Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θες μερικα top tier mouse για fps εκτος budget ομως:

Zowie ZA/EC/FK series αναλογα το grip σου

Deathadder

Rival 300

Finalmouse αν μπορεις να αγορασεις απο εξωτερικο

Logitech G303/G402

Μπορεις να κανεις και το αλλο να παρεις mouse με 50ε+ και να παρεις αυτο το mousepad http://www.e-shop.gr/a4tech-x7-500mp-gaming-mouse-pad-p-PER.570572ειναι αρκετα καλο σαν qck+ λενε.

Θα σου ελεγα για τα razer headset των 90ε τωρα αλλα τελος παντων θα το προσπερασω.. :P

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω λεφτα αλλα οι γονεις μ λενε οτι ειναι σπαταλη χρηματων κ δν μ αφηνουν ακομα κ αν ηδη εχω μαζεψει 200 €.. για αυτο σας παρακαλω προτεινετε μ κατι.. Το roccat lua dn kanei?

Έχουν δίκιο οι γονείς σου οποιοδήποτε περιφεριακό πάνω από 20-30 ευρώ είναι πολυτέλεια δε το παίρνεις γιατί σου χρειάζεται πραγματικά απλά έχεις την καύλα και το θες. Οπότε καλό είναι να υπάρχει και ένα όριο σε αυτά για διάφορους λόγους.

Ρωτάς για ποντίκι το ποντίκι είναι κάτι που εμπίπτει στην κατηγορία "αν εμένα με βολεύει εσένα σου περισσεύει". Οπότε πέρνα από κάποιο μαγαζί που θα έχει αυτά που σε ενδιαφέρουν σε βιτρίνα χούφτωσέ τα δες αν ταιριάζουν καλά στο χέρι σου, αν τα αισθάνεσαι καλά κι αν ναι όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα...

Δημοσ.

Δεν ειναι, μπορει να σε βολευει και ενα OEM mouse των 3ε για competitve παιχνιδια ομως δεν κανει. Για εμενα πλεον ειναι sensor/clicks και λιγο μετα το shape οταν παιζω csgo, για general use οκ προφανως 99% ειναι το shape.

Δημοσ.

Και τι μετρά ακριβώς αν θες να παίξεις competitive; Τα DPI που όλοι οι pro  ας πούμε παίζουν με 600 DPI; ή το κατά πόσο smooth θα είναι που μάλλον είναι πιο πολύ θέμα mousepad παρά ποντικιού.

Και τι εννοούμε ακριβώς όταν λέμε competitive; να tryhardάρεις εσύ ή να παίζεις για χρήματα; μάλλον το πρώτο.

Το λέω γιατί βλέπω να καλλιεργούνται πολλές φορές λανθασμένες εντυπώσεις. Αν κάποιος θέλει να γίνει καλός σε ένα game πρώτα πάει το skill και μετά πολύυυυυυυυ μετά πάνε όλα τα άλλα μια λεπτομέρια που επιμελώς παραλείπεται. Προσωπικά δηλαδή fps δε παίζω αλλά παίζω LoL και όσο να ναι βλέπω καμιά φορά να σκάνε κάτι μπρόνζια σε internet cafe με κάτι deathadder και blackwidow και κρατιέμαι μη βάλω τα γέλια.

Δημοσ.

400dpi χρησιμοποιω εγω αλλος μιλησε για 6κ ταχυτητα και ακομα γελαω...

Το mouse ποσο consistent και accurate θα ειναι χωρις smoothing και acceleration με λιγα λογια 1:1 feel που θες στα fps ειναι θεμα sensor περισσοτερο για αυτο προτεινουμε optical mouse τα οποια εχουν δοκιμαστει σε υψηλο επιπεδο για την αποτελεσματικοτητα τους, το shape οπως ειπα ειναι preference αναλογα με το grip/hand size. Δεν ειναι αναγκη να κανεις tryhard η να παιζεις για λεφτα απλα να ευχαριστιεσαι το game και να μην νιωθεις handicapped με αθλια mouse/mousepads/settings κτλπ. Το λεγαμε και στο csgo thread για τα settings αμα θες να παιζεις ετσι δικο σου θεμα δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να εισαι καλος απλα ειπαμε χανεις ενα edge που θα μπορουσες να εχεις χωρις λογο(δεν νομιζω οτι για ενα παιχνιδι που θα παιξεις ποσο 2-3k ωρες να δωσεις 60ε για ενα καλο mouse και αλλα 15-20 για mousepad ειναι και τοσο μεγαλη επενδυση)

Δεν εχω ιδεα απο lol και moba δεν γνωριζω αν μετραει το mouse αλλα φανταζομαι δεν χρειαζεσαι και τοσο καλο "σημαδι" σε αυτα σε σχεση με τα fps, εκτος ισως απο καποιο micro management στη λεπτομερεια, μπορει να κανω και λαθος.

Δημοσ.

Εγω πιστεύω οτι θα ικανοποιήθω με οποιοδήποτε ποντικι απλα να ειναι κα λιγο βολικο αφου προηγουμένως επαιζα με ενα ποντικι της logitech ενα απλο και ασυρματο αλλα μερικες φορες οταν το κουνουσα δεν επιανε..Τωρα μπορω να ανεβω μεχρι τα 50 ευρω.Το roccat kova + δεν ειναι καλο για τα λεφτα του? Προτείνετε μου κατι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.insomnia.gr/_/articles/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/insomnia-review/sharkoon-m20-mouse-review-r9760

για δες και αυτο το πηρα για δευτερο και το λατρεψα το μονο μειον οτι μου ειναι λιγο μικρο

http://www.terrashop.gr/sharkoon-mouse-shark-zone-m20-gaming.html

Επεξ/σία από Runner25
Δημοσ.

Και τι μετρά ακριβώς αν θες να παίξεις competitive; Τα DPI που όλοι οι pro  ας πούμε παίζουν με 600 DPI; ή το κατά πόσο smooth θα είναι που μάλλον είναι πιο πολύ θέμα mousepad παρά ποντικιού.

Και τι εννοούμε ακριβώς όταν λέμε competitive; να tryhardάρεις εσύ ή να παίζεις για χρήματα; μάλλον το πρώτο.

Το λέω γιατί βλέπω να καλλιεργούνται πολλές φορές λανθασμένες εντυπώσεις. Αν κάποιος θέλει να γίνει καλός σε ένα game πρώτα πάει το skill και μετά πολύυυυυυυυ μετά πάνε όλα τα άλλα μια λεπτομέρια που επιμελώς παραλείπεται. Προσωπικά δηλαδή fps δε παίζω αλλά παίζω LoL και όσο να ναι βλέπω καμιά φορά να σκάνε κάτι μπρόνζια σε internet cafe με κάτι deathadder και blackwidow και κρατιέμαι μη βάλω τα γέλια.

Δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες. Στο mouse δεν μετρανε τα dpi, μπορει ενα να εχει 2000 max αλλα ο sensorας του να ειναι τοσο precise που να ειναι τελειος. Ενα καλο ποντικι σιγουρα χρειαζεται σε fps. Αλλωστε στην αρχη στο csgo ειναι δεδομενο οτι δεν θα παιζει καλα μεχρι να μαθει το παιχνιδι, η πρωτη δικαιολογια καθε φορα που θα πεθαινει θα ειναι "Αν ειχα καλυτερο ποντικι...". Ενω αν εχει ενα ποντικι απο την αρχη δεν μπορει να ριξει το φταιξιμο στο gear παρα μονο στον εαυτο του, και ετσι θα γινει καλυτερος.

O σενσορας παιζει μεγαλο ρολο.

Τωρα στο lol δεν εχει καμια σημασια τι mouse,keyboard και ειδικα headset που εχεις. Πρωτα απ'ολα παιζεις το game χωρις ηχο. Οι pros φορανε headset για να μιλανε στο ts, τιποτα αλλο. Στο counter αν δεν εχεις headset καλυτερα να μην παιξεις. Μετα το headset ομως, σειρα εχει το mice και εκει θελεις ενα αξιοπιστο ποντικι ετσι ωστε να μην κανει μλκιες και χανεις τον στοχο σου..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...