Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλιά είχαν γράψει κάποιες γυναίκες του forum πως αν χρησιμοποιείς το cool water της davidoff σου επιτίθενται να σε βιάσουν.

Ξέχασα να το πάτω τότε τελικά. Ισχύει ακόμα ή έχει περάσει η μπογιά του πλέον?

Tο να σε βιάσουν πως ακριβώς το εννοείς;   Στις γυναίκες αρέσουν τα γυναικωτά αρώματα τύπου cool water, pr one million κλπ.

Μου έχει τύχει με πιο κλασσικό άρωμα να μου κάνουν κοπλιμέντα φίλες και άκυρες ακόμα. Από κει και πέρα τίποτα περισσότερο.

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tο να σε βιάσουν πως ακριβώς το εννοείς;

Υποθέτω εννοούσε να τον βάλουν με το στανιό μέσα στην τουαλέτα και να πέσουν πάνω του. Εσένα δε σου έχει συμβεί ποτέ αυτό αν πλησιάσει κάποια στο λαιμό όταν φοράς θανατηφόρο άρωμα;

Δημοσ.

Τα τελευταία χρόνια φοράω την uomo moschino.

1332917934478.jpg

Moscχυνω με αυτή την κολώνια αλλά πολύ ακριβή. Σαν δώρο που μου την φέρανε όμως την χρησιμοποίησα άνετα :P

Δημοσ.

Παλιά είχαν γράψει κάποιες γυναίκες του forum πως αν χρησιμοποιείς το cool water της davidoff σου επιτίθενται να σε βιάσουν.

Ξέχασα να το πάτω τότε τελικά. Ισχύει ακόμα ή έχει περάσει η μπογιά του πλέον?

Το είχα δει κι εγώ αυτό και πήγα σε μαγαζί να δω πως μυρίζει αλλά δεν μου έκανε τίποτα.

Δημοσ.

Το είχα δει κι εγώ αυτό και πήγα σε μαγαζί να δω πως μυρίζει αλλά δεν μου έκανε τίποτα.

Κι εμένα δεν μου έκανε εντύπωση αλλά αν είναι να μου επιτίθενται θα το υποστώ.

• Like 1
Δημοσ.

Δύσκολο πολύ με μόνο όπλο το άρωμα...

Μάλλον το κερασάκι θα είναι το άρωμα, θα συμπληρώνει ένα αξιόλογο (γι'αυτήν που θα σου την πέσει, για εκείνη τη δεδομένη στιγμή) πακέτο.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον το κερασάκι θα είναι το άρωμα, θα συμπληρώνει ένα αξιόλογο (γι'αυτήν που θα σου την πέσει, για εκείνη τη δεδομένη στιγμή) πακέτο.

Όχι, αρκεί το άρωμα.

Δεν έχεις δει την διαφήμιση του axe με τον abdul?

• Like 2
Δημοσ.

Πιο καλή από την wood? 

Εγώ την wood έχω παρεμπιπτόντως. 

ναι δοκιμασα και την wood καμια απολυτως σχεση. Οποτε βρεις χρονο περνα απο ενα μαγαζι να την δοκιμασεις θα με θυμηθεις.

γουστα ειναι αυτα την εχω ειναι παρατημενη σε ενα ραφι,προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου.Την εχω για εκτακτη αναγκη

ναι ενταξει το γουστο ειναι σιγουρα που μετραει. Εγω παντως απο την στιγμη που την πηρα γνησια ακουσα απο πολλες οτι επαθαν πλακα με το αρωμα. Μια μαλιστα θυμοταν το ονομα της γιατι την ειχε ξαναμυρισει στην πολη που σπουδαζε...

Δημοσ.

Δύσκολο πολύ με μόνο όπλο το άρωμα...

Γιατί το λες αυτό; Εμένα μου συμβαίνει δυο τρεις φορές τη βδομάδα. Σε φάση πάω μετά στο τμήμα να καταγγείλω το βιασμό και δε με ρωτάνε πλέον τι καφέ πίνω.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί το λες αυτό; Εμένα μου συμβαίνει δυο τρεις φορές τη βδομάδα. Σε φάση πάω μετά στο τμήμα να καταγγείλω το βιασμό και δε με ρωτάνε πλέον τι καφέ πίνω.

Εσύ και ο volos27! :D

Δημοσ.

Στους άντρες λατρεύω όσα είναι στο στυλ Davidoff Cool Water. Ελκυστική φρεσκάδα.

Το καλυτερο και Amrani Mania για πιο hard

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...