fotaras13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Παλιά είχαν γράψει κάποιες γυναίκες του forum πως αν χρησιμοποιείς το cool water της davidoff σου επιτίθενται να σε βιάσουν. Ξέχασα να το πάτω τότε τελικά. Ισχύει ακόμα ή έχει περάσει η μπογιά του πλέον? Tο να σε βιάσουν πως ακριβώς το εννοείς; Στις γυναίκες αρέσουν τα γυναικωτά αρώματα τύπου cool water, pr one million κλπ. Μου έχει τύχει με πιο κλασσικό άρωμα να μου κάνουν κοπλιμέντα φίλες και άκυρες ακόμα. Από κει και πέρα τίποτα περισσότερο.
defacer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Tο να σε βιάσουν πως ακριβώς το εννοείς; Υποθέτω εννοούσε να τον βάλουν με το στανιό μέσα στην τουαλέτα και να πέσουν πάνω του. Εσένα δε σου έχει συμβεί ποτέ αυτό αν πλησιάσει κάποια στο λαιμό όταν φοράς θανατηφόρο άρωμα;
funbreaker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Tο να σε βιάσουν πως ακριβώς το εννοείς; όχι με strapon, κανονικά.
fotaras13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δύσκολο πολύ με μόνο όπλο το άρωμα... 1
petaw-se-oneiro Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Τα τελευταία χρόνια φοράω την uomo moschino. Moscχυνω με αυτή την κολώνια αλλά πολύ ακριβή. Σαν δώρο που μου την φέρανε όμως την χρησιμοποίησα άνετα
idomeneas7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Παλιά είχαν γράψει κάποιες γυναίκες του forum πως αν χρησιμοποιείς το cool water της davidoff σου επιτίθενται να σε βιάσουν. Ξέχασα να το πάτω τότε τελικά. Ισχύει ακόμα ή έχει περάσει η μπογιά του πλέον? Το είχα δει κι εγώ αυτό και πήγα σε μαγαζί να δω πως μυρίζει αλλά δεν μου έκανε τίποτα.
funbreaker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Το είχα δει κι εγώ αυτό και πήγα σε μαγαζί να δω πως μυρίζει αλλά δεν μου έκανε τίποτα. Κι εμένα δεν μου έκανε εντύπωση αλλά αν είναι να μου επιτίθενται θα το υποστώ. 1
zio10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δύσκολο πολύ με μόνο όπλο το άρωμα... Μάλλον το κερασάκι θα είναι το άρωμα, θα συμπληρώνει ένα αξιόλογο (γι'αυτήν που θα σου την πέσει, για εκείνη τη δεδομένη στιγμή) πακέτο. 1
funbreaker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μάλλον το κερασάκι θα είναι το άρωμα, θα συμπληρώνει ένα αξιόλογο (γι'αυτήν που θα σου την πέσει, για εκείνη τη δεδομένη στιγμή) πακέτο. Όχι, αρκεί το άρωμα. Δεν έχεις δει την διαφήμιση του axe με τον abdul? 2
zio10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Όχι, αρκεί το άρωμα. Δεν έχεις δει την διαφήμιση του axe με τον abdul? Την είχα ξεχάσει, έχεις δίκιο!
JimasGR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Πιο καλή από την wood? Εγώ την wood έχω παρεμπιπτόντως. ναι δοκιμασα και την wood καμια απολυτως σχεση. Οποτε βρεις χρονο περνα απο ενα μαγαζι να την δοκιμασεις θα με θυμηθεις. γουστα ειναι αυτα την εχω ειναι παρατημενη σε ενα ραφι,προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου.Την εχω για εκτακτη αναγκη ναι ενταξει το γουστο ειναι σιγουρα που μετραει. Εγω παντως απο την στιγμη που την πηρα γνησια ακουσα απο πολλες οτι επαθαν πλακα με το αρωμα. Μια μαλιστα θυμοταν το ονομα της γιατι την ειχε ξαναμυρισει στην πολη που σπουδαζε...
defacer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δύσκολο πολύ με μόνο όπλο το άρωμα... Γιατί το λες αυτό; Εμένα μου συμβαίνει δυο τρεις φορές τη βδομάδα. Σε φάση πάω μετά στο τμήμα να καταγγείλω το βιασμό και δε με ρωτάνε πλέον τι καφέ πίνω. 1
zio10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί το λες αυτό; Εμένα μου συμβαίνει δυο τρεις φορές τη βδομάδα. Σε φάση πάω μετά στο τμήμα να καταγγείλω το βιασμό και δε με ρωτάνε πλέον τι καφέ πίνω. Εσύ και ο volos27!
adi32 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Στους άντρες λατρεύω όσα είναι στο στυλ Davidoff Cool Water. Ελκυστική φρεσκάδα. Το καλυτερο και Amrani Mania για πιο hard
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα