Makeran Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Αν και offtopic με το θέμα, μακριά από προγράμματα που παρέχονται μέσω της ισοσελίδας softronic περιέχουν συνήθως malware. αστα να πανε, γενικα μακρια απο σελιδες που δεν ειναι γνωστες, γιατι υπαρχουν ακυρα που που πετανε ιο τουλμπαρ κλπ μεχρι και ιο στο ρουτερ καποιες φορες, που αλλαζει dns settings και σε βαζει οπου θελει αυτο στο ιντερνετ μεσω αναδυομενων παραθυρων κακοβουλου λογισμικου, Αν εσείς προσπερνάτε με next-next τις εγκαταστάσεις, οι σελίδες φταίνε? Ναι, σύμφωνοι, καλύτερα είναι να τις αποφεύγουμε ορισμένες φορές, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μας φορτώνουν με malware.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ενώ υπάρχει η επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος δεν βρίσκω το λόγο να το κατεβασει καποιος από softtronic.
23Optimus Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Αν εσείς προσπερνάτε με next-next τις εγκαταστάσεις, οι σελίδες φταίνε? Ναι, σύμφωνοι, καλύτερα είναι να τις αποφεύγουμε ορισμένες φορές, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μας φορτώνουν με malware. εγω δε προσπερναω επομενο επομενο παντως, αλλα σε καποια προγραμματα μου χει τυχει να στο βαζει χωρις να σε ρωτησει, για παραδειγμα μια φορα ενα προγραμμα που το θεωρουσα αξιοπιστο dvd video soft, εκανε ενημερωση και μετα περασε κακοβουλο τουλμπαρ το οποιο δεν εβγαινε ποτε, με οτι προγραμμα ειχα δοκιμασει.
micos000 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Η softonic δεν είναι άγνωστη σελίδα. Ίσα-ίσα, είναι πολύ "γνωστή". Από τις γνωστές που λες "μακριά κι αγαπημένα". Κι εγώ συμφωνώ για την απόρριψη της softonic. Βασικά το μόνο που προσφέρει περισσότερο από την softpedia ή την majorgeek ή την filehippo είναι το μ@λ@κισμένο downloader τους που πρέπει να το προσέχεις ιδιαίτερα για να μην φορτωθείς χίλιες δύο χαζομάρες. Ότι έχουν το βρίσκεις και στις επίσημες σελίδες των προγραμμάτων ή στις σελίδες που προανέφερα και χωρίς τον downloader. Για το θέμα μας όμως. Φίλε πήγαινε το στο πλαισιο να το δουν αν είναι στην εγγύηση. Αν δεν έχουν ίδιο να σου δώσουν ένα ισάξιο ή καλύτερο. Έχω κι εγώ ένα πρόβλημα με λάπτοπ turbo-x. Έχει προεγκατεστημένα τα 10άρια home και δεν κάνουν ενεργοποίηση με τίποτα. Ούτε loader δεν τα πιάνει. Θα πάρω ένα τηλ μεθαύριο και αν δεν βρω άκρη βλέπω να γίνεται φορμάτ σε 10 pro με activator. 1
libe13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Τρέξε αν θες αι ένα διαγνωστικό της εταιρίας του δίσκου σου. Αν δεν βγάλει και εκεί τίποτα τότε δεν είναι πρόβλημα ο δίσκος. Άλλά όπως είπε και ο Jim πιο πάνω πήγαινε καλύτερα το λάπτοπ στο πλάισιο να βρουν εκείνοι το πρόβλημα. TurboX είναι? μπορει να ειναι δειγμα το HD sentinel που κατεβασα παρολα αυτα βλεπω οτι εχει αρκετες λεπτομερειες για να το θεωρησω αξιοπιστο. κλεινω προς την αποψη του Εuclides περι bloatwares για αυτο και θα κανω επανεγκατασταση....(αν τα καταφερω)παντως τα ''κουλα'' συνεχιζονται...μετα απο δυο βδομαδες ενεργοποιηθηκαν τα windows-δικος μου λογαριασμος,οχι administrative που ειχε αρχικα αλλα τωρα λοιπουν οι εφαρμογες π.χ calculator,προγνωση καιρου και ολα τα υπολοιπα που εμφανιζονταν στον administrative...επισης εχω κατεβασει 2 ταινιες μεσω τορρεντ και την επομενη ''εξαφανιστηκαν'' οχι τα αρχεια αλλα μονο οι ταινιες μου ζητησαν recheck και ενω ειχαν κατεβει 100% τωρα με το recheck ειναι στο 1% 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα