Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να βάζεις άρωμα σε ρούχο πέρα το ότι θεωρείται χαζό ειδικά όταν το άρωμα είναι βαρύ, συν οτι λεκιάζουν τα υφάσματα. Το μυστικό είναι να το βάζεις στο σώμα στα "σημεία σφυγμού", στα πιο θερμά σημεία του σώματος,πχ πίσω από τα αυτιά, στον λαιμό, στους καρπούς και πίσω από τα γόνατα. Και καλό είναι το αποσμητικό να ταοριάζει με το άρωμα. Αυτά που φοράω συνήθως είναι coco chanel no 9 και Hugo Boss Red.

What the fuck.

Άμα έχουμε φτάσει να μυρίζουμε τα γόνατα το άρωμα δε νομίζω να παίζει μεγάλο ρόλο.  :P

Στους άντρες λατρεύω όσα είναι στο στυλ Davidoff Cool Water. Ελκυστική φρεσκάδα.

aUzLnuJ.png

Είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλο. Τέλος.  :D

Oh. My. God. Το Night Dive του Davidoff...με μετατρεπει σε κατι σαν ζομπι. Δε βλεπω τιποτα, δε καταλαβαινω τι κανω, μου τρεχουν τα σαλια, κτλ. Οταν τη φοραει κανενας φιλος, εχω μεγαλο προβλημα.

Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά αν προκαλεί γενικά τέτοιες αντιδράσεις να δοκιμάσω.

----

Πολύ παλιά τα είχα με τη Μαρία που φορούσε 212 (Carolina Herrera). Της πήγαινε και πολύ. Ήμουν και μικρός. Την καραγούσταρα. Το ήξεραν αρκετοί που έκανα παρέα.

Ένα βράδυ με άσχετη παρέα είμαστε σε μπαρ και συζητάμε για αρώματα. Λέω σε κάποια φάση ότι μου αρέσει τρελά το 212, και μια κοπέλα κάνει ένα αυθόρμητο "α το έχω αυτό, μου αρέσει και μένα!".

Ο κανίβαλος ο από δίπλα: "μη το βάλεις εδώ, θα σε γαμήσει".  :lol:

----

Προσωπικά δε φοράω κάτι στάνταρ, έχω καμπόσα στην κάβα και ανάλογα τα κέφια της στιγμής.

• Like 1
  • Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συνηθως παιζω με αυτη......

61%2BbjKhyJLL._SL1490_.jpg

και αυτη για πιο casual situations.....

By-Kilian-Straight-to-Heaven_50ml_EdP-70

για πιο formal καταστασεις....... behold..... 

1-paris-gallery-clive-christian-cc-1872m

Δεν μας λυπάσαι καθόλου ρε συ unabomber....

μην αγοραζεται κολωνιες τσαμπα λεφτα! παρτε ενα πορτοκαλι ενα λεμονι 2 γαριφαλα και 1 ξυλακι κανελα . Παρτε μια κατσαρολα νερο και βαλτε μεσα ξυσμα  λεμονι  ξυσμα πορτοκαλι ξυσμα κανελα και ριξτε μεσα τα γαριφαλα βραστετα για περιπου 1 ωρα μολις τελειωσει το βρασιμο αφιστετα για μιση μερα να ξεκουραστουν υστερα παρτε ενα μπουκαλι ajax αδειο και αδειαστε το μιγμα . πραγματικα ειναι εξαιρετικη επιλογη και για σας τους νεους που θελετε πιο εντονη μυρωδια ριξτε μεσα μια κουταλια της σουπας καθαρο οινοπνευμα.

Ζεστό ή κρύο το ρίχνουμε το σιρόπι; :P :D

Δημοσ.

Μη βάζετε άρωμα στο πουλί σας, είναι μπλιέξ.

Ποιος λογικός άνθρωπος θα το κάνει αυτό? :)

Μια σταγόνα στην ευαίσθητη περιοχή όμως πάνω από το πουλί - κάτω απο την κοιλιακή χώρα δεν κακό. Ειδικά αν επέκειτο....σεξουαλική πράξη

Δημοσ.

Ε δεν θα βάλεις και στο....κεφαλάκι κολόνια! Ειναι too much! Αν και για μένα τουλάχιστον το καλύτερο άρωμα είναι αυτό του (γυναικείου) σώματος.

Δημοσ.

Ποιος λογικός άνθρωπος θα το κάνει αυτό? :)

Μια σταγόνα στην ευαίσθητη περιοχή όμως πάνω από το πουλί - κάτω απο την κοιλιακή χώρα δεν κακό. Ειδικά αν επέκειτο....σεξουαλική πράξη

'Ετσι και έχεις πάει για κατούρημα δεν σε σώζει τίποτα. Αν δεν έχεις πάει και είναι φρέσκο από μπάνιο, το άρωμα θα είναι δυνατό και θα φέρνει αναγούλα στην περίπτωση που λες.

'Αρα δεν υπάρχει ποτέ καλός λόγος να το κάνεις αυτό.

Δημοσ.

'Ετσι και έχεις πάει για κατούρημα δεν σε σώζει τίποτα. Αν δεν έχεις πάει και είναι φρέσκο από μπάνιο, το άρωμα θα είναι δυνατό και θα φέρνει αναγούλα στην περίπτωση που λες.

'Αρα δεν υπάρχει ποτέ καλός λόγος να το κάνεις αυτό.

Οταν λεω στην ευαίσθητη περιοχή εννοώ μια σταγόνα κάτω από την κοιλιακή χώρα. Εκει που βάζεις την ζώνη κοντά. Ούτε καν στο πουλί. Το κατούρημα δεν θα επηρεάσει τίποτα.

Και όπως ειπα πριν ειμαι υπέρ της φυσικής μυρωδιάς των σωμάτων. Ειδικα στην σεξουαλική πράξη

• Moderators
Δημοσ.

Βαζω καθημερινά στο λαιμό. Συνήθως Terre d hermes αν και τωρα εχω την Bvlgari man in black για αλλαγη.

Η καλυτερη γυναικεια που εχω μυρισει ειναι η Mademoiselle της Chanel. Βασικα αυτο το άρωμα κατι πρεπει να εχει στη συνθεση του που με κανει να σκαλωνω και να σταματαω τα πάντα.

Δημοσ.

Βαζω καθημερινά στο λαιμό. Συνήθως Terre d hermes αν και τωρα εχω την Bvlgari man in black για αλλαγη.

Η καλυτερη γυναικεια που εχω μυρισει ειναι η Mademoiselle της Chanel. Βασικα αυτο το άρωμα κατι πρεπει να εχει στη συνθεση του που με κανει να σκαλωνω και να σταματαω τα πάντα.

Έβαζε μια γνωστή μου Channel. Δεν θυμάμαι πια. Πάντως όποτε την μύριζα ήθελα να γίνω όπως εκείνος απο την ταινία "το άρωμα".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...