Haris San Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Εγω χρησιμοποιω palm grip οποτε ποιο μου προτεινετε τελικα? steelseries 100 + eshop mousepad
Tridento Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Θα δω μεγαλη διαφορα αν παρω αυτο το steelseries mouse με το mousepad se ena fps game απο πριν που ειχα αυτο : http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/pontikia-mouse/Turbo-X-Pontiki-WGL-600-Asurmato-Laser-Black-SM-606AGL.htm
Haris San Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Θα δω μεγαλη διαφορα αν παρω αυτο το steelseries mouse με το mousepad se ena fps game απο πριν που ειχα αυτο : http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/pontikia-mouse/Turbo-X-Pontiki-WGL-600-Asurmato-Laser-Black-SM-606AGL.htm Ειναι laser + ασυρματο + turbo-x, συνδυασμος που σκοτωνει! 3
ADHD Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Καλυτερα να παρει το steelseries...Απο razer μονο deathadder. Απο που το πηρες το final mouse?? Το εχει ο summit και λεει οτι ειναι καλο! Ναι απο razer μονο DA και για το chroma δεν ειμαι σιγουρος οτι αξιζει τα λεφτα του, το 2013 clg απο τα public που ειχα παρει παντως μια χαρα ηταν. Το final το πηρα απο amazon.uk οταν ειχε stock και ειναι αρκετα καλο αλλα εχει και αυτο τα ελλατωματα του πχ build quality και χαλια stock feet, επισης ειναι πολυ ελαφρυ και δεν με βολευει και τοσο στο spray. Αν θες να παρεις παντως να περιμενεις γιατι θα βγει ambi και διαφορετικες custom εκδοσεις του ergo, πχ screaΜ edition η οποια ετοιμαζεται συντομα. Η finalmouse θα γινει η νεα zowie μου φαινεται αφου η τελευταια side-grade εκανε αν οχι downgrade στο refresh της.
Haris San Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Ναι απο razer μονο DA και για το chroma δεν ειμαι σιγουρος οτι αξιζει τα λεφτα του, το 2013 clg απο τα public που ειχα παρει παντως μια χαρα ηταν. Το final το πηρα απο amazon.uk οταν ειχε stock και ειναι αρκετα καλο αλλα εχει και αυτο τα ελλατωματα του πχ build quality και χαλια stock feet, επισης ειναι πολυ ελαφρυ και δεν με βολευει και τοσο στο spray. Αν θες να παρεις παντως να περιμενεις γιατι θα βγει ambi και διαφορετικες custom εκδοσεις του ergo, πχ screaΜ edition η οποια ετοιμαζεται συντομα. Η finalmouse θα γινει η νεα zowie μου φαινεται αφου η τελευταια side-grade εκανε αν οχι downgrade στο refresh της. Καλα εγω δεν παιζει να παρω τωρα, το deathadder ταιριαζει τελεια στο χερι μου...Αμα χαλασει ποτε βλεπουμε
Stefanaras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Logitech G302 "by far..."Στα 45 ευρώ και είναι εύκολα προσβάσιμο -για δοκιμή από κοντά- σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.Εγγύηση και η εξυπηρέτηση πελατών και το service της Logitech, που σε περίπτωση που το χρειαστείς με ένα τηλέφωνο και μια περιγραφή του προβλήματος, έχεις άμεση αντικατάσταση με καινούριο χωρίς πολλά πολλά. (Razer και Microsoft στο παρελθόν με έχουν κρεμάσει σε αντίστοιχες περιπτώσεις...).Αν τα 10 ευρώ έξτρα αποτελούν τροχοπέδη, +1 για το cm storm alcor που πρότεινε ο φίλος παραπάνω.Σημαντικότατο ρόλο στην επιλογή ποντικού πέρα από την ακρίβεια του sensor, παίζει και πώς κάθεται στο χέρι σου.
Haris San Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα ειναι το steelseries. Το g302 ειναι moba, το rival 100 εχει 0 acceleration.
Stefanaras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Να τη πάλι η καραμέλα περί moba/fps/κλπ... mouse! Δεν μου λέει τίποτα ο κάθε χαρακτηρισμός που μπορεί να συνοδεύει το ποντίκι καθαρά για λόγους marketing. Και το ΙΜΕ 3.0 πλασαρίστηκε αμοιγώς ως office ποντίκι αλλά από πολλούς θεωρείται το πιο ολοκληρωμένο FPS mouse ακόμα και σήμερα...Επίσης καλό είναι, όταν κάνουμε μια πρόταση για αγορά, να λαμβάνουμε υπόψιν και τον αγοραστή. Ο οποίος πρίν, έπαιζε με -μικρό σε μέγεθος- ασύρματο ποντίκι πλαισίου και με ανάλυση 800 ή 1600 (interpolated), με σίγουρα κάποιας μορφής acceleration και σε άγνωστες ρυθμίσεις windows+in game. Πρόσθεσε σε αυτά την πιθανή χρήση πάνω σε γυμνό γραφείο ή σε mousepad του 3εύρου αλλά και ότι λόγω αρκετά νεαρής ηλικίας ο χρήστης έχει και μικρότερα του φυσιολογικού χέρια και πάει και δένει το γλυκό. Το rival 100 έχει 0 acceleration όπως και το G302, δεν καταλαβαίνω γιατί το πλασάρεις ώς πλεονέκτημα του ενός έναντι του άλλου...;!; Πάντως, παρότι το acceleration καλό είναι να μην υπάρχει, στην τελική είναι και θέμα γούστου/συνήθειας. Υπάρχουν άλλωστε και high level/pro gamers που το χρησιμοποιούν. Εν κατακλείδει tridento, πριν αγοράσεις κάποιο προσπάθησε να το πιάσεις στο χέρι σου για να δείς αν σου κάθεται καλά λόγω σχήματος/μεγέθους και φυσικά αν εσένα σου αρέσει η αίσθηση του σε click/βάρος/ροδέλα.
the other one Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Το acceleration και απ' το software δε το ρυθμίζεις; όπως και την ταχύτητα. σιγά τη διαφορά
Stefanaras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Ναι απλά υπάρχουν ποντίκια που την έχουν εν γένει λόγω sensor ή firmware και δεν μπορεί να γίνει disabled. Όσο για την ανάλυση επίσης ρυθμίζεται αλλά με τί κόστος.Σκοπός ενός καλού ποντικιού είναι να μεταφέρει με ακρίβεια και συνοχή τα δεδομένα που συλλέγει από την κίνησή του. Όταν γίνονται παρεμβάσεις στο software καταλήγεις να αλλάζεις τα δεδομένα που στέλνει το ποντίκι, ρίχνοντας έτσι την ποιότητα της κίνησης που καταλαβαίνει ο υπολογιστής και άρα την απόδοση του ποντικιού στο παιχνίδι. Επίσης όταν ένα ποντίκι είναι ικανό να λειτουργεί σε εύρος απο 0 εώς x χιλιάδες dpi δεν σημαίνει ότι έχει την ίδια απόδοση σε όλο το φάσμα. Κάτι παρόμοιο, ισχύει και με τις αναλύσεις των PC monitors, όπου η ποιότητα της απεικόνησης δεν είναι ίδια σε όλες τις αναλύσεις.
ikaruga24 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω η μόνη καλή πρόταση στα λεφτά που θες. https://www.skroutz.gr/s/3823609/Logitech-G300s.html?keyphrase=logitech+g300
Tridento Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σημερα το πρωι πηγα στο public κατι παιχνιδια για ps2 και psp που ειχα..Πηρα μια εκπτωση 65 ευρω και μωλις γυρισα σπιτι μου παρηγηλα το steelseries rival 100.Θα ειναι στο καταστημα μεταξι 30/12 και 04/1/2016..Τωρα επειδη θα μου περισεψουν 20 ευρω σε κουπονι στο public τι θα μου προτεινετε να παρω για mousepad?Δεν υπαρχει ομως στο public to steelseries qck + οποτε βρειτε μου καποιο αλλο apo to public :/ Link gia ta mousepads sto public http://www.public.gr/search/public/searchResultsRefinements.jsp?trail=SRCH%253Amousepad&pageNo=&advancedSearchForBooks=&_dyncharset=UTF-8&sortOrder=&sortMode=&parentCategoryId=cccat30007&sortProperty=&BookWriterConstraint=&addFacet=1002%253Acccat30007&BookpublisherNameConstraint=&BookTitleConstraint=&pageSize=&RootCategorySearchConstraint=&BookPriceConstraint2=&BookPriceConstraint1= Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2015 από Tridento
Haris San Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Σημερα το πρωι πηγα στο public κατι παιχνιδια για ps2 και psp που ειχα..Πηρα μια εκπτωση 65 ευρω και μωλις γυρισα σπιτι μου παρηγηλα το steelseries rival 100.Θα ειναι στο καταστημα μεταξι 30/12 και 04/1/2016..Τωρα επειδη θα μου περισεψουν 20 ευρω σε κουπονι στο public τι θα μου προτεινετε να παρω για mousepad?Δεν υπαρχει ομως στο public to steelseries qck + οποτε βρειτε μου καποιο αλλο apo to public :/ Link gia ta mousepads sto public http://www.public.gr/search/public/searchResultsRefinements.jsp?trail=SRCH%253Amousepad&pageNo=&advancedSearchForBooks=&_dyncharset=UTF-8&sortOrder=&sortMode=&parentCategoryId=cccat30007&sortProperty=&BookWriterConstraint=&addFacet=1002%253Acccat30007&BookpublisherNameConstraint=&BookTitleConstraint=&pageSize=&RootCategorySearchConstraint=&BookPriceConstraint2=&BookPriceConstraint1= Δεν μπορεις το κουπονι να το χρησιμοποιησεις για το ποντικι στο ταμειο? Γενικα για το cs θελεις μεγαλο mousepad, για να κανεις μεγαλα swipes, γιατι πρεπει να παιζεις με μικρο sens. Εχεις χωρο στο γραφειο ή ειναι περιορισμενο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα