Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα μου πρότειναν σημερα μια που δεν την ήξερα. Tommy G tuxedo. Την εχει δοκιμασει κανεις να μου πει εντυπώσεις; Εγω ψάχνω να βρω την Scorpio αλλα έμαθα ότι καταργήθηκε εδω και κάτι αιώνες

Δημοσ.

Γιατί το λες αυτό; Εμένα μου συμβαίνει δυο τρεις φορές τη βδομάδα. Σε φάση πάω μετά στο τμήμα να καταγγείλω το βιασμό και δε με ρωτάνε πλέον τι καφέ πίνω.

E μπορεί να σαι παιδαράς και να τις εξιτάρεις ακόμα περισσότερο με το άρωμα :)  :) :)

Το καλυτερο και Amrani Mania για πιο hard

Δεν υπάρχει καλό και κακό καλύτερο και χειρότερο άρωμα. 

Υπάρχει τι ταιριάζει αναλογα με το γούστο, την περίσταση και το δέρμα ΣΟΥ.

Θέλει χρόνο πολύ και δοκιμές πολλές για να το βρεις αυτό...

Δημοσ.

E μπορεί να σαι παιδαράς και να τις εξιτάρεις ακόμα περισσότερο με το άρωμα :)  :) :)

Είναι και προγραμματιστής ο defacer οπότε μετράει κι αυτό! Από τις τρελά τραβηχτικές δουλειές! :D

(Defacer πλάκα κάνω ε; Έχω διαβάσει κάτι σχετικά αστεία για προγραμματιστές! :D ).

Δημοσ.

Aπό την μάρκα Acqua di parisis πήρα το musk Sultan
Πάμφθηνη μόνο 32 ευρώ τα 100 ml και είναι Eau de Parfum.
1-2 σταγονίτσες και μυρίζει όλη την μέρα.Το συγκεκριμένο έχει κάπως λουλουδάτη μυρωδιά αν μπορώ να το πω έτσι,ανδρικό είναι,και είναι η μοναδική φορά που άγνωστη γυναίκα με ρώτησε τι άρωμα έβαλα!!!
Αλήθεια λέω.

https://www.amazon.de/Acqua-Parisis-Essenza-Intensa-Sultan/dp/B01BSS962K/ref=sr_1_2?s=beauty&ie=UTF8&qid=1481676527&sr=1-2&keywords=Acqua+di+Parisis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...