Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ! Θα ηθελα να μου προτεινετε το καλυτερο ποντικι για fps games(cs go) μεχρι τα 30 ευρω.Επιπλεον θελω κ ενα καλο mousepad και για τα δυο μπορω να δωσω 50 ευρω.Προτεινετε μ οτι μπορειτε και πειτε μ και τι χρησιμοποιητε εσεισ ! Ευχαριστω !! 

Δημοσ.

Γεια σας ! Θα ηθελα να μου προτεινετε το καλυτερο ποντικι για fps games(cs go) μεχρι τα 30 ευρω.Επιπλεον θελω κ ενα καλο mousepad και για τα δυο μπορω να δωσω 50 ευρω.Προτεινετε μ οτι μπορειτε και πειτε μ και τι χρησιμοποιητε εσεισ ! Ευχαριστω !! 

Για Mousepad θα παρεις το steelseries qck+ (αυτο που εχει 15 ευρω ειναι 40χ40). Αν μου πεις οτι δεν χρειαζεσαι 40χ40 τοτε εχεις λαθος sens οποτε περνα στο thread του csgo στα pc games να σου δωσουμε tips.

Τωρα με 30 ευρω δυσκολακι να βρεις καλο Mice, οτι και να παρεις θα ναι μουφα. Δεν ξερω γιατι αλλα εχουν ανεβει οι τιμες σε Mice κατα πολυ!!! Αλλα ενα 60αρι ή 70αρι το θες για να παρεις κατι καλο, αλλιως για μενα δεν αξιζει.

Δημοσ.

Εχω λεφτα αλλα οι γονεις μ λενε οτι ειναι σπαταλη χρηματων κ δν μ αφηνουν ακομα κ αν ηδη εχω μαζεψει 200 €.. για αυτο σας παρακαλω προτεινετε μ κατι.. Το roccat lua dn kanei?

Δημοσ.

για μένα steelseries rival άν μπορείς να ανέβεις. απο εκεί και πέρα στα 30 ευρώ δέν νομίζω οτι θα βρείς κάτι αξιόλογο ή έστω κάτι που θα αντέξει στο χρόνο. if you know what i mean

Δημοσ.

Επιμενω οτι δεν μπορω να ανεβω στην τιμη :/ Το roccat lua ή το razer abyssus δεν ειναι καλες επιλογες?

Το abyssus επειδη το εχω πιασει στα χερια μου... Αισχος ή καλυτερα έσχος, δεν αξιζει ορθογραφια.

Επειδη εχω το deathadder 2013 και η ποιοτητα κατασκευης του ειναι αρκετα καλη, οταν επιασα το abyssus νομιζα οτι επιανα μια πλαστικη μλκια... Ηταν πολυ ελαφρυ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, αρκετα μικρο, σε σημειο που κολυμπουσε στα χερια μου, και εχω κανονικα χερια, και γενικα τα clicks ηταν αθλια...πολυ σαπιλα πραγματικα.

Δεν θελω να επεμβω σε οικογενειακα ζητηματα αλλα θα μπορουσε να ειναι το δωρο της πρωτοχρονιας να πεις του μπαμπα/μαμα... :P

Δημοσ.

Πηρα ηδη καλο δωρο για τα Χριστούγεννα(Razer kraken pro black) και δεν ξερω γιατι αφου τα ακουστικα εκαναν 90 δεν με αφηνουν να παρω ποντικι με εστω 50..Θα μπορουσες να μ πεις τιποτα για roccat lua?

Δημοσ.

Πηρα ηδη καλο δωρο για τα Χριστούγεννα(Razer kraken pro black) και δεν ξερω γιατι αφου τα ακουστικα εκαναν 90 δεν με αφηνουν να παρω ποντικι με εστω 50..Θα μπορουσες να μ πεις τιποτα για roccat lua?

Ααα... ε λογικο...για το roccat οχι δεν ξερω. Αν εισαι σε καμια Αθηνα η μεγαλη πολη αν μπορεις να πας σε κανενα μαγαζι να τα δεις 

και μονος σου πως εφαρμοζουν στο χερι. Αλλα δεν εχουν ολα τα μαγαζια. πχ εμεις στο Βολο στο Public δεν εχουν ποντικια εξω να δεις..

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μενω στην Αθηνα :) Μαλλον αυριο θα παω να ριξω μια ματια και λιγα δακρυα που δεν μπορω να παρω κανα ακριβο :D

Δημοσ.

κρατα λευτα και παρε καπιο απο την roccat..ειχα παρει πριν 3χρονια το roccan kone+ (plus)

θαυμουργο ποντικι,τοτε ητανε το καλυτερο με 6κ ταχυτητα ...

εκανα παπαδες στο combat arms(fps game)
Πριν 2 μερες μου χαλασε ¨(

δεν το καλυπτη και η εγγυηση,...αλλα θα παρω αλλο παλι απο roccat

εγω σου λεω κρατα λευτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...