Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με αυτήν έχω κάψει καρδιές, δεν με μύρισε και η νενυ να με πει την γνώμη της

Τοτε που σε παρακαλουσαμε να ερθεις σε συναντησεις δεν ηρθες να καψεις τις καρδιες ολων μας με...την μυρωδια σου :P
Δημοσ.

οπερ μεθερμηνευομενον εστι?(...)

Οτι το βασικότερο είναι να αρέσει σ' εσένα και να νιώθεις ωραία όταν την φοράς και κυκλοφορείς.

Μην πέσεις ποτέ στην παγίδα να φορέσεις ένα άρωμα μόνο και μόνο επειδή σ' το παρήγγειλαν.

• Like 1
Δημοσ.

Οτι το βασικότερο είναι να αρέσει σ' εσένα και να νιώθεις ωραία όταν την φοράς και κυκλοφορείς.

Μην πέσεις ποτέ στην παγίδα να φορέσεις ένα άρωμα μόνο και μόνο επειδή σ' το παρήγγειλαν.

χαχα αυτο καταλαβα στην αρχη αλλα ειπα να ρωτησω..

βασικα επειδη ειμαι ασχετος ρωτησα αν γενικα ειναι και γνωστη κολωνια , αν κυκλοφορει πολυ κλπ , γατι εγω κατα τυχη την ανακαλυψα και την εκανα μονιμη μου :P

Δημοσ.

χαχα αυτο καταλαβα στην αρχη αλλα ειπα να ρωτησω..

βασικα επειδη ειμαι ασχετος ρωτησα αν γενικα ειναι και γνωστη κολωνια , αν κυκλοφορει πολυ κλπ , γατι εγω κατα τυχη την ανακαλυψα και την εκανα μονιμη μου :P

Κοίτα, απο ονόματα κλπ δεν θυμάμαι και πολλά αλλά σίγουρα αν μυρίσω αρκετά απο αυτά, θα τα αναγνωρίσω σχεδόν σίγουρα.

Το αστείο μ' εμένα είναι οτι το άρωμα στο οποίο έχω κατασταλάξει χρόνια τώρα είναι η axe africa σε au de toilette(κι όμως) και όταν με ρωτάνε "μα ποιό άρωμα φοράς", μένουν πολλές φορές με το στόμα ανοιχτό όταν απαντάω! χαχαχα

(η πίκρα μου βεβαίως είναι οτι δεν το βλέπω πια στα super market, hondos κλπ και ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ που να το βρώ που κοντεύει να τελειώσει το μπουκαλάκι που έχω τώρα :( )

Δημοσ.

Τοτε που σε παρακαλουσαμε να ερθεις σε συναντησεις δεν ηρθες να καψεις τις καρδιες ολων μας με...την μυρωδια σου :P

Ρε νενυ είχα φάει μπαν και δεν βρήκα να παρκάρω.που να έγραφα να με περιμένετε να έρθω.

Δημοσ.

Δοκιμαστε dsquared² wild και θα με θυμηθειτε. Συν οτι ειναι και τοπ γκομενοπαγιδα, αρεσει σε παρα πολλες.

Δημοσ.

Δοκιμαστε dsquared² wild και θα με θυμηθειτε. Συν οτι ειναι και τοπ γκομενοπαγιδα, αρεσει σε παρα πολλες.

Πιο καλή από την wood? 

Εγώ την wood έχω παρεμπιπτόντως. 

Δημοσ.

Παλιά είχαν γράψει κάποιες γυναίκες του forum πως αν χρησιμοποιείς το cool water της davidoff σου επιτίθενται να σε βιάσουν.

Ξέχασα να το πάτω τότε τελικά. Ισχύει ακόμα ή έχει περάσει η μπογιά του πλέον?

Δημοσ.

Axe dark σε κολώνια\αποσμητικό ή axe click (μόνο αποσμητικό). Συνηθίζω σε να φοράω στισ μασχάλες το αποσμητικό και την κολώνια δυο ψεκασιές στο λαιμό και μια στους καρπούς.

Από τις αγαπημένες μου η dark, θα'θελα μόνο να κράταγε λίγο παραπάνω.

Δημοσ.

Παλιά είχαν γράψει κάποιες γυναίκες του forum πως αν χρησιμοποιείς το cool water της davidoff σου επιτίθενται να σε βιάσουν.

Ξέχασα να το πάτω τότε τελικά. Ισχύει ακόμα ή έχει περάσει η μπογιά του πλέον?

Εμένα πάντως παρά λίγο εξ' αιτίας αυτής. 

212-VIP-MEN-80ML-EDP-1.png

Που να στα λέω.  :P  :P  :P  :P

• Like 1
Δημοσ.

γουστα ειναι αυτα την εχω ειναι παρατημενη σε ενα ραφι,προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου.Την εχω για εκτακτη αναγκη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...