Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω το εξης : Γινεται με το username και το password που εχω στην συνδεση του σπιτιου μου να τα χρησιμοποιήσω στο εξοχικό ; Στο εξοχικό υπάρχει συνδεση μονο για τηλέφωνο.

Δημοσ.

λογικα δεν εχει παλμο απο adsl να περναει μεσα απο τα καλωδια του τηλεφωνου.οποτε δεν θα μπορει το ρουτερ να διαβασει γραμμη για ιντερνετ.

Δημοσ.

θα πω την δικα μου περιπτωση που ειναι λιγο διαφορετικη.

λοιπον , εχω 2 σπιτια με ιντερνετ.

στο ενα σπιτι ειναι το username 'Α'

και στο αλλο σπιτι ειναι το username 'B' του παροχου.

θελωντας παλια να δοκιμασω κατι , πηρα το ρουτερ με τους αποθηκευμενους κωδικους του χρηστη 'Α' και το πηγα στο σπιτι 'Β'.

χωρις να αλλαξω usernames και passwords , επαιξε.

τι και πως δεν ξερω..

Δημοσ.

Για να γίνει κατανοητό, διότι τα τελευταία χρόνια με την αδεσμοποίηση του τοπικού βρόχου πολλοί μπερδευόμαστε, για να έχουμε πρόσβαση στο διαδίκτυο σε xDSL χρειάζεται να υπάρχουν με την ακριβώς ακόλουθη σειρά:

α. Ενεργή τηλεφωνική γραμμή. Δηλαδή τηλεφωνικός αριθμός.

β. Ενεργή xDSL σύνδεση. Δηλαδή ενεργός βρόχος.

γ. Ενεργό συμβόλαιο πρόσβασης στο Internet. Δηλαδή username/password για την κλήση ΡΡΡ.

Στην αρχή τα 2 πρώτα, παρέχονταν αποκλειστικά από τον ΟΤΕ και το 3ο απ' οποιονδήποτε πάροχο.

Στην πορεία αυτό άλλαξε, οπότε σήμερα μπορούμε να τα έχουμε όλα από οποιονδήποτε πάροχο σε ένα πακέτο. Αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για 3 διαφορετικές υπηρεσίες.

Δημοσ.

θα πω την δικα μου περιπτωση που ειναι λιγο διαφορετικη.

λοιπον , εχω 2 σπιτια με ιντερνετ.

στο ενα σπιτι ειναι το username 'Α'

και στο αλλο σπιτι ειναι το username 'B' του παροχου.

θελωντας παλια να δοκιμασω κατι , πηρα το ρουτερ με τους αποθηκευμενους κωδικους του χρηστη 'Α' και το πηγα στο σπιτι 'Β'.

χωρις να αλλαξω usernames και passwords , επαιξε.

τι και πως δεν ξερω..

θα παίξει γιατι πολλές εταιρειες (πλην οτε που ξερω) δεν χρειαζονται usr & psw για να συνδεθεί ο ρουτερ, οπως πχ η wind, αλλα αυτο ειναι αλλο απο αυτο που ρωτάει ο φιλος, ο οποιος εχει γραμμή μονο για τηλεφωνώ, δεν εχει δηλαδή dslam

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...