tsakonas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Όλα καλά τα αρώματα που λέτε... Υπάρχει όμως μια αραβικη μάρκα που απλά δεν υπάρχει... Στην κυριολεξία.. Στην Ευρώπη.. Arabian oud και συγκεκριμένα woody intense... Όλα είναι κλαιν μπροστά τους...ξεκίνησε για βασιλικες οικογένειες Arabianoud.com Ποια σανελ και ποιος νταβιντοφ... Είναι σαν να την συγκρίνεις με το λεμόνι που φορουσαμε στο δημοτικό
kfyros Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 1. Καθημερινό μπάνιο (το καλοκαίρι more than once). ΒΑΣΙΚΟ. Η τραγίλα δε φεύγει με κανένα άρωμα. 2. Κρυστάλλους στις μασχάλες (για αποφυγή του αλουμινίου). Άοσμο τελείως, απλά μειώνει την εφίδρωση 3. Armani Mania στο στήθος.Επειδή τη σταμάτησαν και στοκάρω όπου τη βρω,αν τελειώσει και δε βρω κάτι άλλο παρόμοιο, ξαναγυρνάω στο davidoff cool water.Δεν είναι όλα τα αρώματα για όλους. Ας πούμε η mania ταιριάζει στις δικές μου μυρωδιές, σε κάποιον άλλο μπορεί να μυρίζει τυρίλα!
Unabomber Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Συνηθως παιζω με αυτη...... και αυτη για πιο casual situations..... για πιο formal καταστασεις....... behold..... 1
Vapir Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 φοράω κολόνια της μάνας μου για να με περνάνε οι γκόμενες για gay κ να προσπαθούν να με κάνουν άντρα τη βάζω στο λαιμό μου 10
anwnymh29 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 1. Καθημερινό μπάνιο (το καλοκαίρι more than once). ΒΑΣΙΚΟ. Η τραγίλα δε φεύγει με κανένα άρωμα. 2. Κρυστάλλους στις μασχάλες (για αποφυγή του αλουμινίου). Άοσμο τελείως, απλά μειώνει την εφίδρωση 3. Armani Mania στο στήθος. Επειδή τη σταμάτησαν και στοκάρω όπου τη βρω, αν τελειώσει και δε βρω κάτι άλλο παρόμοιο, ξαναγυρνάω στο davidoff cool water. Δεν είναι όλα τα αρώματα για όλους. Ας πούμε η mania ταιριάζει στις δικές μου μυρωδιές, σε κάποιον άλλο μπορεί να μυρίζει τυρίλα! Ετσι... ειναι και το δερματακι.
Chris_saxo vts Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Σε γυναικεία τρελαίνομαι για την dior hypnotic poison!! Νταξει, έχω δει κοπέλα να βάζει κ στα μαλλιά κολόνια πριν βγει από αμάξι! Κυριολεκτικά λούσιμο. Εγώ φοράω paco rabanne 1 million κ givenchy sport play περισσότερο λαιμό. Μια φορά είχα βάλει λίγο σε μπλούζα κ κιτρίνισε! 2
De@th L0rd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Paco Raban, Λαιμός,πίσω από τα αυτιά. Το να ψεκάζω τα ρούχα με πανάκριβο άρωμα εκτός από μαλακία το θεωρώ και σπάταλο. Αν βρώ κάτι μου να μυρίζει καλά σε συσκευασία του τόνου, θα το κάνω. Πραγματικά αυτή την τρέλα με τις γυναίκες και τα αρώματα , ποτέ δεν τη κατάλαβα. Πάντα κοιτούσα να κάνω μπάνιο κάθε μέρα , πιστεύω ότι είναι προτιμότερο και θα έπρεπε κανονικά το έτερον φύλο να είναι ικανοποιημένο με αυτό, λαμβάνοντας υπόψη τι ψωλίλα και γιδοτύρι κυκλοφοράει έξω καθημερινά κι όχι κάποιες να απαιτούν αρώματα του 70++€ τα 50ml για να μας κάνουν παρέα (εμπνευσμένο από πρόσφατη περίπτωση)
Glikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Σε χαλαρές καταστάσεις ανάμεσα σε diesel - Davidoff - axe black - str8 black. Σε formal ανάμεσα σε dolce & gabbana the one- Hugo boss- A&F. Λαιμό και λίγο στήθος. Και μερικές φορές χαμηλά κοντά στην ευαίσθητη περιοχή. Ανάλογα την περίσταση πάντα
panos2171 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Και τους υπόλοιπους μήνες Lolita Lempicka Αν είναι μια και δεν υπάρχει άλλη με το όνομα Lolita τότε μιλάμε για την ωραιότερη γυναικεία κολόνια. Τη φοράει φίλη και δε χορταίνω να τη μυρίζω. Αν πετύχω καμία στο δρόμο με αυτό το άρωμα την ακολουθώ. 1
Glikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά είχα τύχει να ειμαι σε ένα αρωματοπωλείο με επώνυμα αρώματα και γενικά προϊόντα του είδους, οταν ξαφνικά μπήκε ένας ξανθός άγγελος και δοκίμασε μια κολόνια, νομίζω Gucci δεν θυμάμαι καλά. Πήγα μπαστακωθηκα κοντά της και καλα να κοιτάξω αρώματα. Δεν χορταινα να την σνιφαρω
redhotstef Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Στα γονατα γιατι;; Ασχετο: Αυριο θα παμε να αγορασουμε ολοι τα αρωματα που ξετρελενουν τα κοριτσια..
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Αυριο θα παμε να αγορασουμε ολοι τα αρωματα που ξετρελενουν τα κοριτσια.. Από αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα. Όλο το ινσόμνια θα ζμπρώχνει. 6
DoctorasZivangkos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 μην αγοραζεται κολωνιες τσαμπα λεφτα! παρτε ενα πορτοκαλι ενα λεμονι 2 γαριφαλα και 1 ξυλακι κανελα . Παρτε μια κατσαρολα νερο και βαλτε μεσα ξυσμα λεμονι ξυσμα πορτοκαλι ξυσμα κανελα και ριξτε μεσα τα γαριφαλα βραστετα για περιπου 1 ωρα μολις τελειωσει το βρασιμο αφιστετα για μιση μερα να ξεκουραστουν υστερα παρτε ενα μπουκαλι ajax αδειο και αδειαστε το μιγμα . πραγματικα ειναι εξαιρετικη επιλογη και για σας τους νεους που θελετε πιο εντονη μυρωδια ριξτε μεσα μια κουταλια της σουπας καθαρο οινοπνευμα.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Αρωματα φορουσα πολυ οταν σπουδαζα (Πατρα),πλεον θα βαλω σπανια..Καμια φορα καθομαι κ μυριζω τα μπουκαλακια γιατι μου θυμιζουν την φοιτητικη ζωη μου.Εχω διάφορα οπως: Αποσμητικο μονο noxzema αοσμο θα βαλω,ολα τα αλλα απλα βρωμανε κατα την γνωμη μ εκτος απο το dove αλλα κ παλι δεν το προτιμω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα