετατρεπει σε κατι σαν ζομπι. Δε βλεπω τιποτα, δε καταλαβαινω τι κανω, μου τρεχουν τα σαλια, κτλ. Οταν τη φοραει κανενας φιλος, εχω μεγαλο προβλημα. Γενικά δεν συμπαθώ τις κολώνιες αλλά την συγκεκριμένη πάω να την αγοράσω τώρα όπως και να μυρίζει. 1
iCyd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Πολλα χρονια φορουσα αποκλειστικα Dior Homme. Εδω και κανα 2 χρονια φοραω ΥSL L'Homme.Δοσολογια τα 3 ψιτ μου κλασσικα. (ενα αριστερα,ενα δεξια στο λαιμο και ενα στο στηθος) edit: Εφαγα φλασια οτι μια περιοδο δουλευα πολυ την D&G The One.
Glikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μόνο αυτό πλέον.... Το αγαπώ. Εχω εδω και κάτι χρονια την κολόνια old spice και την έχω παρατήσει σχεδόν αλλα μπορώ να πω ότι μυρίζει υπέροχα. Σταθερή αξια.
Liverpool89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Εχω μια κολωνια καλη μεσα στο αμαξι. Οποτε εβγαινα απο το σπιτι χωρις να παρω το αμαξι δεν εβαζα κολωνια μονο αποσμητικό. Τωρα που πηρα μια,αρχισα να βαζω, τεσσερα ψιτ δυο στα χερια(φοραω μονο κοντομανικες) δυο στο λαιμο, ερχεται η κοπελα μου, αμαν λουστικες. Ερχεται η ωρα να βαλει, πανω απο δεκα φορες το πατησε, λεω να περασουμε και απο ενααγαζι να ξαναπαρουμε κολωνια αυτη ηταν μια χρησεως. 1
bedazzled Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Και όπως ειπα πριν ειμαι υπέρ της φυσικής μυρωδιάς των σωμάτων. Ειδικα στην σεξουαλική πράξη Φερομόνες λέγονται.
Valerie_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Εχω μια κολωνια καλη μεσα στο αμαξι. Οποτε εβγαινα απο το σπιτι χωρις να παρω το αμαξι δεν εβαζα κολωνια μονο αποσμητικό. Τωρα που πηρα μια,αρχισα να βαζω, τεσσερα ψιτ δυο στα χερια(φοραω μονο κοντομανικες) δυο στο λαιμο, ερχεται η κοπελα μου, αμαν λουστικες. Ερχεται η ωρα να βαλει, πανω απο δεκα φορες το πατησε, λεω να περασουμε και απο ενααγαζι να ξαναπαρουμε κολωνια αυτη ηταν μια χρησεως. 2 ψεκάσματα δεν είναι έβαλα κολώνια. από 5 και πάνω κάτι λέει
Glikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Φερομόνες λέγονται. Εννοώ την ξεχωριστή μυρωδιά σώματος που βγάζει κάθε άνθρωπος. Αυτό το scent. Για μένα δεν υπάρχει καλύτερο απο το να "μυρίζω" μια κοπελα με την φυσική της μυρωδιά παρα να ειναι τίγκα στην κολόνια. (αρκεί να μυρίζει ωραία και όχι σαν ασβός)
Big Boss Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 βαζώ αποσμητικό πριν το γυμναστήριο γιατί οταν ιδρώνω βρομάω ειδικά όταν κάνω πόδια
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Οι δικές μου: 1) Gucci - Premiere2) Jean Paul Gaultier 3) DKNY - Be delicious στο λαιμό πίσω από το αυτί/στέρνο που το απλώνω με τους καρπούς
bedazzled Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Εννοώ την ξεχωριστή μυρωδιά σώματος που βγάζει κάθε άνθρωπος. Αυτό το scent. Για μένα δεν υπάρχει καλύτερο απο το να "μυρίζω" μια κοπελα με την φυσική της μυρωδιά παρα να ειναι τίγκα στην κολόνια. (αρκεί να μυρίζει ωραία και όχι σαν ασβός) Αυτό ακριβώς είναι οι φερομόνες: http://www.vita.gr/ygeia/article/1020/feromones-oi-ormones-ths-erwtikhs-elkshs-telika-yparxei-xhmeia https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B7
Glikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό ακριβώς είναι οι φερομόνες: http://www.vita.gr/ygeia/article/1020/feromones-oi-ormones-ths-erwtikhs-elkshs-telika-yparxei-xhmeia https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B7 Ε αυτό τελοσπαντων. You get my point. Ειναι yummy .
Liverpool89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Οι δικές μου: 1) Gucci - Premiere 2) Jean Paul Gaultier 3) DKNY - Be delicious στο λαιμό πίσω από το αυτί/στέρνο που το απλώνω με τους καρπούς Καλα ολα αυτα εκει που βαζεις ομως ειναι τα σημεια που ο αλλος θα σε φιλησει. Εχω φαει κατι πικρες απο την πολυ κολονια σε αυτα τα σημεια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα