sterzin Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Εχω εγκατεστημένο στο pc μου με windows vista, τον IE9. Θέλω να αναβαθμίσω στον ΙΕ10 αλλά από ότι φαίνεται δεν υποστηρίζεται από το σύστημά μου. Υπάρχει κάποιος άλλος explorer που να υποστηρίζεται από τα vista?
Gtr34 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει.Μπορείς όμως να εγκαταστήσεις άλλο browser όπως Firefox,Chrome,Opera .
sterzin Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Tι μου προτείνεις απο αυτούς? Ποιός είναι ο καλύτερος? Και αν είναι εύκολο μια ασφαλή σελίδα που τους κατεβάζω, ευχαριστώ πολύ!
Gtr34 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασε τον Google chrome https://www.google.com/intl/el/chrome/browser/desktop/index.html#eula
sterzin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, το κατέβασα και δουλεύει ρολόι με απίστευτη ταχύτητα μάλιστα. Μόνο που μου βγάζει ένα παράθυρο και μου λέει ότι σύντομα ο υπολογιστής μου δεν θα ενημερώνεται με ενημερώσεις του google chrome γιατί θα σταματήσει η υποστήριξη στα vista. Tι γίνεται μετά? Καταδικασμένη είμαι με τα vista.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξερω αν εχεις ειδικο λογο να εχεις vista αλλα καλυτερα να βαλεις 7αρια που είναι και πιο ελαφρια από τα Vista .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα