elpaso1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Καταλαβα τι θελει απο την αρχη. Εγω απλα του εδωσα μια λυση μηπως και βοηθησει αυτο επειδη γνωριζω οτι αυτο που ζητα δε γινεται. Τωρα αυτα με του τυπου δυσκολη ερωτηση κ.λ.π. ........ απλα δε μετρανε στην κανονικοτητα της ζωης μας. Ανηκουν σε αλλα sites. Αν ειναι να απαντησω και εγω μηπως και ανεβει η αυτοπεποιθηση καποιων εδω μεσα θα πω αυτο. Δεν υπαρχουν ευκολες δυσκολες ερωτησεις, αλλα απο την αλλη χαρακτηριζεται ευκολα ο τροπος με τον οποιο ρωτας κατι....... ακομη και αν ειναι γελειος. 3 ατομα πριν απο εσενα εγραψαν το ιδιο.. Γιατι προσπαθεις να αποφυγεις το γεγονος οτι δε καταλαβες τι ακριβως εννοουσα; Δε θα σε παρεξηγησει κανεις.. Το αντιθετο πετυχαινεις με το να γραφεις ενα ποστ για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα.
vavoom Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Σκεψου μια σειρα με 20 επεισοδια και εγω να εχω 20 φακελους. Προσωπικά, όταν κατεβάζω τέτοια αρχεία με το utorrent κάνω το εξής (με τον Deluge που το δοκίμασα, δεν γίνεται): Κατά την εισαγωγή/προσθήκη του torrent αρχείου, πάω στο πεδίο "LABEL" και βάζω το όνομα της σειράς και την σεζόν που κατεβάζω (πχ Walking Dead Season 3). Αυτό το κάνω σε κάθε επεισόδιο που προσθέτω, οπότε δημιουργείται αυτόματα ένας φάκελος με το όνομα "Walking Dead Season 3" στο directory που κατεβαίνουν όλα τα torrent όπου συγκεντρώνονται όλα τα επεισόδια (ανεξαρτήτως ημερομηνίας ή σειράς που τα βάζω να κατέβουν). Επομένως, αν κατεβάζω 4-5 σειρές, τότε δημιουργούνται και οι αντίστοιχοι φάκελοι. Αυτή είναι μια λύση για να μην έχεις σκόρπια αρχεία. Δυστυχώς, τους ξεχωριστούς ανά torrent φακέλλους (individual) δεν τους γλυτώνεις, αν ο αρχικός seeder έχει μοιράσει έτσι το αρχείο. Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι
Kris_Lyn Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Αν κατάλαβα καλά, θέλεις να seedάρεις απλά ένα μεμονωμένο αρχείο που το έχεις σε κάποια δική σου τοποθεσία και δε θέλεις να έχεις την οργάνωση φακέλων που έχει το τορεντ; Αν λέμε για το ίδιο πράγμα, εννοείται ότι γίνεται, το έχω κάνει άπειρες φορές. Αν μιλάμε για μtorrent, με δεξί κλικ σε κάθε αρχείο ξεχωριστά έχει επιλογή μετακίνηση ή αλλαγή θέσης ή κάτι τέτοιο. Το τονίζω, όχι δεξί κλικ πάνω στο τορεντ, δεξί κλικ σε κάθε αρχείο ξεχωριστά, απ' την καρτέλα που βλέπεις όλα τα αρχεία που έχει μέσα το τόρεντ. Αρχεία που δεν τα έχεις ή δεν τα θέλεις, επιλέγεις να μη γίνει λήψη. Ορίζεις για κάθε αρχείο την τοποθεσία που εσύ θέλεις και έτοιμο. Δεν έχω μπροστά μου αυτή τη στιγμή το μtorrent για να σου πω ακριβώς τη διαδικασία, αλλά μπορώ να την ποστάρω αργότερα αν δεν το βρεις. 1
micos000 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ω ρε φίλε! Όντως μπορείς να κάνεις relocate ξεχωριστά το κάθε αρχεία από ένα torrent και να seedάρεις από διαφορετικό φάκελο και με διαφορετικό όνομα. Niiiice! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα