mentoras99 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Κολώνια....'Μυρτώ' απο το ... κουρείο!!! Πρωτοκυκλοφορησε το 1959!!! Σταθερη αξία! Γι'αυτους που ξερουν..... :mrgreen: 2
johnyboy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 armani profumo το τελευταίο 6μηνο και για πολλά χρόνια ακόμα.
*nenya* Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Με αυτήν έχω κάψει καρδιές, δεν με μύρισε και η νενυ να με πει την γνώμη τηςΤοτε που σε παρακαλουσαμε να ερθεις σε συναντησεις δεν ηρθες να καψεις τις καρδιες ολων μας με...την μυρωδια σου
sargio01 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 οπερ μεθερμηνευομενον εστι?(...) Οτι το βασικότερο είναι να αρέσει σ' εσένα και να νιώθεις ωραία όταν την φοράς και κυκλοφορείς. Μην πέσεις ποτέ στην παγίδα να φορέσεις ένα άρωμα μόνο και μόνο επειδή σ' το παρήγγειλαν. 1
opcorsa Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Οτι το βασικότερο είναι να αρέσει σ' εσένα και να νιώθεις ωραία όταν την φοράς και κυκλοφορείς. Μην πέσεις ποτέ στην παγίδα να φορέσεις ένα άρωμα μόνο και μόνο επειδή σ' το παρήγγειλαν. χαχα αυτο καταλαβα στην αρχη αλλα ειπα να ρωτησω.. βασικα επειδη ειμαι ασχετος ρωτησα αν γενικα ειναι και γνωστη κολωνια , αν κυκλοφορει πολυ κλπ , γατι εγω κατα τυχη την ανακαλυψα και την εκανα μονιμη μου
sargio01 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 χαχα αυτο καταλαβα στην αρχη αλλα ειπα να ρωτησω.. βασικα επειδη ειμαι ασχετος ρωτησα αν γενικα ειναι και γνωστη κολωνια , αν κυκλοφορει πολυ κλπ , γατι εγω κατα τυχη την ανακαλυψα και την εκανα μονιμη μου Κοίτα, απο ονόματα κλπ δεν θυμάμαι και πολλά αλλά σίγουρα αν μυρίσω αρκετά απο αυτά, θα τα αναγνωρίσω σχεδόν σίγουρα. Το αστείο μ' εμένα είναι οτι το άρωμα στο οποίο έχω κατασταλάξει χρόνια τώρα είναι η axe africa σε au de toilette(κι όμως) και όταν με ρωτάνε "μα ποιό άρωμα φοράς", μένουν πολλές φορές με το στόμα ανοιχτό όταν απαντάω! χαχαχα (η πίκρα μου βεβαίως είναι οτι δεν το βλέπω πια στα super market, hondos κλπ και ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ που να το βρώ που κοντεύει να τελειώσει το μπουκαλάκι που έχω τώρα )
vrwmiaris Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Τοτε που σε παρακαλουσαμε να ερθεις σε συναντησεις δεν ηρθες να καψεις τις καρδιες ολων μας με...την μυρωδια σου Ρε νενυ είχα φάει μπαν και δεν βρήκα να παρκάρω.που να έγραφα να με περιμένετε να έρθω.
JimasGR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δοκιμαστε dsquared² wild και θα με θυμηθειτε. Συν οτι ειναι και τοπ γκομενοπαγιδα, αρεσει σε παρα πολλες.
evoracing Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δοκιμαστε dsquared² wild και θα με θυμηθειτε. Συν οτι ειναι και τοπ γκομενοπαγιδα, αρεσει σε παρα πολλες. Πιο καλή από την wood? Εγώ την wood έχω παρεμπιπτόντως.
mentoras99 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Ανδρικη cool water(davidoff?) ή old spice ? Ποια ειναι οικονομική με αρκετα ml και να δινει οντως αρωμα φρεσκαδας;
Gtr34 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Τα τελευταία χρόνια φοράω την uomo moschino.
funbreaker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Παλιά είχαν γράψει κάποιες γυναίκες του forum πως αν χρησιμοποιείς το cool water της davidoff σου επιτίθενται να σε βιάσουν. Ξέχασα να το πάτω τότε τελικά. Ισχύει ακόμα ή έχει περάσει η μπογιά του πλέον?
Demon Lord Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Axe dark σε κολώνια\αποσμητικό ή axe click (μόνο αποσμητικό). Συνηθίζω σε να φοράω στισ μασχάλες το αποσμητικό και την κολώνια δυο ψεκασιές στο λαιμό και μια στους καρπούς. Από τις αγαπημένες μου η dark, θα'θελα μόνο να κράταγε λίγο παραπάνω.
HALF EVIL Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Παλιά είχαν γράψει κάποιες γυναίκες του forum πως αν χρησιμοποιείς το cool water της davidoff σου επιτίθενται να σε βιάσουν. Ξέχασα να το πάτω τότε τελικά. Ισχύει ακόμα ή έχει περάσει η μπογιά του πλέον? Εμένα πάντως παρά λίγο εξ' αιτίας αυτής. Που να στα λέω. 1
chrisxkar Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δοκιμαστε dsquared² wild και θα με θυμηθειτε. Συν οτι ειναι και τοπ γκομενοπαγιδα, αρεσει σε παρα πολλες. γουστα ειναι αυτα την εχω ειναι παρατημενη σε ενα ραφι,προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου.Την εχω για εκτακτη αναγκη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα